jeanthira7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Καλησπέρα σας, Εχω ένα android box με wifi τηλεκοντρόλ αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να παίξω παιχνίδια... Υπάρχει τρόπος?
sils1977 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Το απλο τηλεκοντρολ θα σε παιδεψει πολυ ....παρε ενα φτηνο Bluetooth controller η βαλε ενα mouse .Μπες στο store και κατεβασε ότι θελεις. Μπορεις να παιξεις σχεδον τα παντα απο emulators , games ktl
jeanthira7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Το απλο τηλεκοντρολ θα σε παιδεψει πολυ ....παρε ενα φτηνο Bluetooth controller η βαλε ενα mouse .Μπες στο store και κατεβασε ότι θελεις. Μπορεις να παιξεις σχεδον τα παντα απο emulators , games ktl Σχεδόν όλα τα παιχνίδια είναι με touch screen. Πώς θα μετατρέψω ένα τέτοιο παιχνίδι σε χειρισμό με εξωτερικό χειριστήριο?
sils1977 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Σχεδόν όλα τα παιχνίδια είναι με touch screen. Πώς θα μετατρέψω ένα τέτοιο παιχνίδι σε χειρισμό με εξωτερικό χειριστήριο? Με ενα απλο mouse η με ενα καλο airmouse
jeanthira7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Με ενα απλο mouse η με ενα καλο airmouse Εχω air mouse αλλά δεν έχω επιλογή να παίξω με αυτό.
sils1977 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Εχω air mouse αλλά δεν έχω επιλογή να παίξω με αυτό.αποκλειεται
jeanthira7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 αποκλειεται Μου λες δηλαδή ότι όλα τα android παιχνίδια έχουν επιλογή χειρισμού πλην touch screen?
sils1977 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Μου λες δηλαδή ότι όλα τα android παιχνίδια έχουν επιλογή χειρισμού πλην touch screen?Φιλε μου αν βαλεις ενα mouse ειναι σαν να βαζεις ρο χερι σου στημ οθόνη και ναι πολλα παιχνιδια τωρα υποστηριζουν και χειρηστηρια.
jeanthira7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Εχω βάλει air mouse επαναλαμβάνω και ενώ βλέπω ενεργοποιημένο το βελάκι του mouse στο παιχνίδι π.χ. Banzai Surfer δεν μπορώ ούτε κλικ να κάνω ούτε να σύρω, ούτε τίποτα...
saruman123 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Μπορεί να μην το υποστηρίζει. Στο κινητό π.χ έχω του ps3 και του ps4 το χειριστήριο και παίζει κανονικά μέσω bluetooth. Ισως ο kernel της συγκεκριμένης συσκευής να μην περιλαμβάνει κάποιον driver.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα