Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θελω κατι ιδιαιτερο εχω αυτο http://www.skroutz.gr/s/7219275/Samsung-Galaxy-Trend-2-Lite-4GB.html αλλα κολαει απειρα ακομη και να μπω ενα fcb και ουτε εχει μπροστινη φωτο και γενικοτερα η φωτο ειναι χαλια αναλυση.Kαι λιγο παραπανω θα πηγαινα αμα ειχε τεραστια διαφορα απο  τα 100 σε ποιοτητα.Ακουω γνωμες ευχαριστω ! Καποιος μου ειιπε γιαυτο οτι ειναι πολυ καλο http://www.skroutz.gr/s/8742945/Lenovo-Vibe-K5-Plus-16GB.html και γιαυτο http://www.skroutz.gr/s/8864706/Samsung-Galaxy-J5-2016-16GB.html το οποιο το κατεχει η αδερφη μου εδω και κατι μηνες και δεν κολαει καθολου .:Απλα 40-50 ε πανω ειναι αρκετα

Δημοσ.

Λογικό να σου κολλάει. 512ΜΒ μνήμη και 4 rom, δεν υπάρχει. Κοιτάς για κινητό με 2GB RAM και καλό είναι να έχει 16GB εσωτερικού χώρου

Δημοσ.

Συγνώμη ρε παιδιά κυκλοφορεί ακόμα τηλέφωνο με 512ραμ και μάλιστα ζητάνε 100€;; ποιος ηλιθιος θα το αγοράσεις;;;

Το lenovo που έχεις βάλει είναι μια χαρά δεν υπάρχει περίπτωση να κολλάει

• Like 1
Δημοσ.

Συγνώμη ρε παιδιά κυκλοφορεί ακόμα τηλέφωνο με 512ραμ και μάλιστα ζητάνε 100€;; ποιος ηλιθιος θα το αγοράσεις;;;

Το lenovo που έχεις βάλει είναι μια χαρά δεν υπάρχει περίπτωση να κολλάει

Έτσι είναι η ελεύθερη αγορά.

Όποιος τσιμπήσει........

Δημοσ.

Στην οικογενεια εχουμε 4 DOOGEE x5 PRO GALICIA και είναι αστερια για κανονικη χρηση.

Τα εχουν 25χρονη / 40 χρονη/ 55χρονη...η 40αρα εσπασε το πρωτο της και ξαναπηρε το ιδιο.

Ολοι απολυτα ικανοποιημένοι. Τα αγορασαν στα 75 ευρω...τωρα η τιμη εχει τσιμπησει κοντα στα 100.

http://www.skroutz.gr/s/7697920/Doogee-Galicia-X5-Pro-16GB.html

Tα κανει όλα αρκετα καλα και η μπαταρια 1.5-2 μερες παει μεχρι αντροιντ 6 ΟΤΑ

καμερες να κανεισ τη δουλεια σου οκ και σελφυ και Skype. 2gb / 16 gb / 2sim+ memory card.

Δημοσ.

Στην οικογενεια εχουμε 4 DOOGEE x5 PRO GALICIA και είναι αστερια για κανονικη χρηση.

Τα εχουν 25χρονη / 40 χρονη/ 55χρονη...η 40αρα εσπασε το πρωτο της και ξαναπηρε το ιδιο.

Ολοι απολυτα ικανοποιημένοι. Τα αγορασαν στα 75 ευρω...τωρα η τιμη εχει τσιμπησει κοντα στα 100.

http://www.skroutz.gr/s/7697920/Doogee-Galicia-X5-Pro-16GB.html

Tα κανει όλα αρκετα καλα και η μπαταρια 1.5-2 μερες παει μεχρι αντροιντ 6 ΟΤΑ

καμερες να κανεισ τη δουλεια σου οκ και σελφυ και Skype. 2gb / 16 gb / 2sim+ memory card.

Κάτι έχω ακούσει για την μπαταρία του.

Ισχύει κάτι τέτοιο?

Δημοσ.

Κάτι έχω ακούσει για την μπαταρία του.

Ισχύει κάτι τέτοιο?

με κανονικη χρηση μάξιμουμ 2 μερες...και κλειστα τα ενεργοβορα προγράμματα...με wifi παντα ανοιχτο / ελεγχο μηνυματων / λιγο φεισ και καμμια 10ρια τηλεφωνήματα =1.5 μερα σιγουρα. Δεν ζεσταίνεται στη φορτιση /

Στα παιχνίδια / pokemon εξατμιζεται η μπαταρια / 1 μερα με το ζορι. Οι μεγαλυτερεσ κυριες δεν εχουν θεμα, η νεωτερη που παιζει παιχνίδια / ποκεμον κλπ εχει παρει powerbank,  της βγαζει τη μερα οριακα αλλα το εχει καλου κακου παντα μαζι της (to power bank).

Δεν ξερω αν υπηρξαν ελαττωματικες κινεζικες παρτιδες,  αλλα τα αγοράσαμε από ελλαδα (σκρουτζ) και όλα καλα για τα λεφτα του.

0
5

4 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Αυτή είναι η κριτικη μου Φεβρουαριο 2016  στο ΣΚΡΟΥΤΖ  και το εχει ακομη η κορη και δεν ψάχνεται να το αλλαξει. Το τηλ ειχε αγοραστει νοεμβριο 15 που ηταν σε καλη τιμη για δωρακι

ELTASSOS στις 27/02/2016

Το κινητο το πηρα δωρο στην κορη μου στις γιορτες.

Υπερευχαριστημενη, δεν κολλαει, όλα καλα. 16 γκιγκα μνημη είναι οκ. με τα 2γκιγκα και παει ανετα. Μονο παραπονο της, ότι το ηχειο όταν της μιλανε, δεν ακούγεται καλα/δυνατα, αλλα το θεμα λυθηκε με ένα hands-free που είναι και πιο ασφαλες όταν οδηγει (σπανίως) και δεν εχει ακτινοβολια. Μια χαρα κινητο, αν το πουλ μουρ δεν είναι θεμα. Η τιμη είναι λογικη αν υπολογίσουμε ότι μεσα εχει και ΦΠΑ και βγαζει και καποιο ελληνικο μαγαζι λιγα ευρω.

Οντως οι καμερες μπορουσαν να είναι καλυτερες, και αυτοι που ενδιαφέρονται το ξεπερνανε με μια low aperture (φωτεινη) compact, και είναι αρχηγοι. Για να παρεις καλη καμερα σε ΑΝΤΡΟΙΝΤ κινεζικο η μη, πρεπει να πας ψηλα στην τιμη. Το Samsung j5 εχει σαφως κλυτερες καμερες, αλλα είναι και κανα 50-60 ευρω πιο ακριβο. Kata ta αλλα το ντουτζη galicia pro ειναι μια χαρα.

Προτείνω να αγοράζετε από ελληνικα μαγαζια.

Καλες αγορες."

Δημοσ.

με κανονικη χρηση μάξιμουμ 2 μερες...και κλειστα τα ενεργοβορα προγράμματα...με wifi παντα ανοιχτο / ελεγχο μηνυματων / λιγο φεισ και καμμια 10ρια τηλεφωνήματα =1.5 μερα σιγουρα. Δεν ζεσταίνεται στη φορτιση /

Στα παιχνίδια / pokemon εξατμιζεται η μπαταρια / 1 μερα με το ζορι. Οι μεγαλυτερεσ κυριες δεν εχουν θεμα, η νεωτερη που παιζει παιχνίδια / ποκεμον κλπ εχει παρει powerbank, της βγαζει τη μερα οριακα αλλα το εχει καλου κακου παντα μαζι της (to power bank).

Δεν ξερω αν υπηρξαν ελαττωματικες κινεζικες παρτιδες, αλλα τα αγοράσαμε από ελλαδα (σκρουτζ) και όλα καλα για τα λεφτα του.

05

4 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Αυτή είναι η κριτικη μου Φεβρουαριο 2016 στο ΣΚΡΟΥΤΖ και το εχει ακομη η κορη και δεν ψάχνεται να το αλλαξει. Το τηλ ειχε αγοραστει νοεμβριο 15 που ηταν σε καλη τιμη για δωρακι

ELTASSOS στις 27/02/2016

" Το κινητο το πηρα δωρο στην κορη μου στις γιορτες.

Υπερευχαριστημενη, δεν κολλαει, όλα καλα. 16 γκιγκα μνημη είναι οκ. με τα 2γκιγκα και παει ανετα. Μονο παραπονο της, ότι το ηχειο όταν της μιλανε, δεν ακούγεται καλα/δυνατα, αλλα το θεμα λυθηκε με ένα hands-free που είναι και πιο ασφαλες όταν οδηγει (σπανίως) και δεν εχει ακτινοβολια. Μια χαρα κινητο, αν το πουλ μουρ δεν είναι θεμα. Η τιμη είναι λογικη αν υπολογίσουμε ότι μεσα εχει και ΦΠΑ και βγαζει και καποιο ελληνικο μαγαζι λιγα ευρω.

Οντως οι καμερες μπορουσαν να είναι καλυτερες, και αυτοι που ενδιαφέρονται το ξεπερνανε με μια low aperture (φωτεινη) compact, και είναι αρχηγοι. Για να παρεις καλη καμερα σε ΑΝΤΡΟΙΝΤ κινεζικο η μη, πρεπει να πας ψηλα στην τιμη. Το Samsung j5 εχει σαφως κλυτερες καμερες, αλλα είναι και κανα 50-60 ευρω πιο ακριβο. Kata ta αλλα το ντουτζη galicia pro ειναι μια χαρα.

Προτείνω να αγοράζετε από ελληνικα μαγαζια.

Καλες αγορες."

Εννοούσα μετά από αρκετό καιρό ότι χάνεται η απόδοση και πέφτει σχετικά ποιο γρήγορα.
Δημοσ.

Εννοούσα μετά από αρκετό καιρό ότι χάνεται η απόδοση και πέφτει σχετικά ποιο γρήγορα.

ΔΕΝ εχω ακουσει κατι τετοιο από τις κυριες...εγω είμαι παραθυροφιλος με MS lumia 640 ds.

Δημοσ.

εγω είμαι παραθυροφιλος με MS lumia 640 ds.

Δεν πειράζει. Θα έρθει άσπρη μέρα και για εσάς όταν σταματήσει να υποστηρίζεται μεχρι και το app του τηλεφώνου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...