Προς το περιεχόμενο

Darksiders III [2018]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι είναι το τρίτο game και θα έπρεπε να είναι κάπως πιο εξελιγμένο, τώρα άμα όντως τα gameplay videos που βγάζουν "κρύβουν" το ενδιαφέρον gameplay τι να πω, καλύτερα να αλλάξουν promotion department. :D Anyways μακάρι να βγω λάθος. :)

• Απαντ. 238
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το προβλημα ειναι οτι η Vigil εκλεισε και αυτο ειναι το πρωτο παιχνιδι του νεου στουντιο της Gunfire πλεον λογω των οσων εγιναν με την THQ,αυτο ξεχνανε οι περισσοτεροι.

Γιαυτο λεω οτι προσωπικα ειμαι χαρουμενος μονο που θα υπαρξει και συνεχεια.Αν βεβαια το τελικο παιχνιδι ειναι πολυ καλο ή οχι θα δειξει.

https://en.wikipedia.org/wiki/Vigil_Games

Επεξ/σία από Fulgore
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τους συλλεκτες ειναι ηδη διαθεσιμη η collectors απο τις αλυσιδες διαθεσιμη για προ παραγγελιες.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Λείπει το viciousness που έχουν τα προηγούμενα δυο, ειδικά το 2, από τη μάχη. Για γραφικά δεν θα μιλήσω γιατί μου αρέσουν έτσι και αλλιώς. Ο ήχος ελπίζω να είναι στα ίδια κορυφαία επίπεδα του 2 όμως θα δούμε. Θα ήθελα από το 3 επιστροφή στην απλότητα του 1 σε ότι αφορά το loot. Θέλω fix πράγματα σε τέτοια παιχνίδια. Είναι ήδη υπερφορτωμένα με πράγματα να κάνεις και δεις και αν σκεφτείς και να βάλεις επιπλέον και loot δεν το κάνει καλύτερο το παιχνίδι (όπως απέδειξε το 2). 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το χω κανει ηδη Pre order λογω και πολυ καλης τιμης που παιζει και αναμενω πως και πως 😮

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Το χω κανει ηδη Pre order λογω και πολυ καλης τιμης που παιζει και αναμενω πως και πως 😮

Αυτη πηρες ε? https://www.amazon.de/Darksiders-III-Apocalypse-Edition-PC/dp/B07FDQRLQZ/ref=sr_1_1_twi_gam_2?s=videogames&ie=UTF8&qid=1537619966&sr=1-1&keywords=Darksiders+III

😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως οτι και αν γινει,ελπιζω να μην ειναι αυτο το τελικο design για το health bar και το wrath. Μιλαμε για πιο placeholder πεθαινεις. 

Επεξ/σία από Alastor192
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, firepc είπε

Ακομα και να εδινα τοσα χρηματα(που απλα δεν)δεν εχω χωρο.

Οσο για την εκδοση που πηρα ειναι αυτη.

https://www.cdkeys.com/pc/games/darksiders-iii-3-pc-steam-cd-key?mw_aref=8023ef0aa94165947417b567beee956d&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop

Μιση τιμη απο την αρχικη του παιχνιδιου.

Και η απλη και φθηνοτερη collectors μου αρεσε αλλα θα την ηθελα γυρω στα 100-110ευρω αν ηταν να κανω την αγορα.

Γενικα θελω να στηριξω την ολη προσπαθεια για να δουμε και επομενες συνεχειες,οτι θεματα και να εχει το παιχνιδι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...