najinblue3 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 59 λεπτά πριν, Fulgore είπε το artwork ειναι τρομερο, μακαρι να εχει βαθος το game κ end game
Fulgore Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Φετος λενε οτι θα βγει,αρα λογικα απο Αυγουστο και μετα θα δειξουν περισσοτερα(οπως και τι τιμη θα εχει).
Alastor192 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 φαινεται ενδιαφερον spinoff,ελπιζω να πετυχει,αλλα ελπιζω να συνεχιστει και κανονικα το sequel του DS3 και να μην εχουμε αλλαγη πλανων για το πως θα συνεχιστει το franchise 1
Psyber Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Είχα παίξει το πρώτο όταν είχε βγει και τώρα λέω να συνεχίσω τη σειρά με το ΙΙ. Το έχω αγορασμένο στο steam από το 2013. Λέτε να παίξω αυτό ή χάνω πολλά που είναι το original darksiders II και ΟΧΙ το Deathinitive Edition? Για πείτε τη γνώμη σας! Εν τω μεταξύ τα έχει σε προσφορά όλα το steam.
Fulgore Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, Psyber είπε Λέτε να παίξω αυτό ή χάνω πολλά που είναι το original darksiders II και ΟΧΙ το Deathinitive Edition? Τα ιδια παιχνιδια ειναι.
Alastor192 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 49 λεπτά πριν, Psyber είπε Είχα παίξει το πρώτο όταν είχε βγει και τώρα λέω να συνεχίσω τη σειρά με το ΙΙ. Το έχω αγορασμένο στο steam από το 2013. Λέτε να παίξω αυτό ή χάνω πολλά που είναι το original darksiders II και ΟΧΙ το Deathinitive Edition? Για πείτε τη γνώμη σας! Εν τω μεταξύ τα έχει σε προσφορά όλα το steam. το deathinitive εχει και τα dlc μεσα συν καποια improvements σε textures και φωτισμο. Τα DLC συνολικα προσθετουν γυρω στις 5 ωρες gameplay και καποια πολυ ωραια boss fights. Κατα την αποψη μου αξιζει να παρεις το deathinitive στα 6€,αν θελεις να παρεις το complete πακετο με τις βελτιωσεις.
Psyber Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 @Alastor192 Αγορασα το deathinitive, 4,5 euro. Ο φωτισμός φαίνεται καλύτερος αλλά σε κάποια σημεία αλλάζει απότομα χωρίς κανένα ρεαλισμό. Ακόμη όταν δεν έχω ενεργό το v-sync, όταν παώ να βγώ από τα μενού και επιστρέφω στο παιχνίδι, το game κολλάει και πρέπει να κάνω end task. Αυτό το bug στο οριτζιναλ δεν το είχα παρατηρήσει. Ίσως ο @Fulgore να είχε δίκιο αλλά για 4,5 ευρώ δε βαριέσαι. Ισως το επιπλέον περιεχόμενο να είναι ενδιαφέρον.
Alastor192 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 12 ώρες πριν, Psyber είπε @Alastor192 Αγορασα το deathinitive, 4,5 euro. Ο φωτισμός φαίνεται καλύτερος αλλά σε κάποια σημεία αλλάζει απότομα χωρίς κανένα ρεαλισμό. Ακόμη όταν δεν έχω ενεργό το v-sync, όταν παώ να βγώ από τα μενού και επιστρέφω στο παιχνίδι, το game κολλάει και πρέπει να κάνω end task. Αυτό το bug στο οριτζιναλ δεν το είχα παρατηρήσει. Ίσως ο @Fulgore να είχε δίκιο αλλά για 4,5 ευρώ δε βαριέσαι. Ισως το επιπλέον περιεχόμενο να είναι ενδιαφέρον. Τι να σου πω,δεν μου εχει συμβει κατι τετοιο. Παντως μονο και για τα DLC αξιζουν τα 4.5 ευρω,τα εχουν ενσωματωσει και στο story,γινονται unlock στο τελος των act 2,3 και 4 αν θυμαμαι καλα
Psyber Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 @Alastor192 το πρόβλημα λύνεται αν ενεργοποιήσεις το beta από το steam, όπου ενημερώνει το παιχνίδι σαν να ειναι δοκιμαστική έκδοση. Κάτι άλλο που με ενόχλησε. σε εσένα τα κουμπιά όταν ανάβουν είναι το layout του xbox 360 ή του xbox one?
Alastor192 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Το ιδιο layout δεν εχουν και του 360 και του 1? Δεν καταλαβαινω τι εννοεις
Psyber Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 @Alastor192 το πρόβλημα λύνεται αν ενεργοποιήσεις το beta από το steam, όπου ενημερώνει το παιχνίδι σαν να ειναι δοκιμαστική έκδοση. Κάτι άλλο που με ενόχλησε. σε εσένα τα κουμπιά όταν ανάβουν είναι το layout του xbox 360 ή του xbox one? Ισως να μη το περιέγραψα καλά. Στην εικόνα που ποστάρω φαίνονται τα κουμπιά όπως είναι του 360, ενώ υπάρχει έκδοση του παιχνιδιού που έχει του layout του x1.
Alastor192 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 https://steamcommunity.com/app/388410/discussions/0/496880503067749395/?l=turkish Τσεκαρε εδω. Επισης για οτι αλλο για το DS2 στο αντιστοιχο τοπικ
Alastor192 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Το τελειωσα και εγω που λετε. Σιγουρα worth playing,το παιχνιδι ειναι πολυ αξιολογο. Αν αναλογιστουμε και το budget,πετυχαν πολλα περισσοτερα αποτι περιμενα οι devs. Ειλικρινα,μακαρι να συνεχιστει και σε κανονικο sequel(πλην του Genesis) Το level design που πηρε τρελη εμπνευση απο Dark Souls ειναι παρα πολυ καλο. Ηταν απολαυση το explore,με πολλα secrets. Βρηκα και τους 20 humans ,αλλα καποιοι ηταν οντως tricky για να τους βρεις,ηθελε καλη παρατηρητικοτητα. Αυτο που δεν βρηκα παραδοξως ηταν το boss fight με Abraxis,ισως ηταν το μονο που μου διεφυγε,κι ομως απτα πιο ενδιαφεροντα κρυμμενα. Το setting του Darksiders ειναι απιστευτα γαματο,τι να λεμε. Απο κει και περα,το story νταξει καλο ηταν,δεν τρελαθηκα με την εκτελεση ουτε με το "character development" της Fury. Ενδιαφερουσα φιγουρα η Fury δεν λεω,επισης μαρεσαν πολυ οι αρτιστικες επιλογες για τις εμφανισεις των Sins,οπως και των εχθρων γενικοτερα.Πολυ καλη δουλεια σε αυτον τον τομεα. Το combat πολυ καλο επισης,το παιξα στο challenging(με το combat system που μπηκε σε patch ομως),το οποιο ισως να ταν ζορικο μονο λιγο στην αρχη,μετα εγινε αρκετα ευκολο. Τα weapons σουπερ,με πολυ ωραια combat moves και ωραιο animation . To Havoc form μαμαει μανες επισης. Τα boss fights οχι κατι ουαου,αλλα ενδιαφεροντα. Τα γραφικα σιγουρα οχι για παιχνιδι 2018,αλλα παλι δεν ειναι ασχημα,δεν ενοχλουν καθολου 17 ωρες εκανα για να το τελειωσω,αλλα μου φανηκαν αρκετες παραπανω η αληθεια ειναι. Συνηθως πρωτο playthrough στα Souls κανω γυρω στο 30αρι,αρα μαλλον για αυτο λενε καποιοι οτι ειναι σχετικα μικρο,μιας και ακολουθει Souls recipe. Στο launch μπορει να ειχε τεχνικα προβληματα αποτι διαβαζα ,αλλα εγω 9 μηνες μετα ειχα μονο 2 crashes σε ενα συγκεκριμενο σημειο που εκανε render η νεα περιοχη και καποια frame drops. Δηλαδη μια χαρα Στα αρνητικα καποια rough platforming sections,το soundtrack που δεν ηταν τιποτα ιδιαιτερο.ουτε το στορυ ειναι κατι για να υπεραναλυσεις. Επισης καποια balancing θεματα οσον αφορα το παιχνιδι,δηλαδη μπορουσες να κανεις abuse καποια items η builds και να σου κανουν καποια fights που επρεπε να ναι "δυσκολα",πανευκολα. Νομιζω γεματο 8.5/10 απο μενα,αν και ειμαι fanboy ΥΓ: Δεν επαιξα ακομα το νεο DLC 2
Alastor192 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Τελειωσα και το Keepers of the Void,το DLC ειναι κυριως puzzles που χωριζονται σε 4 dungeon segments,το καθενα με το δικο του boss. Στο τελος εχει ενα μεγαλο final boss,το οποιο ειναι το πιο δυσκολο του παιχνδιου,ισως και το πιο ενδιαφερον. Σαν full price στα 13 € δεν ξερω αν αξιζει,αλλα στο sale που το πηρα στα 7€ μαζι με το Crucible ηταν σιγουρα worth ΥΓ: Αν και crucible δεν ασχοληθηκα,μιας και δεν ειμαι fan των arena games
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα