Uberalles_gr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Όχι φίλε μου, θα τα τρίψεις με υπομονή και θα τα βάψεις με το σωστό προϊόν και δεν θα έχεις κανένα θέμα
Mariapla Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Παιδιά το έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα σε σημείο που κάθομαι στο σαλόνι με μάσκα και συνεχίζει να μυρίζει δεν αντέχετε!τώρα νοίκιασα το σπίτι και δεν ξέρω με τι τα έχουν βάψει! τι να κάνω για να σταματήσει να μυριζει!μπορεί να έχει αφαιρεθεί ο μόλυβδος αλλά το κεφάλι μου με πονάει δύο μέρες που το έχω ανάψει και έχει μπουκωσει και η μύτη μου (και δεν είμαι κρυωμενη)αναπνέω και νιώθω την γεύση της μπογιάς!πόσο υγιές είναι αυτό?παρακαλώ βοηθήστε με
denthnpalevw Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Βάφτηκε με ακατάλληλη μπογιά πιθανόν. Μιλα με ιδιοκτητη να αλλαχθούν η να βάφουν σωστά μετά από καλό τρίψιμο.
Mariapla Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, denthnpalevw είπε Βάφτηκε με ακατάλληλη μπογιά πιθανόν. Μιλα με ιδιοκτητη να αλλαχθούν η να βάφουν σωστά μετά από καλό τρίψιμο. Ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα