Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω έναν σταθερό στον κάτω όροφο του σπιτιού και ένα laptop στον πάνω ο σταθερός είναι με καλώδιο στο router και το laptop με wifi στο ίδιο δίκτυο.

Επειδή όλα τα αρχεία μου και προγράμματα τα έχω στον σταθερό τις ημέρες που λιώνω τον αφήνω ανοιχτό και ότι χρειάζομαι συνδέω το laptop στο PC με TeamViewer με την free έκδοση κατεβασμένη από το site https://www.teamviewer.com/el/.

Όποτε μου ζητάει αναβάθμιση του κάνω όλα ok και με τις νέες εκδόσεις το χρησιμοποιώ χρόνια 

κανένα πρόβλημα με έχει διευκολύνει πολύ.

Όμως από τότε που πέρασα την έκδοση 12.0.77242 δεν συνδέεται με καμία προσπάθεια.

μου βγάζει το παραθυράκι στην φωτογραφία 1.

και όταν κάνω δοκιμή να συνδεθώ από το PC στο laptop μου βγάζει άλλο παραθυράκι που μου λέει 

η δοκιμαστική άδεια  του συνεργάτη που προσπαθείτε να συνδεθείτε έχει λήξει.

Κάποια βοήθεια κάποιος?

και στα PC και στο laptop είναι εγκατεστημένες οι ίδιες εκδόσεις.

post-439758-0-45789200-1493741991_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν έχω δηλώσει κανένα account .

Έχω βάλει και με crack το πρόγραμμα μήπως δω διαφορά αλλά τίποτα.

Έχω βάλει και παλιές εκδόσεις αλλά τίποτα 

αυτό που με προβληματίζει είναι στο PC με την ίδια έκδοση συνδέομαι σε υπολογιστές φίλων και τόσο καιρό που το έχω δεν μου λέει κάτι τέτοιο ,γιαυτό αναρωτιέμαι μήπως φταίει κάτι από την μεριά τουlaptop.

Δημοσ.

Κανε απεγκατασταση πρωτα το πειρατικο και βαλε ξανα το αλλο να δεις τι θα δειξει.

Δημοσ.

Κανε unistall αυτό που έχεις τώρα και μετά κανε ενα  scan και διέγραψε απο το πσ σου οτι έχει σχέση με το teamviewr(στο μηχάνημα που θέλεις να συνδεθεις). Μέτα  εγκατέστησε παλι  και δημιούργησε καινούριο account. Αν έχεις windows μπορείς να συνδεθείς  και μεσω RDP απλός ενεργοποίησε το  στο μηχάνημα που θέλεις να διαχειρίζεσαι.

Δημοσ.

Ξέχνα το το teamviewer, μην κάνεις τίποτα, δεν θα λειτουργήσει.

Το Teamviewer «κλειδώνει» με την MAC ADDRESS της κάρτας δικτύου και ενημερώνει τα κεντρικά τους.

Ότι και να δοκιμάσεις, μόλις βρεί την mac στην database των κεντρικών θα κλειδώσει πάλι.

Ακόμα και φορμάτ να κάνεις δεν θα αλλάξει τίποτα.

Λύσεις.

1- δοκίμασε άλλο πρόγραμμα.

2- άλλαξε την κάρτα δικτύου του υπολογιστή σου, δύσκολο μεν, αλλά αν του καρφώσεις μία απλή pci lan και συνδέσεις εκεί το δίκτυο το team θα ξεκλειδώσει από μόνο του αλλά πάλι θα αρχίσει το countdown και θα κλειδώσει κάποια στιγμή στο μέλλον.

3- άλλαξε την mac address της κάρτας σου. (δεν έχω ιδέα πώς ή άν γίνεται)

3- πονηρή λύση. Στήσε ένα winXP lite ή win7 lite σε virtual machine στο πισί σου και δούλευε το team από εκεί.

To VirtualBox της Oracle π.χ. έχει επιλογή να κάνεις αλλάζεις καρφωτά την mac της κάρτας δικτύου και έτσι (θεωρητικά) δεν θα κλειδώσει ποτέ.

Το τελευταίο το κάνω εδώ και 2 χρόνια τώρα και δεν έχω θέμα. ;)

Δημοσ.

Άλλαξα την MAC ADDRESS όχι με VirtualBox και δεν πέτυχε.

Κανένα άλλο πρόγραμμα της ίδια κατηγορίας έχετε να προτείνετε ?

Δημοσ.

Αφού θέλεις να χειρίζεσαι υπολογιστή σε lan καλύτερα να πας στο tightvnc. Είναι επίσης δωρεάν, απλά πρέπει να δώσεις στατική ip στα pc σου, κάτι που εγώ το κάνω σε όλα τα pc του σπιτιού (δύο σταθερά και τρία λάπτοπ).

Μετά στήσε το tightvnc και αν θέλεις  βάλε κωδικό σύνδεσης. Αν το σταθερό σου είναι πάντα σέρβερ, βάλε μόνο το server του tightvnc και στο λάπτοπ βάλε μόνο το viewer.

Μετά, απλά τρέχεις το viewer και συνδέεσαι στην ip του σταθερού. Είναι πολύ απλό και εύκολο.

Δημοσ.

Από τεχνική προσέγγιση / benchmark το anydesk είναι #1 αυτή τη στιγμή.

Απο ασφάλεια της Log me in

Απο προσέγγιση non-internet access related των δεδομένων σου το rAdmin / VNC

Δημοσ.

Εγω χρησιμοποιω radmin με hamachi για να φτιαχνω statics και anydesk στα πιο ερασιτεχνικα. Στις εταιρειες-πελατες εχω το πρωτο σετ.

Δημοσ.

παντως να πω οτι το teamviewer ΔΕΝ κλειδωνει με την mac,γιατι αν κανεις φορματ και ξαναβαλεις teamviewer δουλευει κανονικα

καπως αλλιως κλειδωνει 

• Like 1
Δημοσ.

παιδια ασχετο  ξερει κανεις αν το τεαμ βιερ ειναι πριβατε?δηλ αν συνδεσαι απο ενα αλο πσ και βαζεις να κατεβει μια ταινια αν τους στλενει ιδοπιοισει?και αν εχεις καποιο προβλημα εσυ?

Δημοσ.

παιδια ασχετο  ξερει κανεις αν το τεαμ βιερ ειναι πριβατε?δηλ αν συνδεσαι απο ενα αλο πσ και βαζεις να κατεβει μια ταινια αν τους στλενει ιδοπιοισει?και αν εχεις καποιο προβλημα εσυ?

Το tv συνδέεται μέσω των server της εταιρίας χρησιμοποιώντας τεχνικές vpn. Οπότε όλη η κίνηση περνάει από αυτούς, ότι κι αν σημαίνει αυτό.

Αν όμως περιμένεις να κατεβάσεις μέσω remote από άλλο pc κάτι μεγαλύτερο από 100ΜΒ ετοιμάσου για μεγάλη απογοήτευση.

Στην καλύτερη θα κατεβάζεις με 100Kbps και αυτό αν το άλλο pc δεν κάνει τίποτα απολύτως και έχει 1Mbps upstream. Αν έχει 512 τότε θα παίρνεις με 50Kbps.

Εκτός κι αν το άλλο Pc έχει κανά τρελό upload, οπότε θα κατεβάζεις με νορμάλ ταχύτητες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...