Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να συνδεθώ στα 2 αυτά site απο τη VDSL συνδεσή μου σε forthnet σε 2 υπολογιστές με windows 10. Μολις συνδέομαι σε γειτονικό wifi με CYTA και στους 2 υπολογιστές μπαίνει κανονικά.

Το περίεργο είναι ότι απ το κινητό μου στη δική μου σύνδεση μπαίνει κανονικά και στις 2.

Έχω δοκιμάσει chrome, firefox, edge και το σφάλμα είναι "taking too long to respond".

Δοκίμασα με google dns αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε.

Κάποιος με forthnet μπορεί να δοκιμάσει?

Δημοσ.

Τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να συνδεθώ στα 2 αυτά site απο τη VDSL συνδεσή μου σε forthnet σε 2 υπολογιστές με windows 10. Μολις συνδέομαι σε γειτονικό wifi με CYTA και στους 2 υπολογιστές μπαίνει κανονικά.

Το περίεργο είναι ότι απ το κινητό μου στη δική μου σύνδεση μπαίνει κανονικά και στις 2.

Έχω δοκιμάσει chrome, firefox, edge και το σφάλμα είναι "taking too long to respond".

Δοκίμασα με google dns αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε.

Κάποιος με forthnet μπορεί να δοκιμάσει?

Forthnet VDSL, μπαίνω κανονικά και στα 2 site!

Μήπως θέλει κανένα restart το μόντεμ, μπορεί να έφαγε κανένα κόλλημα

Δημοσ.

αυτο ακριβως επαθα χθες δεν μου εμπαινε στο tripadvisor Και στο you ουτε με ρεσταρτ δεν εγινε τιποτα.πηρα τεχνικη υποστηριξη μου αλλαξανε ενα καναλι στο 11 με εβαλαν και εφτιαξε

Δημοσ.

Εγώ με Forthnet πρόσφατα δεν μπορούσα να μπω σε οποιοδήποτε site της Nintendo και σε κάποιο άλλο που μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή, ενώ από το κινητό με Wind άνοιγε κανονικά. Μετά από λίγο πείραγμα στα dns (που ανάθεμα κι αν ήξερα τι ήταν πριν αυτό το περιστατικό) έστρωσε.

Πάντως τώρα ούτε κι εγώ μπορώ να μπω στο adsl.gr αλλά μάλλον φαίνεται να είναι πρόβλημα του site; Στο skroutz κανονικά.

Link.png Site: It'snot just you!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...