{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, optimus prime είπε Ε καλα εσυ μην το αγορασεις τοτε,υπαρχουν και αλλα παιχνιδια.. Συζήτηση κάνουμε dude, εγώ απλά αναφέρω κάποια facts, chill, anyways thanx for pointing out the obvious... Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
Alastor192 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μια χαρα ενδιαφερον franchise ειναι τα Darksiders,τετοια ζελντοιδη παιχνιδια με δοση DMC combat σπανιζουν την σημερον εποχη. Η THQ το χε πολυ υψηλα το franchise μετα την επιτυχια του πρωτου,για αυτο και το αρκετα υψηλο budget του δευτερου,αλλα δυστυχως πτωχευσε. Η Nordic τωρα εχει παει με μια πιο safe προσεγγιση στο budget καλως η κακως και ελπιζουμε να μην εχει αντικτυπο αυτο το παιχνιδι. Το καλο ειναι πως αρκετοι απτους original devs δουλεουν στο 3,οποτε νομιζω μονο το budget μπορει να τους επιρεασει αρνητικα 5
najinblue3 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) beware για spoilers, μου αρεσαν αυτα που ειπε Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από najinblue3 3 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Οι δημιουργοί πρέπει να βλέπουν Λιακόπουλο πάντως. Λίλιθ, Σαμαέλ, Νεφελίμ κλπ
Alastor192 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Σε αρκετα cheesy μονοπατια το intro κατα την αποψη μου
Alastor192 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 2ωρο gameplay για οσους ενδιαφερονται να δουν πως τρεχει στην πραξη. To HUD με health και wrath bar παντως,ξεχασαν να βγαλουν τα placeholders και να βαλουν τα κανονικα,δεν εξηγειται αλλιως 2
Alastor192 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Αυριο βγαινουν τα reviews,παντως ηδη εχουν βγει playthroughs στο youtube και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πως το παιχνιδι ειναι αρκετα καλο,απλα εχει θεματα στον τεχνικο τομεα με bugs κλπ. Επισης πρεπει να ναι το μικροτερο σε διαρκεια της σειρας
Fulgore Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Σε περιπου 2 μερες ξεκλειδωνει στο steam,κοινως Τριτη βραδυ.
dimitris21gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Εμένα το μόνο που με έχει προβληματίσει προς το παρόν είναι ότι δεν φαίνεται να έχει ποικιλία όσο αφορά τα διάφορα levels. Στο DS2 πχ έπαιζες σε χιόνια, σε πρασινάδες, σε αστικό περιβάλλον κλπ. Άντε να δούμε!
Alastor192 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Βγηκαν και τα reviews,εχουμε απο 4αρια μεχρι και 8αρο9αρια. Το παιχνιδι εχει τεχνικα θεματα,αυτο ειναι το μονο σιγουρο,ελπιζουμε να φτιαχτουν σε patch. Απο κει και περα ειναι καθαρα στο ατομο αν θα γουσταρει το παιχνιδι σε αλλους αρεσε πολυ,σε αλλους καθολου,δεν βγαζεις και πολυ συμπερασμα εντελει. Παρτε και το review του Karak 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 ''Poor PC performance'' διαβάζω..Με τέτοια γραφικά πως το κατάφεραν..Και τα προηγούμενα δύο είχαν κάποια unoptimized parts βέβαια αλλά δεν θυμάμαι κάτι σοβαρό.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σίγουρα θα περιμένω για sale. Να φτιαχτούν και τα performance θέματα. Μου αρέσει περισσότερο όσο το έχω δει πρόσφατα (και το πύρινο μαλλί είναι , @ThReSh -όπως θα θέλαμε την Alejandra- ), αλλά οι ατάκες της Fury όσο είδα, ήταν υπερβολικά snarky/annoyed/patronising. Δεν ξέρω αν έχει στιγμές που τα παίρνει (ελπίζω) και οκ, ούτε ο War ήταν κινούμενο οπλοστάσιο ή όπου πέρναγε ο Death πέθαιναν τα πάντα, αλλά όταν έχει τέτοιο όνομα, την θέλω άγρια. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από GhostRiderLSOV 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα