Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το tv συνδέεται μέσω των server της εταιρίας χρησιμοποιώντας τεχνικές vpn. Οπότε όλη η κίνηση περνάει από αυτούς, ότι κι αν σημαίνει αυτό.

Αν όμως περιμένεις να κατεβάσεις μέσω remote από άλλο pc κάτι μεγαλύτερο από 100ΜΒ ετοιμάσου για μεγάλη απογοήτευση.

Στην καλύτερη θα κατεβάζεις με 100Kbps και αυτό αν το άλλο pc δεν κάνει τίποτα απολύτως και έχει 1Mbps upstream. Αν έχει 512 τότε θα παίρνεις με 50Kbps.

Εκτός κι αν το άλλο Pc έχει κανά τρελό upload, οπότε θα κατεβάζεις με νορμάλ ταχύτητες.

ευχαριστω μαν για την απαντηση.εννοω μενω αμερικη εχω ενα πσ φιλου στην ελλαδα συνδεομαι βαζω πχ να κατεβενει μια ταινια στου φιλου μου το πσ και μου το στελνει μετα με δισκο η φλασακι.αυτο εννοω αν το βλεπουνε και μπορει να σε πιασουνε και καλα για παραβιαση πδ.

Δημοσ.

Αμα τη βαλεις σε ενα .zip με ασχετο ονομα, πως θα το καταλαβουν;

ασχετο τωρα καταλαβα τι λες.

Αλλα δε νομιζω οτι εχουν δικαιωμα να βλεπουν τι κανεις, χωρις καποιο λογο απ την εταιρεια.

Αν θες να εισαι 100% σιγουρος δοκιμασε καποιο αλλο προγραμμα.

Δημοσ.

Δε νομίζω να παίζει κάποιο θέμα σε τέτοια περίπτωση. Μην αγχώνεσαι.

Το kodi δεν παίζει Αμερική;

το δοκιμασα μαν αλλα δεν ηταν σωστο το λινκ που το εκανα και δεν τελειωσε 100% ισως αν το βρω σε κανα καλο στο yt θα το κανω.αλλα εδω ειναι πολυ αυστηρα streamara μαι ταινια με εναν φιλο μου και μας στειλανε μνμ για παραβηαση πδ

Δημοσ.

To kodi δεν εγκαταστήθηκε ή κάποιο build/addon;
Το kodi σαν πρόγραμμα δεν είναι παράνομο. Τα builds και τα addon που σου στριμάρουν παράνομο περιεχόμενο είναι. Κάποια addon και builds έχουν πρόβλημα αν το όνομα χρήστη που έχεις στα win είναι με Ελληνικούς χαρακτήρες. Δοκίμασε καθαρό το kodi μόνο με exodus. Αν το έχεις με τα Αγγλικά και δεν χρειάζεσαι υπότιτλους σου φτάνει μέχρι εκεί. Αν θέλεις και υπότιτλους θα βάλεις subtitles.gr και opensubtitles.org by opensubtitles (όχι το απλό opensubtitles.org). Έχει thread εδώ στο Insomnia για το kodi (πρώην xbmc).
http://www.insomnia.gr/topic/478458-xbmc-το-απόλυτο-εργαλείο-για-ταινίες-σειρές/

Πάντως, αν υπάρχει θέμα με παρακολούθηση καλύτερα να σκεφτείς κάποιον καλό vpn, έστω κα με συνδρομή ή ίσως το netflix.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...