Ioulios1994 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Καλησπέρα Θέλω να βάλω ενα ηχοσύστημα στο σπίτι μου. Απλά δεν έχω επαφή με το τι ακριβώς χρειάζεται ενα σωστό ηχοσυστημα. Αν γνωρίζετε θα με βοηθουσατε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Themiss2000 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 πες συνολικό κόστος. επίσης τη χρήση. μουσική ή ταινίες. θέλεις 2 ηχεία ή 5.1 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ioulios1994 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Κόστος δεν με ενοχλεί. Μουσική θέλω ,Δεν με νοιάζει για ταινίες. Δεν εχω πρόβλημα με το σύνολο των ηχείων απλά να είναι δυνατό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Marantz pm8005 και ενα ζευγαρι klipsch rp 280f και εισαι αρχοντας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ioulios1994 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Ωραίος. Sub ξεχωριστό Δεν χρειάζεται να φανταστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosZ68 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Τα βασικοτερα για την επιλογη ηχοσυστηματος (εκτος του διαθεσιμου budget) ειναι:1) Διαστασεις χωρου (Μηκος Χ Πλατος Χ Υψος) 2) Αποσταση ακροασης 3) Επιθυμητη σταθμη ακροασης Προαιρετικα κατοψη και φωτογραφιες του χωρου. Χωρις αυτες τις πληροφοριες μονο κατα λαθος θα παρεις σωστη προταση. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2017 από SpirosZ68 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpro Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 denon x1200w & dali zenzor 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Τα βασικοτερα για την επιλογη ηχοσυστηματος (εκτος του διαθεσιμου budget) ειναι: 1) Διαστασεις χωρου (Μηκος Χ Πλατος Χ Υψος) 2) Αποσταση ακροασης 3) Επιθυμητη σταθμη ακροασης Προαιρετικα κατοψη και φωτογραφιες του χωρου. Χωρις αυτες τις πληροφοριες μονο κατα λαθος θα παρεις σωστη προταση. Μα γι αυτο και γω του εδωσα μια ακριβη αλλα πολυ καλη επιλογη γιατι δεν λεει τιποτα!!!Ωραίος. Sub ξεχωριστό Δεν χρειάζεται να φανταστώ!Οχι, σε υπερκαλυπτουν τα ηχεια. (Εκτος βεβαια αν μιλαμε για μεγαλο χωρο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα