Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αδελφια τα φωτα σας. Ανακαλυψα σημερα οτι ο psn λογαριασμος μου εχει σβηστει και απο εκει ξεκινανε ολα.

Πηγα στις ρυθμισεις στα προγραμματα και ειδα οτι εχει εγκατασταθει ο teamviewer. Δεν τον εχω ανοιξει ποτε οποτε δεν ξερω αν παιζει ρολο.

Εκανα επαναφορα του συστηματος στα εργοστασιακα και αλλαξα οτι κωδικους ειχα. 

Τι πρεπει να κανω για προστασια απο τετοια περιστατικα;

Παιζει ρολο που εκανα αποθηκευση κωδικων στο chrome;

Υπαρχει προγραμμα προστασιας εκτος απο αυτο των win10

Μπορει καποιος να σβησει τον psn λογαριασμο ετσι απλα; 

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Βρες τρόπο να μιλήσεις με την Sony.

Το πιθανότερο είναι ότι μπήκαν μόνο στον psn λογαριασμό σου, συμβαίνει σχετικά συχνά δυστυχώς.

Την επόμενη φορά να ενεργοποιήσεις το 2-step verification όπου για να συνδεθείς στον λογαριασμό σου θα σου στέλνουν έναν κωδικό στο κινητό.

Δημοσ.

Μπορείς να μου στείλεις την σελίδα της Σόνυ για να τους στείλω; Αυτό με το 2 step το έχω στο email δεν έπρεπε να μου έρθει μύνημα; Τώρα που έκανα επαναφορά έχω τον ίδιο φόβο; Τι πρέπει να κάνω για να έχω αναφορά με ότι συμβαίνει στους λογαριασμούς μου

Δημοσ.

Έστειλα και εκεί και περιμένω. Με την επαναφορά τώρα είναι οκ; Κανένα καλό πρόγραμμα για προστασία;

Δημοσ.

Στο θέμα του PSN είχα βάλει και PayPal πως μπορώ να μπλοκάρω μέσω PayPal τον λογαριασμό PSN γιατί ακόμα δεν μου έχουν απαντήσει άλλοι την σονυ

Δημοσ.

Μην δοκιμάσεις να σταματήσεις κάποια συναλλαγή μέσω paypal.

Θα πέσει αμέσως ban στον λογαρισμό, βέβαια λες δεν υπάρχει.

Δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να κάνεις, έπεσες σε περίεργη ημέρα.

Δημοσ.

Ναι δεν υπάρχει αφού με άφησε και έκανα καινούριο λογαριασμό με το ίδιο email

Για να καταλάβω. Αυτός μπήκε στο email μου ή με άλλο τρόπο βρήκε τον κωδικό μου.

Δημοσ.

Δεν ξέρω πώς μπορεί να το βρήκε.

Το 2-step verification είπες ότι το έχεις στο mail, το οποίο δεν ξέρω πώς/εαν γίνεται, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα ασφαλές ειδικότερα αν έχεις το ίδιο password με το psn account.

Δημοσ.

Μπορεί το TeamViewer να ενεργοποιηθεί από μόνο του μονόπλευρα δηλαδή μόνο από τον ένα χρήστη χωρίς την συγκατάθεση του άλλου; Εγώ δεν κατέβασα τίποτα, πως έγινε η εγκατάσταση του στον υπολογιστή μου και το έκανε να δουλέψει και όλας.

Δημοσ.

Πριν κάποιους μήνες είχε γίνει κάτι με το teamviewer αλλά νομίζω ήταν μόνο για όσους είχαν φτιάξει account.

Πάντως μόνο του δεν κατέβαινε.

Δημοσ.

Δεν το κατέβασα εγώ. Κοιτάω τι από αυτά που έχω κατεβάσει το περιλαμβάνει σαν κρυφό κατέβασμα. Κοίταξα το ιστορικό του chrome και είδα κάτι ώρες νωρίτερα την σελίδα που βγάζει αν το κάνεις uninstall. Άρα μπήκε θα έχει βάλει κανένα backdoor το έκανε uninstall και εγώ τρέχω σαν τον Βέγγο. Η Σόνυ ακόμα μου απαντάει...

Δημοσ.

Δεν το κατέβασα εγώ. Κοιτάω τι από αυτά που έχω κατεβάσει το περιλαμβάνει σαν κρυφό κατέβασμα. Κοίταξα το ιστορικό του chrome και είδα κάτι ώρες νωρίτερα την σελίδα που βγάζει αν το κάνεις uninstall. Άρα μπήκε θα έχει βάλει κανένα backdoor το έκανε uninstall και εγώ τρέχω σαν τον Βέγγο. Η Σόνυ ακόμα μου απαντάει...

Δες μήπως υπάρχουν ακομα, παρόλο που έκανες uninstall το TV τα παρακάτω:

• C:\Program Files (x86)\TeamViewer\TeamViewer1x_Logfile.txt
  • C:\Program Files (x86)\TeamViewer\TeamViewer1x_Logfile_OLD.txt

Αν μέσα εκεί δεις κάνα πρόγραμμα του στυλ webbrowserpassview.exe αλλάζεις οτι password έχεις και δεν έχεις (το οποίο είναι καλό να το κάνεις έτσι και αλλιώς). Και γενικά τσεκαρε την όλη δραστηριότητα εκεί.

Ενεργοποίησε το two step verification σε όποιο site/υπηρεσία το υποστηρίζει.

Δημοσ.

Όταν πάω σπίτι θα το δω. Κωδικούς αλλαξα αλλά νομίζω περιττά μια και μπορεί να έχει αφήσει τίποτα αυτός για μελλοντικά χτυπήματα και να δει και τις αλλαγές...η φάση είναι ότι είναι 3 υπολογιστές και δεν ξέρω αν μέσω δικτύου μολύνει και αυτόυς...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...