madpkar Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 exw na paiksw paixnidi mpasket apo tin epoxi tou nba live 2000 sto playstation 1...twra lew na ksanapaiksw ston pc,poio mou proteinete??thanx
privateer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Sto pc oi epiloges einai oi exhs: NBA Live 2004 NBA Live 2004 NBA Live 2004
Olorin Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Φίλε privateer,ξέχασες το NBA Live 2004!!! Η αλήθεια είναι ότι δυστυχώς η επιλογές στο PC είναι ελάχιστες σε σχέση με τις κονσόλες, αλλά τουλάχιστον το NBA Live είναι αξιόλογο... Βέβαια,υπάρχουν πάντα κι οι emulators για NBA Jam και Run'n'Gun...
Nemo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Sto pc oi epiloges einai oi exhs:NBA Live 2004 NBA Live 2004 NBA Live 2004 καποτε ρωτησαν τον Γιαντζογλου ποια ειναι η καλυτερη πενταδα 1 γκαλης 2 γκαλης 3 γκαλης 4 γκαλης 5 γκαλης Υγ ο μονος σιγουρος στον παγκο ηταν ο Ραμποτας μεχρι προσφατα αλλα .... Υγ 2 -για τους νεωτερους γιαντζογλου ειναι ο αντρας της κατερινας γιαντζογλου (θα εχετε δει φοτο της σε γκρεεκ σελεμπριτυ σαιτς) - για τους πολυ νεωτερους η κατερινα γιαντζογλου ειναι πλεον κατερινα μπεη - οι παλιοι γνωριζουν οτι ο ομογενης ασσος του ολυμπιακου και του παοκ Steeve Γιαντζογλου ηταν το καλυτερο σοοτινγκ γκαρντ (μαζι με το κορωναιο) της προηγουμενης γεννιας πριν την γεννια γκαλλη ,γιαννακη (και αυτος σοοτινγ γκαρντ ητανε οσο επαιζε στον ιωνικο νικαιας ) πλεον προπονητης ,θα τον καταλαβετε απο το σημα κατατεθεν προφορα του Απο τους πραγματικους ομογενεις που προσφεραν και ριζωσαν εδω.. :twisted: ακουγετε οτι το nba2k4 της SEGA θα γινει port στο PC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΠΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olorin Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Ε,ότι θα φτάναμε και στο σημείο να περιγράφουμε τον Στηβ Γιατζόγλου ως άντρα της Κατερίνας,αυτό δεν το περίμενα... (πλέον από όσο ξέρω δεν είναι καν προπονητής, αλλά μόνο μάνατζερ...) Α,και αυτό που είπε για τον Γκάλη,ήταν clopyright από ανάλογη ατάκα του Pat Riley (ένας Magic Johnson 1.90m, ένας 1.95m, ένας 2.00m, ένας 2.05m κι ένας 2.15m) NBA 2k4 στο PC??? Λες???
Marcos_Aurilius Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Ο προπονητής της εθνικής Ρωσίας (αν δεν απατόμαι): Βρήκα τρόπο να σταματήσουμε τον Γκάλη. Θα τον κλειδώσουμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, πριν ξεκινήσει ο αγώνας. Δήλωση άλλου προπονητή, πάλι τότε, στο Ευρωπαϊκό: Κάναμε σχέδια μόνο για τους τέσσερις παίχτες. Για τον Γκάλη κάναμε την προσευχή μας... Ξέφυγα παλι :oops:
aragorn Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Μόνο το NBA live είναι αξιόλογο στα πισιά, αλλά μια ερώτηση περί Run N Gun που όντως ήταν κορυφή. Το είχα βρει πριν κάποιο καιρό αλλά δεν έπαιζε ρε γμτ. Με ποιον εμιουλέιτορ και ποια έκδοση παίζει? κανά λινκ υπάρχει (μήπως είχε πρόβλημα το ζιπ που είχα κατεβάσει με το παιχνίδι)
sensiro Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 To kalitero makran........to NBA LIVE 2004 mazi me to GREEK LEAGUE ULTRA MOD Ver. 2.0 (me A1 kai A2 omades ,Soviet Union '87,Hellas '87,NBA ALL time,Europe ALL TIME.) http://www.nbaliveportal.tk http://nbaliveportal.no-ip.com
Nemo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Δεν χρειάζεται ούτε redump ούτε να κατεβάσεις άλλο ROM... Απλώς' date='αν έχεις προβλήματα και δε σου τρέχει το παιχνίδι, στην αρχή που κάνει check στις Eeproms κράτα πατημένο το F2 και πάτα το F3. Τουλάχιστον στο επίσημο site του ΜΑΜΕ έτσι λέει... Για να είμαι ειλικρινής βέβαια,εμένα μου έτρεξε από την αρχή, αλλα όσοι αναγνώστες είχαν πρόβλημα και τους είπα αυτό,έλυσαν το πρόβλημα... [/quote'] ____________________________________________________________________ http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=366427&highlight=gun
Olorin Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Όταν το λέω εγώ ότι αυτό το παιδί θα μου φάει τη δουλειά δεν με ακούτε... (όχι ότι δεν θα το άξιζε,δηλαδή...) Πάντως,αν δεν λυθεί ούτε έτσι το πρόβλημά σου κι έχεις πράγματι κάποιο ROM που δε λειτουργεί, τότε το σωστό ROM υπάρχει και στο CD του τελευταίου τεύχους του PC master, καθώς και η έκδοση 0.77 του ΜΑΜΕ 32 (ήταν το χριστουγεννιάτικο δώρο μου στους αναγνώστες...)
ilos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Φίλε Olorin (ή Nemo ) μήπως ξέρεις αν προβλέπεται ποτέ το run'n'gun 2 να φύγει από το non working status που έχει μπει εδώ και 2-3 μήνες ? Να μην πάω να αγοράσω το PCM για να μου απαντήσεις ως Χαλκίδης :roll:
Nemo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Όταν το λέω εγώ ότι αυτό το παιδί θα μου φάει τη δουλειά δεν με ακούτε... Ολοριν ..δεν ειμαι κι ο γιωργακης Παπανδρεου ΑΝ ειναι κατι που πραγματικα <<ζηλευω>> και θα θελα να ειχα την δυνατοτητα ' date=' να υφαρπαξω(για να το πω κομψα) κερδιζοντας το μεσα στο γηπεδο -στα πλαισια της αθλητικης αμιλλας παντα ,) ειναι την θεση σου στην πενταδα :twisted: .... Δεν μπορουσα και αυτη την φορα δεν μπορω να το αφησω ασχολιαστο ... Αμαν ρε παιδια με το Run n Gun Δε λεο ,ωραιο και πολυ ενυπωσιακο se pc yparxei apo to 96/97 to -sxedon -port toy to Slam ‘n Jam kai sto snes nba Give n Go [/size] TO slam n jam (PC &3DO kai PSX και sega Saturn ) to opio epaize se dos kai 486 (9mb to demo to eixa katevasei me 28.8k kati iroikes epoxes kai ipirxe anafora kai se sxetiko afieroma se mpasket games STO PCMASTER Slam ‘n Jam is a decent, little-known PC port of the 3DO arcade-style basketball game, which was in turn unofficially based on Konami’s classic arcade game Run & Gun (the similarities between the two games are obvious, even if Crystal Dynamics never acknowledge the Konami game). To make the game a bit more attractive to PC gamers, Crystal Dynamics has included two of the most famous players of all time - Ervin "Magic" Johnson and Kareem Abdul Jabbar. Unfortunately, that does little to elevate the game above the mediocre status. The game itself is not close to the arcade it "borrowed" [read: stole] its ideas from, but at least the 3D graphics are decent if you care about this sort of thing. You control the action from the short end of the court. The best feature in Run & Gun was the cocky gameplay with passes behind the back, alley oops and long passes to a player high up in the court. All of that is included, but with jerkier gameplay and a somewhat unpolished look. Games like SEGA’s NBA Action ‘98 stand tall in comparison. Apo theunderdogs (tous diafeygei oti ypirxe psx kai satun ekdosi episis ...... YG to agapimeno mou mpasket sto mame einai το rim rocking giati eksomoionei kalytera to paixnidi ki as einai ligotero entyposiako BTW Olorin anamesa sta alla efoson einai efikto kane kai ena afieroma sta basket games (emu kai abandonware ) ETSI gia na thymountai oi palioi kai na mathainoyn oi neoteroi (alla kai arketoi apo tous palioteroys ....) -Ilos den gnorizo na sou apantiso auti tin stigmi se ayto poy rotas Telos prosfata ypostirizomeno 3D kaloytsiko basketaki 2 on 2 einai to Dunkmania tis Namco an kai den paizei akoma poly kala .....
Olorin Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 ilos, από όσο ξέρω δεν έχουν κατορθώσει ακόμα να σπάσουν την protection του ROM,οπότε μάλλον άγνωστό. Έτσι διάβασα σε κάποιο forum. (wow,είπα κάτι πριν τον Nemo...) Πάντως,εγώ το έχω στο σκληρό μου και περιμένω υπομονετικά... Nemo, δηλαδή δεν φτάνει που θα με αντικαταστήσεις στο περιοδικό, θες να μου φάς και την θέση στο μπάσκετ τώρα??? Τουλάχιστον,ας παίξουμε αντίπαλοι να δούμε ποιος αξίζει την θέση στην 5άδα... Τώρα,για τα περι Run'n'Gun, θα συμφωνήσω εν μέρει μαζί σου... Για το Give'n'Go, τα έχουμε πει και ιδιαιτέρως... Κι εγώ πιστεύω ότι είναι ολόιδιο με το Run'n'Gun και μάλιστα έχει και αυθεντικές ομάδες, αλλά δυστυχώς όταν το πρότεινα σε φίλους μου πριν από 3-4 χρόνια όλοι μου έλεγαν "δεν είναι σαν το κανονικό...". Εγώ πάντως,μια χαρά βολευόμουν και με αυτό στον Snes9x... Το Slam'n'Jam, επίσης πολύ καλό abandonware στο οποίο ξόδευα αρκετές ώρες προ Run'n'Gun... Επίσης, παλιό και καλό το Rim Rockin' Basketball,αν και μάλλον οι περισσότεροι θα το βρουν απαρχαιωμένο... Το Dunk Mania, δυστυχώς ακόμα δεν το έχω κατεβάσει, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, αν και από τα γραφικά φαίνεται ενδιαφέρον, αφού άλλωστε είναι και πολύ πιο πρόσφατο... Όπως και να το κάνουμε όμως, το Run'n'Gun έχει άλλη χάρη, όχι γιατί είναι καλύτερο από τα προαναφερόμενα, άλλωστε οι διαφορές είναι μηδαμινές, απλά και μόνο γιατί μας φέρνει στο νου όλες τις αναμνήσεις, αφού σε αυτό είχαμε ρίξει τα άπειρα 50άρικα και σε αυτό έπεφταν τα στοιχήματα με φίλους...Δεν μπορείς να φανταστείς πόσες ευχαριστίες έχω δεχθεί από αναγνώστες, τόσο όταν έγραψα στη στήλη ότι εξομοιώθηκε όσο και όταν το συμπεριέλαβα στο CD! Άλλωστε,αυτός είναι και ο βασικός (αν και όχι ο μοναδικός, φυσικά) σκοπός του retro, να ξυπνάει αναμνήσεις... Πάντως,αν ήταν να προτείνω σε κάποιον νέο gamer ένα παιχνίδι μπάσκετ, ίσως τότε και να ακολουθούσα κάποιο από τα παιχνίδια που αναφέρεις... Όσο για το αφιέρωμα στα παιχνίδια μπάσκετ, θα ήταν σχεδόν όνειρο ζωής για μένα, αλλά φοβάμαι πως θα μου πουν ότι τα ανέφερα ήδη στο θέμα που είχα γραψει περί αθλητικών παιχνιδιών (αυτό στο οποίο είχα αναφέρει και το Slam'n'Jam). Όσο ζω, ελπίζω πάντως...
Olorin Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Μια συμπλήρωση: Μόλις κατέβασα το DunkMania για ΜΑΜΕ (ας είναι καλά το πανεπιστήμιο!). Φαίνεται διασκεδαστικό, αλλά πηγαίνει πολύυυυυ αργά, τουλάχιστον στο δικό μου PC...
privateer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Pantws egw na pw thn alh8eia an einai na katsw na paixw kana basketaki 8a protimhsw to nba live 2k4 apo ola ayta ta palia.Ta briskw poly aparxaiwmena pia.Akomh kai to Run n Gun pou mou eixe faei ena swro eikosarika twra pou to xanaepaixa to brhka bareto. Ena mono xefeygei apo ayto ton kanona kai einai to nba hangtime.Mallon epeidh den einai akribws basket ayto pou paizeis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.