Προς το περιεχόμενο

Darksiders III [2018]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 238
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το gameplay φαίνεται βαρετό. Το παρακάτω δώρο με την collector's :P

κρίμα τόσο ωραίο μοντέλο και να έχει σχολίαση!

aBWNQ6A_700b.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικα οπως εχω ξαναπει υπαρχει λογος που δειχνουν οσο δειχνουν απο πλευρας gameplay. Και αυτο γιατι επειδη δεν βλεπω να βγαζουν demo του παιχνιδιου αργοτερα,θελουν feedback του κοσμου πισω,τι τους αρεσε και τι τους χαλασε απο το παραπανω gameplay.

Γιαυτο το λογο και δεν υπαρχει και επισημη ημερομηνια κυκλοφοριας ουτως ή αλλως ή γιατι δεν βγαινει φετος.

Δημοσ.

Μου άρεσε πολύ το 1ο αλλά το 2 με κούρασε με την επανάληψή του και το παράτησα.

Στο trailer πάντως ούτε εγώ είδα κάτι το ιδιαίτερο σε σχέση με άλλα του είδους οπότε κρατάω μικρό καλάθι.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παλι κραταω μεγαλο καλαθι μονο και μονο λογω του υπεροχου(για τα δεδομενα της σειρας)οπτικου τομεα και που θα βγει τελικα 3ο παιχνιδι. Τωρα αν το τελικο παιχνιδι ειναι κατωτερο των περιστασεων υπαρχουν και οι εκπτωσεις και κλειδαδικα.

Σιγουρα θα το αγορασω για να στηριξω την εταιρεια,που σε αυτη την περιπτωση ισχυει κυριολεκτικα αυτο

Δημοσ.

Το καλο ειναι οτι εχουμε τουλαχιστον 1 χρονο μεχρι το release date,οποτε υπαρχει χρονος για βελτιωση. Μακαρι το trailer απλα να ηταν για να μας παρουσιασουν την πρωταγωνιστρια και τα ομορφα γραφικα...αν δεν αλλαξει αρκετα παντως το combat,τοτε θα εχουμε προβλημα

Δημοσ.

Δεν εχουμε τουλαχιστον 1 χρονο μεχρι το release γιατι μπορει να βγει 1ο τριμηνο του 2018,αφου δεν εχουμε επισημη ημερομηνια ακομα(ή εχει ανακοινωθει και δεν το εχω δει εγω).

αν δεν αλλαξει αρκετα παντως το combat,τοτε θα εχουμε προβλημα

Πες μου απο το παραπανω gameplay για το συστημα μαχης

ποσες μαγειες ειδες να χρησιμοποιουνται και ποσα διαφορετικα οπλα. Στα διαφορετικα οπλα να υπολογισουμε και αυτα που χρησιμοποιουνται και για τους γριφους/boss φυσικα.

Για το αν θα εχει το ιδιο συστημα loot οπως το 2 το μαθαμε μηπως?

Τι  μεταμορφωση θα εχει ?

Δεν γινεται να εχουμε ολοκληρωμενη αποψη για το συστημα μαχης με βαση αυτα που δειξανε παραπανω.

Αν το εν λογω trailer ηταν για το αρχικο darksiders 1 και εδειχνε απλα τον War να προχωραει σε μια ευθεια και να παταει συνεχεια το ιδιο κουμπι παλι τα ιδια βιαστικα συμπερασματα δεν θα εβγαζαν αρκετοι?

Δημοσ.

εγω σου ειπα οτι απο αυτο που ειδα,τα βασικα mechanics οπως το πως αποφευγει εχθρους,κανει basic attacks και το "βαρος" που δειχνει να εχει ο χαρακτηρας φαινεται ξυλινο και flat. Εγω δεν ειπα αν θα χει πολλα η λιγα οπλα και δεν κριτικαρα αυτο.Ουτε σχολιασα το ultimate form

Αν δειχναν τον War να προχωραει σε μια ευθεια και να κανει τα ιδια attacks,θα περιμενα να δω περισσοτερα απο αποψη ποικιλιας,αλλα το combat feel θα μου φαινοταν σωστο και οπως το ξερουμε.

Αυτο μας εδειξαν,αυτο βλεπουμε.Τωρα μακαρι να το βελτιωσουν,αλλα απο αυτο που ειδα σαν φανατικος οπαδος των πρωτων 2 μαρεσαν μονο τα γραφικα και η ποικιλια εχθρων.

GMnEsli.gif

Ας βλεπαμε κατι τετοιο εστω και μονο με το μαστιγιο να πηγαινε το hype στον θεο

Δημοσ.

αν δεν αλλαξει αρκετα παντως το combat

Εγραψες αυτο και σου απαντησα οτι απο την στιγμη που δεν μας εδειξαν ποσα αλλα πραγματα δεν μπορουμε να εχουμε μια ολοκληρωμενη γνωμη για το συστημα μαχης. Αν βγει μελλοντικο gameplay video το οποιο να δειχνει παραπανω πραγματα οπως αυτα που αναφερω και παλι ειναι το ιδιο ξυλινα τοτε ναι θα σου πω οτι οντως κατι δεν παει καλα,επειδη ακριβως εχουν λαβει και το σχετικο Feedback του κοσμου.

Και ολως τυχαιως το ολο feedback/αντιδρασεις ειναι γυρω απο το συστημα μαχης με το μαστιγιο κατι το οποιο νομιζω οτι περιμεναν και οι ιδιοι αλλωστε να αναφερθει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 6 μήνες μετά...
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Βγαίνει σχετικά σύντομα και δεν έχουμε δει σχεδόν καθόλου περιεχόμενο. Αυτό ή πολύ καλό ή πολύ κακό μπορεί να είναι. Ελπίζω το πρώτο γιατί είμαι τρελός φαν της σειράς!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...