voltmod Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 H Seagate σε συνεργασία με την DJI ανακοίνωσαν ένα νέο εξωτερικό σκληρό δίσκο που σχεδιάστηκε ειδικά για χρήστες drones, και έχει την ονομασία Seagate DJI Fly Drive. Ο εξωτερικός σκληρός δίσκος των Seagate και DJI, που προστατεύεται από ειδικό περίβλημα ώστε να αντέχει σε κραδασμούς και μικρές πτώσεις (στο “protective bumper αποθηκεύεται και το καλώδιο USB-C) προσφέρει χωρητικότητα έως και 2TB. Αυτό σημαίνει περισσότερες από 60 ώρες υλικού ανάλυσης 4K στα 30fps (σύμφωνα με τις εταιρείες, αυτό ισοδυναμεί με υλικό από περισσότερες από 250 πτήσεις με το DJI Mavic Pro). Για την μεταφορά του υλικού, διαθέτει USB Type-C υποδοχή ωστόσο αυτό που καθιστά το συγκεκριμένο αποθηκευτικό μέσο ξεχωριστό είναι ότι ενσωματώνει υποδοχή microSD (συμβατή με κάρτες μνήμης που υποστηρίζουν ταχύτητες έως και UHS-II), για να διευκολύνεται η μεταφορά υλικού από το drone καθώς βρίσκεστε έξω στη φύση για παράδειγμα για πτήσεις. Το drive είναι συμβατό με υπολογιστές Mac και Windows και κάνει χρήση του πρότυπου USB 3.1 Type-C για την ταχύτατη μεταφορά δεδομένων. Θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι με τιμή $119,99. Site: TheVerge Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Haldol Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Γιατί να μην βάλεις έναν SSD ; Γιατί αυτή τη στιγμή η φτηνότερος SSD στα 2 TiB κοστίζει σχεδόν 600 ευρώ, δηλαδή 5 φορές παραπάνω. Ναι, οκ, σίγουρα ο SSD θα είναι ακόμα πιο ανθεκτικός σε κραδασμούς, αλλά με 5 φορές παραπάνω λεφτά.
Piterakos83 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 τόση χωρητικότητα είναι μάλλον αχρείαστη εκτός και αν έχεις πολλές μπαταρίες για το drone, οπότε αλλάζεις μπαταρία και συνεχίζεις να τραβάς αλλά και πάλι... 60 ώρες;;; τραβάς, πας σπίτι σου, ξεφορτώνεις το υλικό και συνεχίζεις με άδειο δίσκο. Τόσο πια ανάγκη και κόψιμο για χωρητικότητα; 1
bomberb17 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Όντως, μου φαίνεται εντελώς άχρηστος. Εγώ με μια κάρτα 4gb είμαι μια χαρά, 20 λεπτά 1080p video.
Agon Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Όντως, μου φαίνεται εντελώς άχρηστος. Εγώ με μια κάρτα 4gb είμαι μια χαρά, 20 λεπτά 1080p video. σίγουρα δεν είχαν εσένα στο μυαλό τους όταν τον έβγαζαν στην αγορά. καλυτερα τράβα σε 480 και βαλε καρτουλα 512mb... σορρυ αλλα αυτα που λες δεν εχουν επαφη με την πραγματικοτητα. πλεον υπαρχουν τοσοι vloggers και τοσοι τουριστες που τα χρησιμοποιουν συνεχως και χρειαζονται κατι τετοιο. 1
Gpanos123 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 2TB είναι όντως υπέρ-αρκετά για τα σημερινά drones. Οι microSD των 32/64GB είναι σχετικά φθηνές και φτάνουν άνετα για 1 πτήση. Έχεις 2-3 και είσαι οκ. Βέβαια για 120$ φαίνεται καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα