Ankhesenamun Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα καταρχάς! Θα ήθελα τη γνώμη σας ή την εμπειρία σας στο παρακάτω θεμα. Τις προαλλες ενω κινουμουν σε μια κεντρική οδό, φρέναρε πολυ απότομα το μπροστινό όχημα (τζιπ), εγω επειδή ειχα απόσταση ασφαλείας κατάφερα και σταμάτησα, ενω η πίσω οχι με συνέπεια να πέσει πανω μου και εγω πανω στο τζιπ (βασικά με πήρε απο κατω και έπαθα τεράστια ζημιά). Η πίσω ισχυρίζεται οτι ειχα ήδη τρακάρει με αποτέλεσμα να θέλουν να μου αποζημιώσουν μόνο το πίσω τμήμα. (Σημειωτέον οτι έπεσε με τετοια φορά που πήρε και σασί το δικό μου). Εχω στη διάθεση μου τη μαρτυρία του πρώτου οχήματος που λέει οτι έγινε ενα μπαμ, ενα τράνταγμα, και επισης ενα βίντεο που δείχνει μέχρι 5 μέτρα πριν το σημείο του τρακαρίσματος, στο οποίο φαίνομαι σε απόσταση 2 και πλέον δευτερολέπτων απο την μπροστινή και μάλιστα με φρένα, ενω η πίσω σχεδόν πανω μου και αφρεναριστη. Ευσταθούν αυτά για να κινηθώ νομικά; Με εχει πνίξει το άδικο!!!! Και φυσικά το κόστος ειναι μεγάλο σε κάθε περίπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δεν μπορω να φανταστω οτι χρειαζεται να το πω αυτο, αλλα για ενα τοσο σημαντικο θεμα θα πρεπει να απευθυνθεις σε δικηγορο εστω και μονο συμβουλευτικα για αρχη. Και να εχει συμβει σε καποιον εδω μεσα κατι αντιστοιχο, καθε περιπτωση ειναι τελειως διαφορετικη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ankhesenamun Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Εννοείται πως εχω τη νομική προστασία απο την ασφάλεια και αυριο θα ενεργοποιηθεί κιολας.Απλά ήθελα να δω αν γνωρίζει κάποιος κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα καταρχάς! Θα ήθελα τη γνώμη σας ή την εμπειρία σας στο παρακάτω θεμα. Τις προαλλες ενω κινουμουν σε μια κεντρική οδό, φρέναρε πολυ απότομα το μπροστινό όχημα (τζιπ), εγω επειδή ειχα απόσταση ασφαλείας κατάφερα και σταμάτησα, ενω η πίσω οχι με συνέπεια να πέσει πανω μου και εγω πανω στο τζιπ (βασικά με πήρε απο κατω και έπαθα τεράστια ζημιά). Η πίσω ισχυρίζεται οτι ειχα ήδη τρακάρει με αποτέλεσμα να θέλουν να μου αποζημιώσουν μόνο το πίσω τμήμα. (Σημειωτέον οτι έπεσε με τετοια φορά που πήρε και σασί το δικό μου). Εχω στη διάθεση μου τη μαρτυρία του πρώτου οχήματος που λέει οτι έγινε ενα μπαμ, ενα τράνταγμα, και επισης ενα βίντεο που δείχνει μέχρι 5 μέτρα πριν το σημείο του τρακαρίσματος, στο οποίο φαίνομαι σε απόσταση 2 και πλέον δευτερολέπτων απο την μπροστινή και μάλιστα με φρένα, ενω η πίσω σχεδόν πανω μου και αφρεναριστη. Ευσταθούν αυτά για να κινηθώ νομικά; Με εχει πνίξει το άδικο!!!! Και φυσικά το κόστος ειναι μεγάλο σε κάθε περίπτωση. Μου έχει τύχει στο φανάρι... Λοιπόν Ο τελευταίος πληρώνει εσένα.. Εσύ τον μπροστά Και ο τελευταίος θα πάρει ένα παπαρι Να προσέχει την επόμενη φορά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 To θεμα δεν ειναι ποιος πληρωνει ποιον, αλλα ποιος πληρωνει το μπροστινο μερος του αυτοκινητου του ts. Αν δεν παραδεχθει η πισω οτι αυτη κοπανησε τον ts πρωτα, τοτε για δικαστηριο την βλεπω την υποθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ankhesenamun Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Αυτό που με τρελαίνει περισσοτερο, εκτός απο το οτι εχει άδικο, βασικά λέει ψέματα, ειναι οτι δεν εχει να χάσει κ κατι με το να δεχθεί 100% οτι φταίει! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 E κλασσικο κουτοπονηρο ελληναριο, τι περιμενεις... Ειτε της ειπε η ασφαλιστικη της να μην παραδεχθει, ειτε θεωρει οτι θα εχει αυξημενο επασφαλιστρο του χρονου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ankhesenamun Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Vairass ακομα και αν δεν φταίω;;; πρέπει να χρεωθώ τη ζημιά μου μπροστά; Δηλαδή απίστευτο! Πραγματικά θα εκραγώ! Μάλλον ειναι το Ευχαριστω που δεν την έπιασα απο το λαιμό όταν κατέβηκα, παρά κοιτούσα αν ηταν καλά ή αν χτύπησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Invader Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Αν είχες τρακάρει τον μπροστινό και μετά έπεφτε από πίσω,η ζημιά μπροστά θα ήταν καταστροφική εφόσον έπαθες τέτοια ζημιά πίσω.Αν δε φώναξες αστυνομία για καταγραφή συμβάντος καλά ξεμπερδέματα.Αν είναι όπως τα λες να ψαχτείς με πραγματογνώμονα από τη δικιά σου ασφαλιστική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 To θεμα δεν ειναι ποιος πληρωνει ποιον, αλλα ποιος πληρωνει το μπροστινο μερος του αυτοκινητου του ts. Αν δεν παραδεχθει η πισω οτι αυτη κοπανησε τον ts πρωτα, τοτε για δικαστηριο την βλεπω την υποθεση. Απάντησα βρε συ.. Εμένα έσπασε σε καινούριο αυτοκίνητο μόλις το είχα πάρει, πισινός προφυλακτήρας και μπροστινός.. Με έσπρωξε ο πίσω και πήγα στον μπροστά, το παραδέχτηκε ο πίσω μπροστά στην τροχαία. Δεν πλήρωσα τίποτα αλλά το αυτοκίνητο το γαμησαν, το έδωσα και τέλος. Vairass ακομα και αν δεν φταίω;;; πρέπει να χρεωθώ τη ζημιά μου μπροστά; Δηλαδή απίστευτο! Πραγματικά θα εκραγώ! Μάλλον ειναι το Ευχαριστω που δεν την έπιασα απο το λαιμό όταν κατέβηκα, παρά κοιτούσα αν ηταν καλά ή αν χτύπησε.Ρέ τι λες; σε χτύπησε ο πίσω και έπεσες στον μπροστά τι σε νοιάζει; ο πίσω πληρώνει τους πάντες, αστυνομία ήρθε; Από τις ασφάλειες όλων ήρθαν να βγάλουν φώτο και να υπογράψετε όλοι; Εσύ σε καμία περίπτωση δεν θα πεις πάτησε φρένο ο μπροστά... Με τρακαρε ο πίσω και έπεσα στον μπροστινό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Αυτό που με τρελαίνει περισσοτερο, εκτός απο το οτι εχει άδικο, βασικά λέει ψέματα, ειναι οτι δεν εχει να χάσει κ κατι με το να δεχθεί 100% οτι φταίει! Έλα ντε!! Αυτό είναι που με τρελαίνει και εμένα σε τέτοιες περιπτώσεις!!! Πρέπει να είναι κάποιος το λιγότερο ξεφτίλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_chris_ Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 εδώ πολλοί δε παραδέχονται απλούστερα πράγματα. θα βγάλεις άκρη σε τέτοιες περιπτώσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomasss Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Κλασσική κουτοπόνηρη οδηγός, κλασσική ελληνική νομοθεσία που μπάζει απο παντού, κλασσικές ασφαλιστικές που θα σε ρίξουν σε κάθε περίπτωση.Πουλημένοι φανοποιοί που θα δουλέψουν σε όφελος της ασφαλιστικής με πασαλείμματα. Μη σου τύχει το λαχείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ankhesenamun Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Φυσικά και κάλεσα τροχαία. Έκανα τα παντα όπως προβλέπονται. Ήμουν σε απόλυτα ελεγχόμενη κατάσταση σε αντίθεση με τις αλλες 2 που κοιτούσαν σα φυτά. Ο πατέρας της κοπέλας που ήρθε μετα, φώναζε οτι αποκλείεται να έπαθα τετοια ζημιά μπροστά απο ενα φαινομενικά μικρο τρακάρισμα πίσω (γιατι το σασί το είδαμε φυσικά στο συνεργείο), διότι κανένας δεν λάμβανε υπόψιν οτι έπεσα πανω σε όχημα 2 σχεδόν τόνων με ενα αμαξάκι 1 τόνου! Κύριε του λεω ξέρετε καθόλου απο αδράνεια;;;; με κοίταζε σαν χάνος. Έπεσα και σε κοριτσάκι του μπαμπά με δίπορτη μερσεντές των Β.Π. Πραγματικά απο τη μια λεω άντε φτιαχτο με 100 δόσεις αλλα απο την άλλη δε γίνεται να εισαι η μόνη που δε φταις και να πληρώσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Φυσικά και κάλεσα τροχαία. Έκανα τα παντα όπως προβλέπονται. Ήμουν σε απόλυτα ελεγχόμενη κατάσταση σε αντίθεση με τις αλλες 2 που κοιτούσαν σα φυτά. Ο πατέρας της κοπέλας που ήρθε μετα, φώναζε οτι αποκλείεται να έπαθα τετοια ζημιά μπροστά απο ενα φαινομενικά μικρο τρακάρισμα πίσω (γιατι το σασί το είδαμε φυσικά στο συνεργείο), διότι κανένας δεν λάμβανε υπόψιν οτι έπεσα πανω σε όχημα 2 σχεδόν τόνων με ενα αμαξάκι 1 τόνου! Κύριε του λεω ξέρετε καθόλου απο αδράνεια;;;; με κοίταζε σαν χάνος. Έπεσα και σε κοριτσάκι του μπαμπά με δίπορτη μερσεντές των Β.Π. Πραγματικά απο τη μια λεω άντε φτιαχτο με 100 δόσεις αλλα απο την άλλη δε γίνεται να εισαι η μόνη που δε φταις και να πληρώσεις. Σκιστες.. Πες θα βάλω δικηγόρο και θ σας πάρω τα διπλά αν δεν κάνετε συμβιβασμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα