optimus prime Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κατσε να δουμε εαν υπαρχει day one patch και εαν το ειχαν οι reviewers,γιατι απο αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι δεν το τρεξανε το παιχνιδι με τον βελτιωμενο driver αφου βγηκε σμρ και χωρις patch.. Το cap ξεκλειδωνεται αμεσως με ενα απλο patch,δεν ειναι τιποτα.. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από optimus prime
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δεν περιμένω θαύματα, το παιχνίδι είναι unoptimized. Με γραφικά 2010 δεν γίνεται να γονατίζει η Ti ακόμα κι αν μιλούσαμε για 5Κ res.
optimus prime Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Θα σου πω σε 2 ημερες εαν ειναι unoptimised..
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Για το FPS cap το έγραψε και ο John τώρα.. John Papadopoulos Mod Stop_AMD_propaganda • 23 minutes ago Yeap, the game is locked at 62fps (like a lot of Unreal Engine 4 games) but you can bypass the lock via the .INI files. We'll have an unlocked framerate for our PC Performance Analysis article. GameGPU also notes the FPS lock: "The game has a lock of 60 frames, removes it through the game config."
optimus prime Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Eλα μωρε τωρα το εγραψε ο John,σιγα το προβλημα τωρα να ξεκλειδωσουμε τα fps.. Λες και δεν το εχουμε κανει ξανα.. To θεμα ειναι εαν οντως τωρα υπαρχει προβλημα με το παιχνιδι η ειναι λογω driver..
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Το παιχνίδι φταίει, έχει κι' άλλα θέματα με τον τεχνικό τομέα(Όπως να λείπει όλο το έδαφος και να βλέπεις ''έξω'' από την πίστα. Θα τα στρώσουν με patches αυτά λογικά, τώρα το 4Κ/60 μόνο όταν βάλουν το DLSS.
optimus prime Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δεν υπαρχει λογος να βγαλουμε βιαστικα συμπερασματα,αυτο θελω να πω. Καλο θα ειναι ομως να περιμενουν οσοι ενδιαφερονται,εγω θα το ξεκινησω με το που βγει για να δως πως παει παντως..
john2gr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είναι από τις λίγες φορές που οι πρώιμες μετρήσεις μου συμφωνούν με αυτές του GameGPU (ναι η RX Vega 64 τρέχει απειροελάχιστα καλύτερα από την 980Ti). Θα περιμένω μέχρι αύριο για την τεχνική ανάλυση (λέμε μπας και βγει day-1 patch) αλλά για την ώρα τα πράγματα δεν δείχνουν καλά σχετικά με το performance του παιχνιδιού. https://gamegpu.com/action-/-fps-/-tps/darksiders-iii-test-gpu-cpu Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από john2gr
optimus prime Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Aυτον εδω βρηκα αυτη την στιγμη παιδια,μου απαντησε στα σχολια οτι το δοκιμασε την Παρασκευη με τον προηγουμενο driver,αλλα ισυριζεται οτι και σμρ με τον καινουριο δεν ειδε καποια διαφορα.. Μπορει να εχει spoiler για οποιον τον ενοχλει,μην το δει.. Φαινεται οτι υπαρχει fps cap,τα συμπερασματα δικα σας..
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Σου είπα ότι οι game-ready drivers είναι πιο πολύ marketing.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Kαι αναρωτιόμουν γιατί δεν είχα δει το άλογο σε πολλά βίντεο. Δεν ήξερα ότι πεθαίνει νωρίς γιατί "You don't need it". Αυτό ναι, δεν μου άρεσε.
Fulgore Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Απο οτι εχω καταλαβει απο τα λιγα που εχω δει,το φερανε περισσοτερο στα επιπεδα του πρωτου darksiders το οποιο σημαινει οτι γενικα δεν θα εχει περιοχες για να χρειαζεσαι το αλογο(λιγοτερες και απο του πρωτου οπως φαινεται),αρα αν ισχυει αυτο δεν εχω θεμα. Τωρα αν ειναι ψιλο open world το παιχνιδι που εχει καποια μεγαλα σημεια στο χαρτη που απλα περπατας λες και εισαι στην ερημο,τοτε ναι θα ειναι ψιλο πατατα. Παντως εχω ψιλο σταματησει να παρακολουθω τα video του jim για τον πολυ απλο λογο οτι οι αποψεις του αφορουν αποκλειστικα πρωτες εντυπωσεις παιχνιδιων,δεν λεει δηλαδη την αποψη του αφου εχει τελειωσει ενα παιχνιδι(ακομα και αν του αρεσε πολυ)πραγμα που δεν μαρεσει σαν ιδεα. Παντως συγνωμη που θα το πω αλλα σε αυτο το παιχνιδι συγκεκριμενα εχω διαβασει τις μεγαλυτερες βλακειες για ορισμενα πραγματα οπως το κομματι του Dark Souls.Για να μην αναφερω αλλο review που ο αλλος ανεφερε οτι το κεντρικο οπλο του War ηταν το σφυρι! Δηλαδη ειναι τραγικο να μου αναφερουν πολλοι reviewers το οτι το currency των DarkSiders ειναι οι ψυχες και ειναι απο τα darksouls αυτο. Ελεος αυτα ισχυουν απο το πρωτο παιχνιδι του 2010 εξου και ο λογος υπαρξης του Vulgrim(και κολλαει και πιο πολυ το currency αυτο στα Darksiders παρα στα Souls παιχνιδια....). Στα Dark Souls παιχνιδια δεν μπορεις να κανεις αλμα(jump) παρα μονο αν συμπεριλαμβανεται καποιου ειδους κινηση του τυπου παρε φορα και πατα το κουμπι για να κανει ενα μικρο αλμα αν θες να περασεις μια γεφυρα. Και τελος βλεπω και γινονται παραπονα για το loot συστημα του 2 που δεν εχει,παρολο που απο οσο θυμαμαι τοτε στον περισσοτερο κοσμο δεν αρεσε. Στα μονα αρνητικα που οντως θα ριξω ευθυνη και θα το εκραζα και εγω αν ημουν reviewer θα ηταν αν ειχε χοντρα θεματα με frame drops και crash/bugs που εκει οντως χαλανε την ολη εμπειρια του παικτη(κυριως στις κονσολες απο οτι βλεπω)οπως πχ ειχε συμβει με το Dishonored 2. Αλλα γενικα μου μυριζει μια απο τα ιδια με τα περι Shadow of the tomb raider και κατι μου λεει οτι παιζει να ειναι μια περιπτωση αλα Mad Max,δηλαδη να μην αρεσε τοσο στους κριτικους αλλα να αρεσε περισσοτερο στο κοινο(ειδικα στο pc).Λιγες ωρες εμειναν να δουμε για το download. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από Fulgore
xavier Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 εριξα ενα μικρο(για να μη φαω πολυ σποιλερ) ματι σε στριμ στο twitch, μου φανηκε αρκετα καλο και θελω να πιστευω οτι στον κοσμο που του αρεσαν τα 2 προηγουμενα θα αρεσει και αυτο. Το loot system στο 2, οντως και εμενα δε με ξετρελανε, οποτε δεν υπαρχει θεμα.
Alastor192 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Να και το release trailer. Γενικα το παιχνιδι φαινεται αξιολογο και αν δεν ειχε αυτα τα απαραδεκτα τεχνικα προβληματα,ισως μιλουσαμε για αλλη εικονα αποδοχης απτον Τυπο. Επισης στο τρειλερ δειχνουν και τον Strife για πρωτη φορα στην ιστορια του franchise. Θα παιχτει σιγουρα σε καποια φαση το συγκεκριμενο,πρωτα ομως θα παιξω το remaster του 2 για τα γουστα. Γενικοτερα πολυ ωραια τα τρειλερ που βγηκαν αυτην την βδομαδα,,δειχνουν πραγματα που ηθελα να δω 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα