toyo73 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Στις 6/7/2020 στις 8:14 ΜΜ, agnostos13 είπε Ενδιαφέρομαι για εσωτερική μιας που οι εξωτερικές δεν με βολεύουν και έχω ακούσει μέχρι και οτι καταστρέφουν τα λάστιχα στις πόρτες! Πως γινεται αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 9 ώρες πριν, toyo73 είπε Πως γινεται αυτο. Υποθέτω ότι κάποιος θα σκέφτηκε ότι αφού μπαίνει κάτι που ψιλοζουλάει (λέμε τώρα ) το λάστιχο, το καταστρέφει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 12 ώρες πριν, toyo73 είπε Πως γινεται αυτο. Όταν μαγκώνει στο λάστιχο της πόρτας φαντάζομαι... Μέχρι οτι έχει πάρει και νερό αμάξι έχω ακούσει γιατί "έγλυφε" από την ηλιοπροστασία! Υπερβολές ίσως; Μπορεί! Δεν το ρισκάρω πάντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Για το νερο ισως να ισχυει, μου φαινεται λογικο, αλλα εαν η ηλιοπροστασια ειναι πολυ λεπτη δεν εχει κανενα προβλημα το λαστιχο τις πορτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kitharas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Πιστεύετε ότι ο συνδυασμός μέσα-έξω ηλιοπροστασίας βοηθάει; Βγάζουμε απέξω το πρακτικό που οκ, είναι ένα θεματάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 26 λεπτά πριν, kitharas είπε Πιστεύετε ότι ο συνδυασμός μέσα-έξω ηλιοπροστασίας βοηθάει; Βγάζουμε απέξω το πρακτικό που οκ, είναι ένα θεματάκι. Αν βάλεις έξω δεν έχει κάποιο νόημα να βάλεις και μέσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kitharas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Για τις σχετικά χοντρές εξωτερικές ηλιοπροστασίες έχω διαβάσει και γω για νερό που μπορεί να γλύψει από την πόρτα. Αλλά μπορεί να καταστραφεί το λάστιχο; Το θεωρώ δύσκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 ας μην ειμαστε υπερβολικοι δλδ θα χαλασει το λαστιχο επειδη θα κλεινει τα "αυτάκια" μιας τέτοιας που θα την βαζεις για 3-4 μηνες τον χρονο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 5 λεπτά πριν, tutuyo είπε ας μην ειμαστε υπερβολικοι δλδ θα χαλασει το λαστιχο επειδη θα κλεινει τα "αυτάκια" μιας τέτοιας που θα την βαζεις για 3-4 μηνες τον χρονο? Ναι, κάνει πατούρα στο λάστιχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kitharas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 5 λεπτά πριν, Klausx είπε Ναι, κάνει πατούρα στο λάστιχο. Εχετε εμπειρία από αυτό; Πατούρα μπορεί να κάνει δε λέω, αλλά δε το θεωρώ πιθανό να μπαίνει νερό από εκεί όταν έχεις βγάλει την ηλιοπροστασία. με την ηλιοπροστασία στη θέση της λογικό να γλυφει αφού η πόρτα δεν εφαρμόζει καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 10 λεπτά πριν, kitharas είπε Εχετε εμπειρία από αυτό; Πατούρα μπορεί να κάνει δε λέω, αλλά δε το θεωρώ πιθανό να μπαίνει νερό από εκεί όταν έχεις βγάλει την ηλιοπροστασία. με την ηλιοπροστασία στη θέση της λογικό να γλυφει αφού η πόρτα δεν εφαρμόζει καλά. Μια μέρα την άφησα, μόλις είδα ότι κάνει πατούρα δεν ξανά έβαλα. Αν μπορείς να βρεις φτηνά λάστιχα στο μέλλον τότε δεν έχεις θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kitharas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, Klausx είπε Μια μέρα την άφησα, μόλις είδα ότι κάνει πατούρα δεν ξανά έβαλα. Αν μπορείς να βρεις φτηνά λάστιχα στο μέλλον τότε δεν έχεις θέμα. Την έχω 3 μήνες κάθε μέρα. Έχω δει και γω πατούρα αλλά όταν την βγάζω επανέρχεται το λάστιχο στην σωστή του θέση. Το μόνο κακό είναι ότι με δυνατό αέρα μου την έχει πετάξει. Δε θα πρέπει να φυσάει. Το λάστιχο όμως δεν φαίνεται να έχει πάθει τίποτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 3/5/2017 στις 1:38 ΜΜ, _BASSstarlet_ είπε Την καλύτερη ηλιοπροστασία (την κλασική με το αλουμίνιο που την βάζεις από μέσα) την είχα βρει στο σταθμό Μετρό Χαλανδρίου, είχε 7.50€ και το ρέλι γύρω-γύρω δεν καιγόταν (βασικό θέμα σε αυτές τις ηλιοπροστασίες) και ήταν και χοντρύτερη. Δυστυχώς δεν ξαναβρήκα. Καλά, 40€ νομίζω είναι πάρα πολλά. edit:Γι'αυτό λεω https://www.autoplus.gr/images/auto/Big_sun7.jpgM; Και όμως ξανασυναντηθήκαμε! Mάγκες, τρέξτε Slave-ο-νίτη και πάρτε τη: Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2022 από _BASSstarlet_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 9 ώρες πριν, _BASSstarlet_ είπε Και όμως ξανασυναντηθήκαμε! Mάγκες, τρέξτε Slave-ο-νίτη και πάρτε τη: Αδερφέ δε φορτώνει η εικόνα, έχεις λινκ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Tώρα φαίνεται; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις