Προς το περιεχόμενο

Darksiders III [2018]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 238
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι μιας και το βρηκα σε εκπτωση γυρω στα 5ευρω(και το αρχικο παιχνιδι το ειχα παρει 30).

Κατα τα αλλα ειναι το κλασσικο Bloody Palace που βλεπουμε και στα αλλα παιχνιδια,δηλαδη μπαινεις στην αρενα και σου πεταει τα τερατα που εχεις πετυχει στο παιχνιδι και καθε 25γυρους σου πεταει και ενα boss και στο τελος εχει ενα επιπλεον boss που ειναι για μενα και το πιο ενδιαφερον απο ολα.

Επισης εχει βαλει 1 νεο rune για καθε 1 απο τα οπλα,σου δινει στο τελος αν φας και το τελευταιο boss enchant που παει ενα weapon απο +10 σε +11 και εχει καποιες εξτρα πανοπλιες,οι οποιες απο εμφανιση ειναι ιδιες με την κεντρικη απλα με διαφορετικα χρωματα αλλα δινουν εξτρα stats.

Αν δεν σε ενθουσιασε το παιχνιδι προσπερασε το μιας και απο πλευρας ιστοριας δεν προσφερει τιποτα και εν μερη τα τερατα που πετυχαινεις ειναι τα ιδια με αυτα του παιχνιδιου,αλλιως παρτο σε καμια εκπτωση(σε πολλους αυτου του ειδους τα bloody palace δεν αρεσουν).

Το επομενο dlc ισως να αξιζει περισσοτερο.

Μπορεις βεβαια να δεις καποιο gameplay video για να εχεις μια καλυτερη εικονα .

Εδω τα νεα εξτρα πραγματα που εχει

https://www.youtube.com/watch?v=VgnghCKfq80

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Fulgore είπε

Βγηκε το βραδυ update 616mb που διορθωνει το παραπανω bug και αρα με το που μπαινεις στο παιχνιδι σου ξεκλειδωνει τα achievements κανονικα.

Δημοσ.

Μιας και πήρα το origin premium για το Anthem δίνει μαζί και το Darksiders 3 !!! , οπότε το κατεβάζω και εγώ να δω τι λέει μιας και έχω παίξει όλα τα προηγούμενα , ειναι και μικρό σχετικά μόλις 20 gb οπότε σε καμιά ωρίτσα θα είναι έτοιμο

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, SPANK είπε

Μιας και πήρα το origin premium για το Anthem δίνει μαζί και το Darksiders 3 !!! , οπότε το κατεβάζω και εγώ να δω τι λέει μιας και έχω παίξει όλα τα προηγούμενα , ειναι και μικρό σχετικά μόλις 20 gb οπότε σε καμιά ωρίτσα θα είναι έτοιμο

Κι εγώ έτσι είχα κάνει για να δοκιμάσω κάποια παιχνίδια που έδινε αλλά το βαρέθηκα πολύ γρήγορα το Darksiders. Ίσως δεν θυμάμαι καλά αλλά μου φάνηκε και πολύ linear σε σχέση με τα δύο προηγούμενα. 

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ισως οταν βγει και το επομενο dlc.

Και στο Tomb Raider το RT οταν ηταν να βγει το τελευταιο περιπου dlc το βγαλανε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...