soteras Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Λοιπόν έπεσε στα χέρια μου ένας αποδοικοποιητής nova DS831MH ο εξοπλισμός μου ανήκει καθώς τον είχε πληρώσει η θεία μου οπότε είναι δικός μας 100%.Στο θέμα μας στην σκέπη πάνω έχω πιάτο που φοράει 2 στα 3 lnb θα μπει και το 3ο σύντομα.Μπορώ κάπως να εκμεταλευτώ το πιάτο με τον παρών αποδοικοηπητή να βλέπω τίποτα κανά ακόμα κανάλι
Lolarikos Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Η Νόβα τον δίνει δωρεάν. Δεν θα ήταν νόμιμο να σε βάλει να πληρώσεις για κάτι που σε υποχρεώνει να χρησιμοποιείς κατά την διάρκεια της συνδρομής σου. Οπότε πώς ακριβώς το εννοείς αυτό που λες, ότι τον έχει πληρώσει η θεία σου και σας ανήκει εκατό τοις εκατό; Για οικόπεδο μιλάμε; Μπορείς να τον εκμεταλλευθείς με ένα diseqc 4x1 switch και να βλέπεις τα FTA. Απλά ο Hotbird θα πάει στην θέση 1 του diseqc, αλλιώς μπορεί να μην παίξει (από ό,τι διαβάζω, δεν είμαι κάτοχος).
soteras Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Η Νόβα τον δίνει δωρεάν. Δεν θα ήταν νόμιμο να σε βάλει να πληρώσεις για κάτι που σε υποχρεώνει να χρησιμοποιείς κατά την διάρκεια της συνδρομής σου. Οπότε πώς ακριβώς το εννοείς αυτό που λες, ότι τον έχει πληρώσει η θεία σου και σας ανήκει εκατό τοις εκατό; Για οικόπεδο μιλάμε; Μπορείς να τον εκμεταλλευθείς με ένα diseqc 4x1 switch και να βλέπεις τα FTA. Απλά ο Hotbird θα πάει στην θέση 1 του diseqc, αλλιώς μπορεί να μην παίξει (από ό,τι διαβάζω, δεν είμαι κάτοχος). Ναι και εγω διαβαζω διαφορα τυπου να γυρισω το πιατο σε συχνοτητα της Nova για να βρει ορισμενα αλλος γυρνα το ετσι απλα επειδή θα πρέπει να ανεβω σε σκεπη με κεραμίδια με κάπως καλή κλίση θέλω ξέρεις σίγουρα πράγματα να γίνει μια και καλή η δουλειά. Όσο για το diseqc έχω ίδη πάνω απλά πρέπει να δω πως έχουν γίνει η συνδέσης εκεί πριν χρόνια που το είχα κοτσάρει το πιάτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα