Fulgore Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μολις το τελειωσα το παιχνιδι με περιπου 20-21ωρες με 90% complete σε achievements. Τι μαρεσε περισσοτερο(ή θετικα) +Art direction και γραφικα.Η ολη αλλαγη απο την μηχανη γραφικων του 2 ειναι μεγαλη και το παιχνιδι επιτελους δειχνει πανεμορφο για δεδομενα Darksiders. Δεν ανταγωνιζεται προφανως αλλες υπερπαραγωγες μεγαλων εταιρειων αλλα εν μερη δεν χρειαζεται κιολας αφου τα παιχνιδια αυτα ποτε τους δεν ειχαν τα κορυφαια γραφικα και ουτε χρειαζεται κιολας. +Συστημα μαχης. Ναι ειναι αληθεια οτι υπαρχουν πραγματα που δανειστηκαν απο τα Dark Souls παιχνιδια και το κανουν να διαφερει στο κομματι της μαχης.Ε και τι εγινε και το πρωτο Darksiders ειχε στοιχεια απο God Of War,δεν ειδα να πειραξε κανενα. Επιτελους η μαχη εχει νοημα,δεν χωνεσαι σαν καρναβαλος ανοιγεις μια Wrath επιθεση ή κανεις Abuse το Chaos form οπως στα προηγουμενα παιχνιδια και σκοτωνεις οτι βρισκεις μπροστα σου(μεχρι και τα boss).Εδω αν δεν μαθεις να δουλευεις το Dodge θα ψοφησεις αρκετες φορες αλλα η μαχη ειναι rewarding,ειδικα στα μεγαλυτερα επιπεδα δυσκολιας. Καποιους μπορει να μην τους αρεσει αυτη η αλλαγη αλλα προσωπικα την λατρεψα,ειδικα αργοτερα που παιρνεις και περισσοτερα οπλα. +Μουσικη και voice acting.Πολυ ωραια,δενει αρμονικα στο παιχνιδι.Δεν σε αποσυντονιζει οταν παιζεις και το voice acting ειναι αρκετα καλο για δεδομενα της σειρας(ειδικα της Fury) +Διαρκεια.Ενα απο τα πραγματα που ειδα και αναφερανε πολλοι ως αρνητικο ειναι η διαρκεια.Δεν καταλαβαινω τον λογο γιατι η διαρκεια του 3 ειναι περιπου οσο και του πρωτου Darksiders,πραγμα λογικο αν σκεφτουμε οτι δεν ειναι open world οπως το 1. +Βαθμοι δυσκολιας.Καθονται πολλοι και κλαιγονται για την δυσκολια του παιχνιδιου σε reviews και σχολια στο steam αλλα οπως φαινεται δεν τους κοβει να το παιξουν στο easy αν οντως ψοφανε συνεχεια.Στο normal προσωπικα δεν ειχα κανενα προβλημα. +Story.Επιτελους ενα Darksiders παιχνιδι με μεγαλη εμφαση στην ιστορια και των ιδιων των horsemen και φυσικα στο κεντρικο lore του παιχνιδιου.Ενα απο τα μεγαλυτερα παραπονα μου απο το 2 ηταν αυτο και ευτυχως στο 3 του δωσανε και καταλαβε και πολυ ωραιο το μικρο και καλα plot twist προς το τελος.Ολα τα λεφτα παντως το τελος για το μικρο plot twist που εχει.Εχει και μια σκηνη μετα τα credits σαν hint για το επομενο παιχνιδι. Σε 2 σημεια και επιλογες να διαλεξεις αν θα σκοτωσεις ή οχι τον αλλον(που στα παλια δεν ειχε). +Τα bosses και σαν ποικιλια και σαν δυσκολια μεταξυ τους(αλλα ευκολοτερα,αλλα δυσκολοτερα)και υπαρχουν και καποια optional mini bosses.Αρκετα καλη ποικιλια και σε τερατα/εχθρους. Παμε τωρα στα αρνητικα -frame drops(ευτυχως οχι πολυ συχνα στην εκδοση του pc),bugs(παλι προσωπικα δεν πετυχα πολλα),crashes(πετυχα μονο 1).Λογικα αναμενεται αυτες τις μερες και patch που ανακοινωσανε στο steam. -η απουσια χαρτη που ευκολα μπορει να μπερδευτει καποιος και κυριως το προβληματικο backtracking αν θελει να ψαξει το χαρτη.Ευτυχως υπαρχουν πολυ καλοι οδηγοι για τα collect. -Το αρχικο κομματι του παιχνιδιου ειναι καπως αργο και τα puzzles/γριφοι ειναι περιορισμενοι κυριως στην αρχη. Γενικα αν ειναι κατι που μπορω να ευχαριστησω τα reviews ειναι που ειχα χαμηλες προσδοκιες με αποτελεσμα να απολαυσω κυριολεκτικα το παιχνιδι,πολυ παραπανω απο οσο το περιμενα. Βασικα σκεφτομαι αν το συγκεκριμενο ειναι το αγαπημενο μου της σειρας πανω απο το 1(για το 2 τα εχω ξαναπει οτι το συστημα με το looting που ειχε,το ψιλο ανουσιο και κουραστικο open world και η ελαχιστη εξελιξη στην ιστορια δεν μαρεσαν καθολου),τοσο πολυ μαρεσε. Σαν βαθμολογια θα πηγαινα με αυτη του κοσμου δηλαδη ενα 8ρι μαζεμενο(ισως 8.5) για την εκδοση του pc. Αν το επαιζα σε κονσολα που εχει παραπανω τεχνικα θεματα ισως του εβαζα 7.5/10 Τα 2ρια και 4ρια ειναι το λιγοτερο αστεια.Αυτο που μπορω να πω με σιγουρια ειναι οτι δεν αξιζει τα 60ευρω αρχικη τιμη,οπως φυσικα δεν τα αξιζαν και τα προηγουμενα παιχνιδια της σειρας,ειδικα απο την στιγμη που θα βγουν και 2 dlc. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2018 από Fulgore 10 1
Alastor192 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Αναρωτιεμαι αν πρεπει να το παιξω στο νορμαλ η στο challenging οταν το παρω. Τωρα λεει ανεβασαν τα iframes στο dodge γτ διαμαρτυρωταν ο κοσμος
Fulgore Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, Alastor192 είπε Αναρωτιεμαι αν πρεπει να το παιξω στο νορμαλ η στο challenging οταν το παρω. Τωρα λεει ανεβασαν τα iframes στο dodge γτ διαμαρτυρωταν ο κοσμος Θα σου προτεινα να παιξεις στο normal και αν δεις στο αρχικο κομματι οτι δεν εχεις θεμα γυρνα το σε μεγαλυτερη δυσκολια.
RPDrummer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Κάποιος τρόπος να αφαιρεθεί η βαζελίνη (aka θολούρα, blur) που έχει το Anti Aliasing ; Το έχω στο Epic, γιατί διαφορετικά έχω πολύ jaggies. Από Sweet FX δε μ' άρεσε κάποιο preset.
Mhlogiatros Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, RPDrummer είπε Κάποιος τρόπος να αφαιρεθεί η βαζελίνη (aka θολούρα, blur) που έχει το Anti Aliasing ; Το έχω στο Epic, γιατί διαφορετικά έχω πολύ jaggies. Από Sweet FX δε μ' άρεσε κάποιο preset. Εγώ το έκλεισα χάνει πολύ σε ποιότητα ;
RPDrummer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ σε 1080p γυαλίζουν όλες οι γωνίες. Αυτό που ψιλοτρώγεται ειναι το MSAA απο τον πίνακα ελέγχου της nvidia, αλλα και πάλι δεν τις εξομαλύνει τελείως.
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Κοντεύω να το τελειώσω και οι εντυπώσεις είναι αρκετά θετικές so far. 1
giorgosmcmc Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Στις 4/12/2018 στις 10:43 ΜΜ, RPDrummer είπε Εγώ σε 1080p γυαλίζουν όλες οι γωνίες. Αυτό που ψιλοτρώγεται ειναι το MSAA απο τον πίνακα ελέγχου της nvidia, αλλα και πάλι δεν τις εξομαλύνει τελείως. Σε ποσες ιντσες παιζεις?
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το παιχνίδι είναι αρκετά καλό, ναι δεν είναι κάτι ουάου, είναι σαν τα προηγούμενα Darksiders. Εάν σας άρεσαν τα προηγούμενα, θα γουστάρετε κι' αυτό. Θα γράψω εντυπώσεις αλλά και τι δεν μ' άρεσε μιας και είμαι πολύ κοντά στο τέλος και όταν το τελειώσω ίσως να προσθέσω κάτι. Στα θετικά: Το ότι δεν έγινε open-world και παρέμεινε το level design ίδιο με τα προηγούμενα, για μένα είναι θετικό. Δεν καταλαβαίνω αυτό που γκρινιάζουν όλοι ότι δεν ''εξελίχθηκε''. Δηλαδή πρέπει όλα τα παιχνίδια να γίνονται open-world για να έχουν εξέλιξη ; Προσωπικά έχω κουραστεί με το να είναι όλα open-world, ας μείνει και κανένα linear. Τα γραφικά του και ότι το art παρέμεινε στο ίδιο στυλ με τα προηγούμενα που μ' άρεσε. Αν και μπήκε Reshade για clarity/lumasharpen γιατί το ΑΑ του θολώνει τα textures. Τα boss fights. Ωραίοι διάλογοι(Που σημαίνει ότι το voice acting είναι καλό) και η Fury παρά ότι δείχνει λίγο αδύναμη στην αρχή, είναι αρκετά badass στους διαλόγους αλλά και στο finishing. Είναι πιο δύσκολο από τα προηγούμενα Darksiders, δεν σε παίρνει να το παίξεις rambo. Ακόμα και στα απλά mobs πρέπει να κάνεις evade και attack αλλιώς ψοφάς για πλάκα. Αυτά μέχρι τώρα, όταν τελειώσει θα γράψω και για το story κλπ Στα αρνητικά: Frame-drops. Αρκετό stuttering όταν αλλάζεις περιοχή συν ένα bug που μου προέκυψε την ώρα που έπαιζα, το παιχνίδι κλείδωσε ξαφνικά στα 30FPS και δεν ανέβαινε παρά μόνο όταν το έκανα restart. Οι γρίφοι είναι εύκολοι και αρκετά συχνοί που καταντάει κουραστικό. Το combat όταν στην πέφτουν πολλοί εχθροί τα χάνεις λίγο γιατί η κάμερα είναι πολύ κοντά στον χαρακτήρα. Θα ήθελα περισσότερα mini bosses, το να σκοτώνεις συνέχεια μικρά σκαθαράκια καταντάει λίγο βαρετό. Το ότι δεν έχει χάρτη. Κάποιος που δεν είναι συνηθισμένος στο πως λειτουργούν τα Darksiders με τις περιοχές, πολύ πιθανό να χαθεί και να ψάχνεται για ώρα. Το respawn όταν πεθαίνεις. Σε βγάζει στον τελευταίο Vulgrim που μπορεί να είναι αρκετά πίσω και τα mobs έχουν ξαναβγεί με αποτέλεσμα να πρέπει να τα σκοτώσεις ξανά. Ευτυχώς οι πόρτες που έχεις ανοίξει, μένουν ανοιχτές και δεν πρέπει να ξανακάνεις τα πάντα απ' την αρχή. Γενικά το παιχνίδι είναι αρκετά ευχάριστο, αν φτιάξουν και τα τεχνικά προβλήματα θα είναι τζι-τζι. 8/10 μέχρι τώρα και προτείνεται ανεπιφύλακτα στους fans του Darksiders αλλά και για όσους έχουν σιχαθεί το open-world. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από Psycho_Warhead 5
Alastor192 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Τα linear τυπου Dark Souls,οπου ας πουμε οι περιοχες ειναι σχετικα γραμμικα συνδεδεμενες,ωστοσο καθε level ειναι open-ended και εχει διαφορα secrets,νομιζω ειναι το sweet spot.Γενικα εχει αρχισει να υπαρχει open world fatigue τα τελευταια χρονια,εδω μεχρι και το zelda καναν open world. Σε τι difficulty το τελειωσες?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Καλά, τα Zelda ήταν πάντα ψεύδο Open World. Aπλά δεν πήγαινες παντού γιατί έπρεπε να έχεις τα κατάλληλα items.
Fulgore Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Εγω το τελειωσα και σε Medium και σε Apocalyptic. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα