BRAXOS Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 UPDATE τελικα στον δευτερο υπολογιστη δεν βρισκω τιποτα που να αφορα τον TV Στον αλλο εκανα φορματ οποτε πρεπει να ειναι οκ Εκανα και μερικα σκαν στον πρωτο με mal και δεν βρηκε τιποτα σπουδαιο Ειναι τιποτα αλλο που πρεπει να προσεξω; Εμαιλ δεν ειχα κατεβασει/ανοιξει κατι απο καποιον που δεν ηξερα Τα downloads μου ειναι απο γνωστα και ασφαλη σαιτ Πως μπορει να μπηκε; Αν και μου παει η ιδεα οτι μπορει να εχει γινει η στραβη με τον flash player που κατεβασα καποια στιγμη γιατι τα βιντεο απο το facebook σε fullscreen λαγκαρανε λιγο...Εχει γουστο να ειχε γινει εκει η στραβη... Η sony ακομα πλεκει πουλοβερ...
blue_bird Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Καλησπερα! Καλο θα ειναι να τσεκαρεις και το router σου, ΕΙΔΙΚΑ αν εχεις τους εργοστασιακους κωδικους για προσβαση στο interface του router. Ψαξε για ενεργοποιημενη υπηρεσια DDNS, για καποιο port forward που δεν εχεις σεταρει εσυ, και γενικα για καποια ρυθμιση που δεν εχει γινει απο σενα. Επισης μπορεις να κανεις και ενα portscan στο router ελεγχοντας ΟΛΑ τα ports (1-65535) και αυτα που θα βρεις ανοιχτα να δεις αν βγαινουν εξω απο το LAN, αν δηλαδη το ταδε port φαινεται ανοιχτο απο το Internet, χρησιμοποιοντας μια σελιδα οπως ΑΥΤΗ. Φυσιολογικα, ανοιχτα θα ειναι τουλαχιστον το 53 και το 80 του router με προσβαση ομως μονο απο το LAN (ετσι πρεπει), απο κει και περα βλεπεις τι αλλο ειναι ανοιχτο και ενεργεις αναλογα. Για το portscan στο router, χρησιμοποιησε το nmap, αλλα μια παλιοτερη εκδοση, 7.12 και πισω. Καλη συνεχεια!
BRAXOS Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 το εκανα και αυτο και ειμαι κομπλε και απο αυτο... Τελικα ηρθε μειλ απο την σονυ εξι παρα πεντε, πηρα τηλ οπως μου ειπαν αλλα τα γραφεια κλεινουν στις 6. Δεν πειραζει αυριο τα νεα Εν το μεταξυ σημερα μετα απο 15 χρονια και βαλε πηρα χαμπαρι οτι μπορεις να αλλαξεις την καρτα σου στο paypal...εβαλα μια prepaid και ηρεμισα και απο εκει. Στο φορμαρισμενο πισι δεν νομιζω να εχω προβλημα ετσι; Μια εγκατασταση kapersky και malwarebytes ειναι καλος συνδιασμος; Ακομα προσπαθω να καταλαβω πως μπορει να εγινε η μαλακια για να μην την ξαναπατησω
BRAXOS Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 να κανω μια ερωτηση γιατι δεν το καταλαβαινω αν και ειμαστε σε αλλο τοπικ. Εγω ειχα ενα λογασιασμο psn και εκανα activate primary το ps4 μου. Εγω πχ στο ps4 εχω και αλλο user primary και μπορω και παιζω τα παιχνιδια και απο τους 2 χρηστες. ολα καλα μεχρι εδω. Αυτος που εκλεψε τον psn λογαριασμο μου στην ουσια εβαλε σαν primary την δικια του κονσολα και εκει με την βοηθεια του λογαριασμου μου κατεβασε τα παιχνιδια και παιζει κανονικα. Αφου αυτος παιζει κανονικα και εγω παιζω κανονικα, τι περιορισμος υπαρχει; Λεω κατι λαθος;
Grim Ripper Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Βγάλε τους υπόλοιπους λογαριασμούς και άσε έναν primary αλλιώς βλέπω να πέφτει ban.
BRAXOS Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Βγάλε τους υπόλοιπους λογαριασμούς και άσε έναν primary αλλιώς βλέπω να πέφτει ban. επειδη δεν ξερω και πολλα, εχω εναν αμερικανικο και εναν Ελληνικο. Πρεπει να εχω τον ενα απο τους 2 primary γιατι θα με μπαναρει η σονυ; Γιατι; Δεν μπορει να εχει 2 χρηστες μια κονσολα primary; Δεν το λεω ειρωνικα απλα δεν ξερω
Grim Ripper Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Εφόσον είναι δικοί σου οι λογαριασμοί γιατί θες να είναι primary και οι 2; Ρώτα περισσότερα στο θέμα του ps4. http://www.insomnia.gr/topic/432456-the-official-playstation-4-topic-ps4/page-1409 Μπορεί να έχει πάνω από ένα primary απ' ότι φαίνεται αλλα νομίζω δεν το προτείνουν πολλοί λόγο του ότι μπορεί να κάνεις gameshare με κάποιον φίλο. Edit: Βασικά νομίζω είναι πιο πιθανό να πέσει ban αν υπάρχει το ίδιο account primary σε πάνω από μία κονσόλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα