judaskostas Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Παιδια θα ηθελα τη βοήθειά σας.Είμαι κάτοχος της SAMSUNG UE40D6000 200HZ 3D 40'' LED http://www.e-shop.gr/samsung-ue40d6000-200hz-3d-40-led-p-PER.157102 η οποια ειναι συνδεδεμένη με τον DENON AVR-3311 http://www.e-shop.gr/denon-radioenisxytis-avr-3311-silver-p-PER.502630 με hdmi arc καλώδιο στις ανάλογες υποδοχές.Στον ενισχυτή έχω επίσης συνδεδεμένα ένα ps4 και ένα dell laptop όλα με hdmi καλώδια και ο ηχος βγαινει από 2 μπροστινά, ένα κεντρικό και δύο surround ηχεία από παλιό ηχοσύστημα της sony, δεν έχω subwoofer.Αυτό που θέλω να πετύχω είναι απο εξωτερικό σκληρό δίσκο όπου έχω full blue ray ταινίες, να μπορέσω να πετύχω να ακούσω από τα ηχεία του ενισχυτή ψηφιακό ήχο hd dts κλπ.Το εχω προσπαθήσει παίζοντας από το λαπτοπ, με εξωτερικό σκληρό στο ps4 και από το media player της τηλεόρασης, που ενω όλα δειχνουν εικονα, ο ηχος που ακουω δεν ειναι hd καθως δεν δειχνει τετοια ένδειξη στον ενισχυτή.Θα πρέπει να αγοράσω ξεχωριστό media player για αυτή τη δουλειά? (π.χ Dune- Popcorn hour-Mede8er).Μήπως χρειάζεται καποια εξτρα ρύθμιση που μου διαφεύγει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Να ρυθμισεις το ps4 να δινει ηχο "bitstream", το ιδιο καινστην τηλεοραση αν παιζεις τις ταινιες με τον ενσωματωμενο της player. Στο λαπτοπ επισης να δινει στο hdmi ηχο dts/dd, φανταζομαι οτι οταν λες παιζουν ολα τα ηχεια παιζουν γιατι εχει βαλει προφιλ ηχου στον ενισχυτη που παιζουν ολα (πχ dolby prologic), παιρνεις δλδ το δικαναλο ηχο και τον κανει πολυκαναλο, ενω πραγματια δεν ειναι. Να ξερεις για ηχο HD (loseless format) πρεπει να συνδεσεις απευθειας την πηγη στον ενισχυτη, οι τηλεορασεις δεν κανουν passthrough HD ηχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα