moure Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Ειχα πάρει πριν χρόνια αυτό https://www.antoniouhomes.gr/index.php?route=product/product&product_id=2036 πραγματικό τέρας,όλη η κατασκευή μεταλλική με γυάλινη κανάτα.Δυστυχως έχει σταματήσει να το βγάζει η Kenwood και δεν υπάρχει πουθενά εκτος από αυτό το κατάστημα που φαίνεται να έχει κάποια ξεχασμένα κομμάτια.
gbtm Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, έχετε καμία πρόταση μηχανήματος για παρασκευή φυστικοβούτυρου; Έχω κάψει μέχρι στιγμής 7 multi, δεν γίνεται δουλειά έτσι..Βέβαια, ήταν από τα φθηνά των 15€. Είχα πάρει παλαιότερα και ένα philips σαν αυτό: https://www.skroutz.gr/s/13067373/Philips-HR3556-00-Viva-Collection.html, αλλά αποδείχθηκε χειρότερο από τα multi.
janus5555 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Χρειάζεσαι κουζινομηχανή/πολυμίξερ με μεγάλη ισχύ, 850--1000watt, όχι μπλέντερ. Με multi των 15ε δεν πρόκειται να κάνεις τπτ. Εγώ έχω πάρει αυτό και φτιάχνω βούτυρο από διάφορους ξηρούς καρπούς περίπου μια φορά το μήνα.
margaritagr Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Να δώσω κι εγώ ενα feedback πηρα το moulinex που προτεινε ο φίλος κι ειμαι απόλυτα ευχαριστημένη. Φτιάχνω υπέροχα σμουθις με φρούτα , με φυστικοβουτυρο, με παγάκια , τα πάντα ολα όπως επισης κάνει και εξαιρετικής υφής πουρεδες. 1
gbtm Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, janus5555 είπε Χρειάζεσαι κουζινομηχανή/πολυμίξερ με μεγάλη ισχύ, 850--1000watt, όχι μπλέντερ. Με multi των 15ε δεν πρόκειται να κάνεις τπτ. Εγώ έχω πάρει αυτό και φτιάχνω βούτυρο από διάφορους ξηρούς καρπούς περίπου μια φορά το μήνα. Το δουλεύεις συνεχόμενα όταν φτιάχνεις φυστικοβούτυρο ή όπως στο βίντεο; Θέλω κάτι που να δουλεύει συνεχόμενα για κάποια ώρα. Αν είναι να πάρω πολυμίξερ και να το δουλεύω σαν το multi, με συνεχόμενο χρόνο λειτουργίας τα 30 δευτρόλεπτα, δεν αξίζει. Π.χ. είδα αυτό και έπαθα πλάκα. Που να το βρεις Ελλάδα;
aelo Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Ninja blender σαν αυτό που έβαλες στο video μπορείς να βρεις στα ευρωπαϊκά amazon.
mcstefan7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Magimix είναι θηρία. Δεν καταλαβαίνει τίποτα το μοτέρ του. Φτιαχνει βούτυρα από ξηρούς καρπούς σε 10-15 λεπτά συνεχόμενα χωρίς να ζεσταίνεται. Έχω το 5200 αν το βαστάει η τσέπη σου, παρτο με κλειστά μάτια!!
gbtm Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Τώρα χαζεύω στο amazon το Ninja BL682, το έχει προσφόρα στα 170. Με ψήνει άσχημα, επειδή δίνει πακέτο και άλλα εξαρτήματα, που μπορεί να τα χρησιμοποιήσει η γυναίκα μου. Όσο για το magimix, εννοείς αυτό; Αν ναι, είναι ακριβό για τη δική μου τσέπη, τη δεδομένη στιγμή. Θα ψάξω και στο youtube, να δω βίντεο.
janus5555 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, gbtm είπε Το δουλεύεις συνεχόμενα όταν φτιάχνεις φυστικοβούτυρο ή όπως στο βίντεο; Θέλω κάτι που να δουλεύει συνεχόμενα για κάποια ώρα. Αν είναι να πάρω πολυμίξερ και να το δουλεύω σαν το multi, με συνεχόμενο χρόνο λειτουργίας τα 30 δευτρόλεπτα, δεν αξίζει. Π.χ. είδα αυτό και έπαθα πλάκα. Που να το βρεις Ελλάδα; Το δουλεύω συνεχόμενα όταν φτιάχνω βούτυρα ναι.. Η διαδικασία συνολικά θέλει περίπου 10 λεπτά, σταματάς μόνο για να "κατεβάσεις" τα υλικά που έχουν κολλήσει στα πλαϊνά. Δεν ζεσταίνεται, δεν κολλάει πουθενά. Το ninja που έβαλες είναι εντελώς άλλο πράμα ρε συ, είναι μεγαθήριο και σίγουρα άλλη κατηγορία τιμής αλλά δεν ξέρω τί πρακτική χρησιμότητα έχουν τόσα watt.. 1
janus5555 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 @gbtmαν ψάχνεις ακόμα για blender, είδα χθες ότι τα lidl έχουν ξαναφέρει τη κουζινομηχανή/ blender στην οποία αναφερόμουν, νομίζω 50ε. 1
gbtm Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Τελικά, αγόρασα το ninja blender που έλεγα. Έφτιαξα 2 κιλά φυστικοβούτυρο σε λιγότερο από 10 λεπτά. Ευχαριστώ που με θυμήθηκες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα