DrLo Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Το καλοριφέρ θέλει χρώμα για μέταλλα, όχι για ξύλα ή πλαστικό. Χώρια ότι θα μυρίζει περισσότερο, από την θερμοκρασία θα σκάσει η μπογιά αργότερα και θα το κάνει να φαίνεται χάλια. Ακόμα και καινούργιο βαμμένο, χάνει την λάμψη που του δίνει η μπογιά μετάλλου και φαίνεται ασχημότερο. Μην συμβουλεύετε βλακείες, εσύ μπορεί να είχες καλό πλαστικό χρώμα, ακριβό, να μην ανάβεις τα καλοριφέρ, χίλιες δυο διαφορετικές περιπτώσεις. Το πλαστικό ΔΕΝ είναι για μεταλλικές επιφάνειες. 1. Δε λέω να βάψεις το γυμνό μέταλλο με πλαστικό. Λέω να το περάσεις ΠΑΝΩ από το παλιό χρώμα 2. Έχεις βάψει ποτέ καλοριφέρ με πλαστικό χρώμα ή απλά τα υποθέτεις 3. Αυτά που σου λέω δε τα υποθέτω, τα έχω κάνει και τα έχω δει και σε άλλη περίπτωση. Βλακείες είναι να λες πράγματα για τα οποία δεν έχεις ιδέα. ΥΓ: το χρώμα ήταν ΒΙΒΕΧΡΩΜ νομίζω (το έβαψα το 2011-12) δε ξέρω αν είναι ακριβό σχετικά με άλλα αλλά δε το έχω και για τίποτα ιδαίτερο... θα το ανέβαζα φωτο αλλά είναι σε κλειστό σπίτι και είναι γεμάτο σκόνη (η οποία ομολογώ χτυπά γρήγορα πάνω σε σκούρο πλαστικό χρώμα). ΥΓ2 : Το 2ο σώμα που μύριζε το είχα βάψει με χρώμα που το είχα ζητήσει ως "χρώμα για καλοριφέρ" ... δε ξέρω τι μου δώσανε.
zianna Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 1. Δε λέω να βάψεις το γυμνό μέταλλο με πλαστικό. Λέω να το περάσεις ΠΑΝΩ από το παλιό χρώμα 2. Έχεις βάψει ποτέ καλοριφέρ με πλαστικό χρώμα ή απλά τα υποθέτεις 3. Αυτά που σου λέω δε τα υποθέτω, τα έχω κάνει και τα έχω δει και σε άλλη περίπτωση. Βλακείες είναι να λες πράγματα για τα οποία δεν έχεις ιδέα. ΥΓ: το χρώμα ήταν ΒΙΒΕΧΡΩΜ νομίζω (το έβαψα το 2011-12) δε ξέρω αν είναι ακριβό σχετικά με άλλα αλλά δε το έχω και για τίποτα ιδαίτερο... θα το ανέβαζα φωτο αλλά είναι σε κλειστό σπίτι και είναι γεμάτο σκόνη (η οποία ομολογώ χτυπά γρήγορα πάνω σε σκούρο πλαστικό χρώμα). ΥΓ2 : Το 2ο σώμα που μύριζε το είχα βάψει με χρώμα που το είχα ζητήσει ως "χρώμα για καλοριφέρ" ... δε ξέρω τι μου δώσανε. Ναι, τα έχει βάψει η αδερφή μου και τα έκανε χάλια κάποια χρόνια πριν. Και ξανά, ΜΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. Το τι έκανες και τι είδες, κι εγώ σε είδα με κυάλια από τον διαστημικό σταθμό που πέρασα την πρωτομαγιά. Βρες μου έναν επαγγελματία που να βάφει με πλαστικό τα καλοριφέρ, εσύ όπως φαίνεται ξέρεις περισσότερα από τους επαγγελματίες. Βρες ένα site που συμβουλεύει χρήση πλαστικού για καλοριφέρ, αν βρεις σφύρα κλέφτικα. Αλλά είπαμε, εσύ γνωρίζεις περισσότερα απλά έτσι γιατί το λες. Συνέχισε το ίδιο τροπάραιο, μας διασκεδάζεις αφάνταστα.
sargio01 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Καλησπέρα σε όλους, το προηγούμενο καλοκαίρι αποφάσισε η μάνα μου να βάψει τα καλοριφέρ του σπιτιού. Είναι τα καλοριφέρ με τις φέτες, τα πιο παλιά. Από ότι θυμάται τα έβαψε με λαδομπογιά και πρόσθεσε και νέφτι. Το εικαστικό αποτέλεσμα ήταν άψογο αλλά το θέμα είναι ότι όποτε τα ανάβα βρωμοκόπαγε ο τόπος. Δεν καθόσουν λέμε. Τα άναψα καμιά 10αρια φορές και όλες τις φορές το ίδιο αποτέλεσμα. Ίσως την τελυταία φορά να είχε λίγο καλυτερέψει το θέμα αλλά και πάλι δεν κάθεσαι. Έτσι λοιπόν, αποφάσισα μιας και μπαίνει το καλοκαιράκι σιγά σιγά να τα ξανά βάψω. Επειδή δεν έχω ξανά ασχοληθεί με βαψίματα, τι θα χρειαστώ; Θα πρέπει να τα τρίψω πρώτα; Και εάν ναι θέλει ειδικό γυαλόχαρτο; Και το πιο σημαντικό, με τι χρώμα να τα βάψω; Πιστεύετε ότι εάν τα τρίψω και περάσω το καινούριο χρώμα, θα γίνει δουλείτσα; Η αλήθεια είναι οτι μου κάνει περίεργο το οτι μετά απο εννέα μήνες εξακολουθεί το χρώμα να σου μυρίζει. Το διαλυτικό που έγραψες είναι το ιδανικό για τη δουλειά αυτή και το πιο "άοσμο" απο τα υπόλοιπα(θεωρώ πως εννοείς white spirit και όχι νέφτι καθεαυτό) οπότε το οτι σου μυρίζει ακόμα με οδηγεί στο συμπέρασμα πως δεν είχε χρησιμοποιήσει η μητέρα σου νέφτι(ws) αλλά διαλυτικό νίτρου ή απλά έχεις υπερευαισθησία στις μυρωδιές των χρωμάτων. Ρώτησε τη μητέρα τι ακριβώς ήταν το διαλυτικό, αν ήταν ό,τι άλλο εκτός απο white spirit τότε πάρε τέτοιο αυτή την φορά και βάψε. Σε διαφορετική περίπτωση γράψε πάλι να το συζητήσουμε. Δεν νομιζω οτι το να βαφεις τα καλοριφερ ειναι καλο.Αντιθέτως είναι αυτό που πρέπει να γίνει για την συντήρηση του μετάλλου στην περίπτωση που δεν είναι inox. Αν το πηγαίνεις στο θέμα της υγείας, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα πια καθώς απο το 2000 έχει αφαιρεθεί ο μόλυβδος απο τις λαδομπογιές, έτσι προέκυψαν τα καθιερωμένα πλέον οικολογικά χρώματα. Οπωσδήποτε με χρώμα ΡΑΔΙΑΤΕΡ, αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες και δεν μυρίζουν.Πράγματι είναι ιδανικά τα RAL για τα καλοριφέρ.(μυρίζουν όμως όσο και οι κλασσικές λαδομπογιές.) Ξέχασα να αναφέρω πως, υπάρχουν ειδικα διαβρωτικά, με τα οποία μπορείς να αφαιρέσεις το προήγουμενο χρώμα. θα πας να πεις τι θες να κάνεις σε χρωματοπωλείο και θα σου δώσουν ότι χρειαστείς για το πρόβλημα σου. Paint remover για αφαίρεση χρώματος, και χρώμα για καλοριφέρ με όλα τα παρελκόμενα. Ρολλά ξύστρες σκαφάκια , διαλυτικά , καθαριστικά, χαρτόνια - νάυλον για να μη λερώσεις .. Προσοχή στο remover όπου ακουμπήσει φουσκώνει η μπογιά. Μην λέτε για διαβρωτικά ρε 'σεις!! Πέρα του οτι είναι επικίνδυνα χωρίς επίβλεψη για κάποιον που δεν τα 'χει ξαναδουλέψει, δεν υπάρχει και λόγος να μπεί σε τέτοια διαδικασία. Χώωρια που μπορεί να καταλήξει να κάψει το παρκέ ή τη μαρμαρίνη!! 1. Δε λέω να βάψεις το γυμνό μέταλλο με πλαστικό. Λέω να το περάσεις ΠΑΝΩ από το παλιό χρώμα 2. Έχεις βάψει ποτέ καλοριφέρ με πλαστικό χρώμα ή απλά τα υποθέτεις 3. Αυτά που σου λέω δε τα υποθέτω, τα έχω κάνει και τα έχω δει και σε άλλη περίπτωση. Βλακείες είναι να λες πράγματα για τα οποία δεν έχεις ιδέα. ΥΓ: το χρώμα ήταν ΒΙΒΕΧΡΩΜ νομίζω (το έβαψα το 2011-12) δε ξέρω αν είναι ακριβό σχετικά με άλλα αλλά δε το έχω και για τίποτα ιδαίτερο... θα το ανέβαζα φωτο αλλά είναι σε κλειστό σπίτι και είναι γεμάτο σκόνη (η οποία ομολογώ χτυπά γρήγορα πάνω σε σκούρο πλαστικό χρώμα). ΥΓ2 : Το 2ο σώμα που μύριζε το είχα βάψει με χρώμα που το είχα ζητήσει ως "χρώμα για καλοριφέρ" ... δε ξέρω τι μου δώσανε. Ναι, τα έχει βάψει η αδερφή μου και τα έκανε χάλια κάποια χρόνια πριν. Και ξανά, ΜΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. Το τι έκανες και τι είδες, κι εγώ σε είδα με κυάλια από τον διαστημικό σταθμό που πέρασα την πρωτομαγιά. Βρες μου έναν επαγγελματία που να βάφει με πλαστικό τα καλοριφέρ, εσύ όπως φαίνεται ξέρεις περισσότερα από τους επαγγελματίες. Βρες ένα site που συμβουλεύει χρήση πλαστικού για καλοριφέρ, αν βρεις σφύρα κλέφτικα. Αλλά είπαμε, εσύ γνωρίζεις περισσότερα απλά έτσι γιατί το λες. Συνέχισε το ίδιο τροπάραιο, μας διασκεδάζεις αφάνταστα. Μη τσακώνεστε παιδιά, κι οι δυο έχετε δίκιο! Όντως το μόνο οικοδομικό υλικό που είναι 100% κατάλληλο για μέταλλα είναι το ντουκόχρωμα, το πλαστικό παρ' όλα αυτά χρησιμοποιείται ευρέως στα καλοριφέρ χωρίς κανένα πρόβλημα(αν και κατατάσσεται στις καγκουριές). Το οτι τα καλοριφέρ της αδελφής σου zianna έγιναν χάλια, δεν ήταν λόγω του υλικού αλλά λόγω της προεργασίας που έγινε(ή και δεν έγινε καν) προηγουμένως. 1
DrLo Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μη τσακώνεστε παιδιά, κι οι δυο έχετε δίκιο! Όντως το μόνο οικοδομικό υλικό που είναι 100% κατάλληλο για μέταλλα είναι το ντουκόχρωμα, το πλαστικό παρ' όλα αυτά χρησιμοποιείται ευρέως στα καλοριφέρ χωρίς κανένα πρόβλημα(αν και κατατάσσεται στις καγκουριές). Το οτι τα καλοριφέρ της αδελφής σου zianna έγιναν χάλια, δεν ήταν λόγω του υλικού αλλά λόγω της προεργασίας που έγινε(ή και δεν έγινε καν) προηγουμένως. Προσωπικά δεν είχε κάνει κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία, το έτριψα ελάχιστα με γυαλόχαρτο (όχι κανονικά, λεπτομερώς). Ναι, τα έχει βάψει η αδερφή μου και τα έκανε χάλια κάποια χρόνια πριν. Και ξανά, ΜΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. Το τι έκανες και τι είδες, κι εγώ σε είδα με κυάλια από τον διαστημικό σταθμό που πέρασα την πρωτομαγιά. Βρες μου έναν επαγγελματία που να βάφει με πλαστικό τα καλοριφέρ, εσύ όπως φαίνεται ξέρεις περισσότερα από τους επαγγελματίες. Βρες ένα site που συμβουλεύει χρήση πλαστικού για καλοριφέρ, αν βρεις σφύρα κλέφτικα. Αλλά είπαμε, εσύ γνωρίζεις περισσότερα απλά έτσι γιατί το λες. Συνέχισε το ίδιο τροπάραιο, μας διασκεδάζεις αφάνταστα. Μάλλον δεν αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό που λες ακυρώνει το ίδιο σου το επιχείρημα. Λες ότι δεν έχει σημασία το τι έκανα εγώ αλλά βασίζεις τη γνώμη σου στο τι έπαθε, από λάθος της ίσως, η αδελφή σου. και να ξέρω επαγγελματία που έβαψε με πλαστικό, αυτόν που το έβαψε στην άλλη περίπτωση που σου ανέφερα (από την οποία αντέγραψα) όπου του ζήτησε η κοπέλα να της κάνει το έντονο ματ εφέ που είχε δει σε μαγαζί (καφέ που το έπαιζε σε στυλ παλιό καφενίο) και όταν της είπε ότι το είχαν απλά βάψει με πλαστικό δε το πίστευε. Τις σωλήνες που "τρέχουν" σε τοίχο στα παλιά σπίτια (όχι όπως στα νέα που βγαίνουν από κάτω) με ποιο χρώμα τους βάφεις, του καλοριφέρ ή του τοίχου ? Ακόμα και σε άλλα δωμάτια που δεν έχω βάψει καλοριφέρ, πάντα τους σωλήνες αυτούς τους έβαφα με το χρώμα του τοίχου όταν έβαφα τον τοίχο ... ποτέ δε έπαθε κανείς τίποτα.
Ghost_Rider Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 πανε πεταξε το καλοριφερ και προμηθευσου αυτο καλυτερα
sargio01 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Προσωπικά δεν είχε κάνει κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία, το έτριψα ελάχιστα με γυαλόχαρτο (όχι κανονικά, λεπτομερώς). (...) Προφανώς ήταν ήδη περασμένα με πλαστικό οπότε εσύ τα φρέσκαρες. πανε πεταξε το καλοριφερ και προμηθευσου αυτο καλυτερα Εδώ ο φίλος πάει να γλυτώσει κανά ψιλό κι εσύ του προτείνεις να αλλάξει τα σώματα;; (που αν είναι και με νοίκι, τότε είναι που δεν αλλάζουν...) 1
Ghost_Rider Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Εδώ ο φίλος πάει να γλυτώσει κανά ψιλό κι εσύ του προτείνεις να αλλάξει τα σώματα;; (που αν είναι και με νοίκι, τότε είναι που δεν αλλάζουν...) δε διαβασα κατι ουτε για νοικι ουτε για εξοικονομηση χρηματων...
Uberalles_gr Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Σίγουρα, για να μπαίνω στην διαδικασία να προσπαθήσω να τα βάψω, δεν μου περισσεύουν. Είχα αναφέρει και σε ένα προηγούμενο μήνυμα μου ότι επειδή ρώτησα μου είχε πει ο μάστορας που εμπιστεύομαι γύρω στα 800 με 900 (αλλαγή καλοριφέρ + εργατικά) Η μητέρα μου από ότι θυμάται είχε βάλει νέφτι. Έτσι μου είπε. Σήμερα θα πάω να πάρω γυαλόχαρτο και το ΡΑΔΙΑΤΕΡ και να προσπαθήσω να τρίψω όσο καλύτερα μπορώ και μετά να βάψω. Θα ξεκινήσω με 2 σώματα πρώτα και εάν δω επιτυχία τότε θα προχωρήσω και στα υπόλοιπα. Πήρα και vivechrom και μου είπαν να τα τρίψω πρώτα καλά για να φύγει το παλιό χρώμα και μετά να τα περάσω 2 χέρια και να ανάψω μετά από καμιά εβδομάδα. Και ο Θεός βοηθός 2
kfyros Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Σίγουρα, για να μπαίνω στην διαδικασία να προσπαθήσω να τα βάψω, δεν μου περισσεύουν. Είχα αναφέρει και σε ένα προηγούμενο μήνυμα μου ότι επειδή ρώτησα μου είχε πει ο μάστορας που εμπιστεύομαι γύρω στα 800 με 900 (αλλαγή καλοριφέρ + εργατικά) Η μητέρα μου από ότι θυμάται είχε βάλει νέφτι. Έτσι μου είπε. Σήμερα θα πάω να πάρω γυαλόχαρτο και το ΡΑΔΙΑΤΕΡ και να προσπαθήσω να τρίψω όσο καλύτερα μπορώ και μετά να βάψω. Θα ξεκινήσω με 2 σώματα πρώτα και εάν δω επιτυχία τότε θα προχωρήσω και στα υπόλοιπα. Πήρα και vivechrom και μου είπαν να τα τρίψω πρώτα καλά για να φύγει το παλιό χρώμα και μετά να τα περάσω 2 χέρια και να ανάψω μετά από καμιά εβδομάδα. Και ο Θεός βοηθός δεν θα δεις αν έκανες δουλειά (στο τρίψιμο τουλάχιστον) παρά μόνο αν ανάψουν τα σώματα και δεις αν συνεχίσουν να μυρίζουν.. το βάψιμο φαίνεται πριν καν στεγνώσει (αν δεν έχει νερά και τρεξίματα). Μην λέτε για διαβρωτικά ρε 'σεις!! Πέρα του οτι είναι επικίνδυνα χωρίς επίβλεψη για κάποιον που δεν τα 'χει ξαναδουλέψει, δεν υπάρχει και λόγος να μπεί σε τέτοια διαδικασία. Χώωρια που μπορεί να καταλήξει να κάψει το παρκέ ή τη μαρμαρίνη!! μωρέ καλά τα λες , αλλά με τρίψιμο θεωρώ απίθανο να φύγει όλη η προηγούμενη λαδομπογιά που βρώμαγε. απλά θέλει καλό ντύσιμο γύρω γύρω να μην πέσει πουθενά αυτό το τζελ.. Με ένα νάυλον χοντρό για βαψίματα και χαρτοταινία μια χαρά είναι.
DrLo Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Προφανώς ήταν ήδη περασμένα με πλαστικό οπότε εσύ τα φρέσκαρες. Όχι καμία σχέση, αλλά ακόμα και αν ήτανε, έπαιζαν απροβλημάτιστα για κάτι δεκαετίες, πράγμα που πάλι θα αποδείκνυε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα . Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Σίγουρα, για να μπαίνω στην διαδικασία να προσπαθήσω να τα βάψω, δεν μου περισσεύουν. Είχα αναφέρει και σε ένα προηγούμενο μήνυμα μου ότι επειδή ρώτησα μου είχε πει ο μάστορας που εμπιστεύομαι γύρω στα 800 με 900 (αλλαγή καλοριφέρ + εργατικά) Η μητέρα μου από ότι θυμάται είχε βάλει νέφτι. Έτσι μου είπε. Σήμερα θα πάω να πάρω γυαλόχαρτο και το ΡΑΔΙΑΤΕΡ και να προσπαθήσω να τρίψω όσο καλύτερα μπορώ και μετά να βάψω. Θα ξεκινήσω με 2 σώματα πρώτα και εάν δω επιτυχία τότε θα προχωρήσω και στα υπόλοιπα. Πήρα και vivechrom και μου είπαν να τα τρίψω πρώτα καλά για να φύγει το παλιό χρώμα και μετά να τα περάσω 2 χέρια και να ανάψω μετά από καμιά εβδομάδα. Και ο Θεός βοηθός Να φύγει ΟΛΟ το χρώμα μόνο με τρίψιμο το κόβω εντελώς απόθανο .. εκτός και αν φας καμιά βδομάδα στο τρίψιμο ή έχεις κάνα σουπερ ντούπερ τριβείο.
sargio01 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 (...)μωρέ καλά τα λες , αλλά με τρίψιμο θεωρώ απίθανο να φύγει όλη η προηγούμενη λαδομπογιά που βρώμαγε. απλά θέλει καλό ντύσιμο γύρω γύρω να μην πέσει πουθενά αυτό το τζελ.. Με ένα νάυλον χοντρό για βαψίματα και χαρτοταινία μια χαρά είναι. (...)Να φύγει ΟΛΟ το χρώμα μόνο με τρίψιμο το κόβω εντελώς απόθανο .. εκτός και αν φας καμιά βδομάδα στο τρίψιμο ή έχεις κάνα σουπερ ντούπερ τριβείο.Καλά δεν εννοούσα να πήξει στο τρίψιμο μέχρι να βγεί το χρώμα!! Δεν γίνεται εξάλλου... Χαλαρό τρίψιμο ας γίνει, να περαστεί με αντισκωριακό αστάρι και μετά δυο χέρια πλαστικό ώστε να καλυφθεί η μυρωδιά της προηγούμενης δουλειάς. Κατά τ' άλλα kfyro έχεις δίκιο, με καλό μόνωμα των γύρω επιφανειών και γάντια θα γίνει αυτό που πρέπει άνετα. Όχι καμία σχέση, αλλά ακόμα και αν ήτανε, έπαιζαν απροβλημάτιστα για κάτι δεκαετίες, πράγμα που πάλι θα αποδείκνυε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα .(...) Τί εννοείς, τα πέρασες κατ' ευθείαν πάνω στην λαδομπογιά!;; Στο δεύτερο που λες, εννοείται, αν ήταν ήδη με πλαστικό και κράτησαν αρκετά χρόνια, τότε σίγουρα είχε γίνει σωστή προεργασία απο πρίν ήδη. Αυτό είπα κι εγώ
DrLo Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Τί εννοείς, τα πέρασες κατ' ευθείαν πάνω στην λαδομπογιά!;; Στο δεύτερο που λες, εννοείται, αν ήταν ήδη με πλαστικό και κράτησαν αρκετά χρόνια, τότε σίγουρα είχε γίνει σωστή προεργασία απο πρίν ήδη. Αυτό είπα κι εγώ 1. Ναι, ή τουλάχιστον σε ότι ήταν βαμένα από το εργοστάσιο (δε τα είχε βάψει κανείς ποτέ). Έννωω ότι τα είχα τρίψει λίγο με ένα γυαλόχαρτο αλλά μη φανταστείς κάτι έντονο, μια - δυο φορές πέρα δόθε χωρίς επιμονή στις λεπτομέρειες. 2. Για το 2ο εννωω ότι ΟΧΙ δεν ήταν βαμένα με πλαστικό (γιατί το είχες υποθέσει γιατι μου είχε φανεί ευκολο) αλλά λέω ότι σε κάθε περίπτωση, είτε ήταν πριν βαμέννα με πλαστικό είτε όταν το έβαψα εγώ μπορεί κάποιος να συμπεράνει ότι μπορεί να αντέξει το πλαστικό χρώμα στη θερμοκρασία του καλοριφέρ. Το "ελλάτωμα" του πλαστικού στο καλοριφέρ μου ήταν ότι επειδή ήταν σκούρο μπλε η σκονη "χτύπαγε" αμέσως και δε μπορούσες να το ξεσκονίσεις με βρεγμένο πανί ... ήθελε υπομονή στο καθάρισμα.
sargio01 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 ... 1) Κομπλέ σε βρίσκω, προσωπικά ποτέ δεν το επιχείρησα έτσι απλά! Καλή φάση. Για το δεύτερο, μη νομίσεις, στα όριά του φτάνει το υλικό... απλά δεν "σπάει" επειδή τα ιδιαίτερα designs των καλοριφέρ το κρατάνε σε συνοχή.
Uberalles_gr Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Ξεκίνησα εχτές την απόπειρα τριψίματος με το χεράκι μου και απογοητεύτηκα.Δεν είδα πόση ώρα έτριβα αλλά έκανα μόνο 6 φέτες και αυτές τις μισές γιατί το χέρι δεν φτάνει μέχρι πίσω. Κουράστηκα και σταμάτησα. Βέβαια, έβγαλα πράγμα και καθόλη την διάρκεια, ο χώρος βρώμαγε όπως όταν τα άναβα. Άφησα το παράθυρο όλο το βράδυ ανοιχτό για να ξεμυρίσει.Για να τελειώσω όλα τα σώματα θέλω ημέρες και επειδή δεν θα τα έχω τρίψει όλα, δεν νομίζω να δω διαφορά και θα πάει χαμένος όλος ο κόπος μου. Τι μπορώ να κάνω ρε παιδιά; Έχετε κάποια πρόταση;
sargio01 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Και κρύο που 'ναι σου βρωμάει και μόνο που 'σαι δίπλα του!!;; Πρώτη φορά μου συμβαίνει... Όσο φτάνεις τρίβεις, τα υπόλοιπα απλά τα καθαρίζεις(ξεσκονίζεις στην ουσία). Αστάρωσε με αστάρι μετάλλου και πέρασέ το δυο χέρια πλαστικό, δεν υπάρχει πιο άοσμη λύση... (βιονική μύτη έχεις; )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα