Uberalles_gr Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Μύριζε όταν το έτριβα, όχι όταν είναι κρύο.
DrLo Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Ξεκίνησα εχτές την απόπειρα τριψίματος με το χεράκι μου και απογοητεύτηκα. Δεν είδα πόση ώρα έτριβα αλλά έκανα μόνο 6 φέτες και αυτές τις μισές γιατί το χέρι δεν φτάνει μέχρι πίσω. Κουράστηκα και σταμάτησα. Βέβαια, έβγαλα πράγμα και καθόλη την διάρκεια, ο χώρος βρώμαγε όπως όταν τα άναβα. Άφησα το παράθυρο όλο το βράδυ ανοιχτό για να ξεμυρίσει. Για να τελειώσω όλα τα σώματα θέλω ημέρες και επειδή δεν θα τα έχω τρίψει όλα, δεν νομίζω να δω διαφορά και θα πάει χαμένος όλος ο κόπος μου. Το σώμα που είχα βάψει και εγώ και μύριζε το έχω ακόμα (το είχα βγάλει από τους σωλήνες γιατί μύριζε τόσο που ήταν να το πετάξω. Θα δοκιμάσω να δω αν κάνει το ίδιο. Τι μπορώ να κάνω ρε παιδιά; Έχετε κάποια πρόταση; Αμμοβολή :) ... αν έχεις κανα φίλο σε εργοτάξιο :)
sargio01 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 (...)Αμμοβολή :) ... αν έχεις κανα φίλο σε εργοτάξιο :)
Uberalles_gr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Εντέλει το τρύψιμο έγινε και χρησιμοποίησα ένα άλλο οικολογικό χρώμα (μου διαφεύγει τώρα το όνομά του) και όχι το ΡΑΔΙΑΤΕΡ. Τα άφησα μια εβδομάδα και τα άναψα μετά τα καλοριφέρ για καμιά ώρα. Σίγουρα αυτή η άσχημη μυρωδιά που υπήρχε πριν έχει φύγει. Ας ελπίσουμε ότι τον χειμώνα που θα τα ανάψω θα είναι όλα οκ.
DrLo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μα κρύο δε μυρίζει έτσι κι αλλιώς. μπορείς να το ανάψεις για πολύ λίγο για να δεις.
Uberalles_gr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Αυτό λέω βρε, ότι τα άναψα για καμιά ώρα.
DrLo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Αυτό λέω βρε, ότι τα άναψα για καμιά ώρα. ωπ, το διάβασα διαγώνια. Για γράψε μάρκα αν δουλέψει ΟΚ γιατί μπορεί να χρειαστεί να διορθώσω αυτό που έχω κλείσει για τον ίδιο λόγο.
Geo_Liap Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Στις 5/6/2017 στις 1:42 ΜΜ, Uberalles_gr είπε Εντέλει το τρύψιμο έγινε και χρησιμοποίησα ένα άλλο οικολογικό χρώμα (μου διαφεύγει τώρα το όνομά του) και όχι το ΡΑΔΙΑΤΕΡ. Τα άφησα μια εβδομάδα και τα άναψα μετά τα καλοριφέρ για καμιά ώρα. Σίγουρα αυτή η άσχημη μυρωδιά που υπήρχε πριν έχει φύγει. Ας ελπίσουμε ότι τον χειμώνα που θα τα ανάψω θα είναι όλα οκ. Σε παρακαλώ μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες. Τελικά μόνο με τρίψιμο (όσο φτάνει το χέρι) και την μπογιά που λες, λύθηκε το πρόβλημα; Τα πέρασε 2 χέρια; Μπορείς αν θυμάσαι να μας πεις πως λέγεται η μπογιά;
Uberalles_gr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, Geo_Liap είπε Σε παρακαλώ μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες. Τελικά μόνο με τρίψιμο (όσο φτάνει το χέρι) και την μπογιά που λες, λύθηκε το πρόβλημα; Τα πέρασε 2 χέρια; Μπορείς αν θυμάσαι να μας πεις πως λέγεται η μπογιά; Καλησπέρα, σε όλα καλοριφέρ λύθηκε το θέμα αφού το δούλεψα το καλοριφέρ 2 χειμώνες τώρα αλλά στο χαλαρό μιας και το πετρέλαιο δεν πλησιάζεται. Με ένα σώμα έχω θέμα, το οποίο μύριζε και ακόμα μυρίζει αλλά επειδή ήταν σε δωμάτιο ας πούμε αποθήκη, το είχα κλειστό. Τον επόμενο χειμώνα, θα το αντικαταστήσω το συγκεκριμένο σώμα. Η μπογιά δεν θυμάμαι πως λέγεται, αυτή που είχα πάρει εγώ ήταν οικολογική εάν θυμάμαι καλά. Εάν πας σε κάποιο κατάστημα και τους πεις το πρόβλημά σου θα σε κατατοπίσουν ποια μπογιά να πάρεις.
papoys1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Geo_Liap είπε Σε παρακαλώ μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες. Τελικά μόνο με τρίψιμο (όσο φτάνει το χέρι) και την μπογιά που λες, λύθηκε το πρόβλημα; Τα πέρασε 2 χέρια; Μπορείς αν θυμάσαι να μας πεις πως λέγεται η μπογιά; Φίλε θα ζητήσεις μπογιά ειδική για καλοριφέρ που αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες.Περνάς με ένα ψιλό γυαλόχαρτο και βάφεις δύο χέρια. Είχα πάρει παλιά για το ένα διαμέρισμα κάτι μεταχειρισμένα τα οποία δεν είχαν μεγάλο πρόβλημα αλλά τα έβαψα πριν τα κρεμάσω.Έγιναν τέλεια σαν καινούργια πολλά χρόνια ούτε μυρίζουν ούτε το χρώμα έπαθε κάτι.Είπαμε είναι ειδικό και μάλιστα στο κοκκαλί χρώμα που έχουν τα καλοριφέρ.Πας σε κατάστημα εργαλείων αν δεν έχει πας σε άλλο.Δεν θυμάμαι μάρκα που πήρα αλλά πάρε μία καλή επώνυμη μάρκα. Βαμμένο από μένα πριν 12 χρόνια κάτω με ρολλάκι. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2020 από papoys1 2
Geo_Liap Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Μετά τους σεισμούς εβαψα το σπιτι και τα καλοριφερ. Ο μπογιατζής που μου εβαψε τα καλοριφερ χρησιμοποίησε νέφτι. Τις πρώτες μέρες που έβαψε τα καλοριφέρ, δεν κοιμηθήκαμε καν στο σπίτι απο την μυρωδιά. Για περίπου ενα μήνα, μυριζε το σπίτι μόλις έμπαινες μέσα. Μετα μύριζε μονο οταν ζεσταινόντουσαν τα σώματα. Εχω περάσει ολο το χειμώνα με ανοικτό καλοριφερ και τις πόρτες γιατι δεν αντέχετε η μυρωδιά. Σκέφτομαι αν αξίζει να μπω στην διαδικασία να τα τρίψω και να περάσω 2 χέρια από Radiater (αυτή έχω διαβάσει είναι για καλοριφέρ) ή δεν θα καταφέρω τίποτα και θα φύγει η μυρωδιά μόνη της μετα από 2-3 χρόνια. Πραγματικά δεν ξέρω τι ειναι προτιμότερο να κάνω ως λύση σε αυτο που περιγράφω παραπάνω(εκ νέου βάψιμό ή αναμονή να φύγει η μυρωδια απο μονη της). Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από Geo_Liap
papoys1 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 7 ώρες πριν, Geo_Liap είπε Μετά τους σεισμούς εβαψα το σπιτι και τα καλοριφερ. Ο μπογιατζής που μου εβαψε τα καλοριφερ χρησιμοποίησε νέφτι. Τις πρώτες μέρες που έβαψε τα καλοριφέρ, δεν κοιμηθήκαμε καν στο σπίτι απο την μυρωδιά. Για περίπου ενα μήνα, μυριζε το σπίτι μόλις έμπαινες μέσα. Μετα μύριζε μονο οταν ζεσταινόντουσαν τα σώματα. Εχω περάσει ολο το χειμώνα με ανοικτό καλοριφερ και τις πόρτες γιατι δεν αντέχετε η μυρωδιά. Σκέφτομαι αν αξίζει να μπω στην διαδικασία να τα τρίψω και να περάσω 2 χέρια από Radiater (αυτή έχω διαβάσει είναι για καλοριφέρ) ή δεν θα καταφέρω τίποτα και θα φύγει η μυρωδιά μόνη της μετα από 2-3 χρόνια. Πραγματικά δεν ξέρω τι ειναι προτιμότερο να κάνω ως λύση σε αυτο που περιγράφω παραπάνω(εκ νέου βάψιμό ή αναμονή να φύγει η μυρωδια απο μονη της). Φίλε είσαι άλλο ένα θύμα αυτού του τύπου που λέγεται μάστορας.Εμένα από το πρώτο άναμμα τίποτε δεν μύριζε και φυσικά δεν είχα κανένα πρόβλημα. Φυσικά δεν σου τα έβαψα με ειδικό χρώμα αλλά το πιο πιθανό με κοινή λαδομπογιά που βάφουμε κάγκελα και σίδερα και μάλιστα όχι οικολογική έστω νερού αλλά με νέφτι που είναι φτηνιάρικη σε σχέση με την οικολογική. Εγκληματίας στην κυριολεξία. Δεν ξέρω αν υπάρχει λύση αλλά δεν νομίζω γιατί με τι τρόπο θα αφαιρεθεί το ακατάλληλο χρώμα να περαστεί και πάλι άσε το κόστος. Θα πρότεινα να τα αλλάξεις σιγά-σιγά γιατί το να αναπνέεις κάθε φορά που ανάβεις αυτό το πράγμα είναι καρκίνος για σένα και την οικογένειά σου. 1
stelios18120 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 7 ώρες πριν, Geo_Liap είπε Μετά τους σεισμούς εβαψα το σπιτι και τα καλοριφερ. Ο μπογιατζής που μου εβαψε τα καλοριφερ χρησιμοποίησε νέφτι. Τις πρώτες μέρες που έβαψε τα καλοριφέρ, δεν κοιμηθήκαμε καν στο σπίτι απο την μυρωδιά. Για περίπου ενα μήνα, μυριζε το σπίτι μόλις έμπαινες μέσα. Μετα μύριζε μονο οταν ζεσταινόντουσαν τα σώματα. Εχω περάσει ολο το χειμώνα με ανοικτό καλοριφερ και τις πόρτες γιατι δεν αντέχετε η μυρωδιά. Σκέφτομαι αν αξίζει να μπω στην διαδικασία να τα τρίψω και να περάσω 2 χέρια από Radiater (αυτή έχω διαβάσει είναι για καλοριφέρ) ή δεν θα καταφέρω τίποτα και θα φύγει η μυρωδιά μόνη της μετα από 2-3 χρόνια. Πραγματικά δεν ξέρω τι ειναι προτιμότερο να κάνω ως λύση σε αυτο που περιγράφω παραπάνω(εκ νέου βάψιμό ή αναμονή να φύγει η μυρωδια απο μονη της). Η χειρότερη (και πιο επικίνδυνη) μυρωδιά που υπάρχει Την έχω μυρίσει 2 με 3 φορές σε σπίτια που πήρε "μάστορας" και το έβαψε με σκατενια και λάθος υλικά. Πραγματικα, όσο μπορείς πιο σύντομα βγάλε την και κάνε το σωστο βάψιμο, η έστω μέχρι να το κάνεις μην ανάβεις την θέρμανση.
Geo_Liap Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Φίλε είσαι άλλο ένα θύμα αυτού του τύπου που λέγεται μάστορας.Εμένα από το πρώτο άναμμα τίποτε δεν μύριζε και φυσικά δεν είχα κανένα πρόβλημα. Φυσικά δεν σου τα έβαψα με ειδικό χρώμα αλλά το πιο πιθανό με κοινή λαδομπογιά που βάφουμε κάγκελα και σίδερα και μάλιστα όχι οικολογική έστω νερού αλλά με νέφτι που είναι φτηνιάρικη σε σχέση με την οικολογική. Εγκληματίας στην κυριολεξία. Δεν ξέρω αν υπάρχει λύση αλλά δεν νομίζω γιατί με τι τρόπο θα αφαιρεθεί το ακατάλληλο χρώμα να περαστεί και πάλι άσε το κόστος. Θα πρότεινα να τα αλλάξεις σιγά-σιγά γιατί το να αναπνέεις κάθε φορά που ανάβεις αυτό το πράγμα είναι καρκίνος για σένα και την οικογένειά σου. 2 ώρες πριν, stelios18120 είπε Η χειρότερη (και πιο επικίνδυνη) μυρωδιά που υπάρχει Την έχω μυρίσει 2 με 3 φορές σε σπίτια που πήρε "μάστορας" και το έβαψε με σκατενια και λάθος υλικά. Πραγματικα, όσο μπορείς πιο σύντομα βγάλε την και κάνε το σωστο βάψιμο, η έστω μέχρι να το κάνεις μην ανάβεις την θέρμανση. Πραγματικά πρέπει να έχει βάλει οτι πιο οικονομικό βρήκε. Δεν μπορώ να αντικαταστήσω τα καλοριφέρ καθως το κόστος ειναι πραγματικά πολύ μεγάλο και δεν το διαθέτω. Για αυτό ψάχνω να βρω λύση με εκ νέου βάψιμο. Δεν ξέρω όμως αν τα βάψω με Radiater(ή οποιο άλλο προτείνεται) θα βοηθήσει ή θα ξεκινήσει από την αρχή το μαρτύριο μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα