Προς το περιεχόμενο

Προστασία από τον ήλιο

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκέφτομαι κι εγώ να βάλω μεμβράνες, και στο παρμπρίζ, που απ' ό,τι φαίνεται δεν είναι παράνομο.

Αλλά δεν ξέρω με το μελλοντικό θάμπωμα ή με τις ατέλειες τι γίνεται.

Θα μου πεις, είσαι τρελός που θα βάλεις μεμβράνες στο Starlet; Είναι σε άψογη κατάσταση το εσωτερικό του όμως και είναι κρίμα να καεί.

Και βέβαια το πιο σημαντικό είναι το να μη λιώνεις όταν μπαίνεις μέσα και η προστασία από UV.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παρε χαρτι απο δερματολογο οτι σε πειραζει το φως του ηλιου στο δερμα (πχ εμφανιση λεύκης).. Νομιζω τυπικα εισαι παρανομος αλλα αν δεν προκαλεις θα ισχυσει το γνωστο : Ελλαδα ειμαστε ! Επισης απ οσο ξερω αν βαλεις στο μπροστινό τοτε τους προκαλεις σιγουρα.. Βασικα η δερματολογος μού ειχε πει οτι υπαρχει μεμβρανη που δεν ειναι φιμε αλλα προστατευει απ τις υπεριωδης ακτινες του ήλιου! Βεβαια εσυ θες να διώχνει τη ζεστη ενω εμενα το ελεγε για ιατρικους λογους!

• 3 χρόνια αργότερα...

Επαναφέρω το θέμα της ηλιπροστασίας στο αυτοκίνητο...

Ενδιαφέρομαι για εσωτερική μιας που οι εξωτερικές δεν με βολεύουν και έχω ακούσει μέχρι και οτι καταστρέφουν τα λάστιχα στις πόρτες!

Έχω διαβάσει καλά λόγια για τις contrejour καθώς και τις cartech!

Έχει δοκιμάσει κανείς τις προαναφερόμενες;

Επίσης έχετε κάποια άλλη πρόταση;

11 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Έχω διαβάσει καλά λόγια για τις contrejour καθώς και τις cartech!

Έχει δοκιμάσει κανείς τις προαναφερόμενες;

Πόσο φτηνότερα τις βρίσκεις δηλαδή από τις πρωτοκλασάτες ώστε να τις προτιμήσεις?

Εγώ έχω αυτή: 2,99

Είχα πάρει 3 τεμάχια πριν 4 χρόνια νομίζω.

Σαν την εξωτερική δεν είναι βέβαια ΑΛΛΑ το μειονέκτημα που έχει είναι ότι δεν μου καλύπτει όλο το παρμπρίζ στο ύψος. Αφήνει κενό από την κάτω μεριά.

Στα θετικά ότι έχει επένδυση από σκληρό χαρτόνι οπότε στέκεται και δεν σακουλιάζει και δεν έχει χαλάσει ακόμα σε σχέση με τις άλλες

14 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Έχω δοκιμάσει του jumbo αλλά δεν μου βγάζουν σεζόν...διαλύονται!

Και εγω μονο σε εξωτερικη παιζω γιατι κανει καλυτερη σκιαση αλλα οι εξωτερικες του τζαμπο ειναι γτπκ. Τα αυτακια τους διαλυθηκαν μετα απο κανα μηνα χρησης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά προτιμώ πάντα την εξωτερική. Σε αντίθεση με την εσωτερική, αποτρέπει τις ακτίνες να περάσουν το παρμπρίζ κι έτσι κρατάει (κατά τη γνώμη μου πάντα) πιο χαμηλές θερμοκρασίες στο εσωτερικό.

Η εσωτερική, όσο κολλητά και να μπει στο κρύσταλλο, έχει ήδη επιτρέψει να περάσουν οι ακτίνες στο εσωτερικό και άρα να ανέβει η θερμοκρασία.

Σε επίπεδο σκίασης και μη φθοράς ταμπλό, κλπ τις θεωρώ περίπου ίδιες ενώ σε επίπεδο πρακτικότητας κερδίζει η εσωτερική αφού και πιο εύκολα μπαίνει αλλά και παραμένει καθαρή, σε αντίθεση με την εξωτερική.

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...