Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάζεψε άλλα 60€ 70 πες με μεταφορικά τουλάχιστον να αξίζει

attachicon.gifmgmanager.JPG

προσθέτεις το τροφοφδοτικό σου και αυτή https://www.you.gr/pc-parts/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/kartes-grafikon/karta-grafikon-(vga)-amd-gigabyte-rx-570-gaming-4g απο το κατάστημα στην περιοχή σου

Oτι καλυτερο υποθηκε στο θεμα  ;)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ελληνικά pls.

Ο δίσκος πώς προέκυψε; Γιατί δεν τα λές απ'την αρχή;

Γράψε ποιό είναι το παλιό pc.

Δημοσ.

Φιλέ μ συγνώμη αλλά ούτε που ξερω τι έχει το pc μέσα, είμαι με ενα φίλο μου εδώ και αυτός μου είπε οτι έχω ssd και μπορώ να το βάλω στο καινούριο

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το κουτί ποιο είναι; Έχεις γλιτώσει 150 ευρώ μέχρι στιγμής.

Πάμε απο την αρχή πάλι.

Πές και μία το κουτί σου αυτό καθεαυτό όχι τι έχει μέσα, ή βγάλ'το μια φωτογραφία και ανέβασέ τη άν δεν το γνωρίζεις.

Δημοσ.

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: όχι

Αν είχες συμπληρώσει τη φόρμα σωστά δεν θα αναλωνόμασταν άδικα 3 σελίδες τώρα...

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Κρατάς δύο δίσκους και τροφοδοτικό

Δημοσ.

Μια χαρά είναι ο ssd κράτα τον, μαζί με το τροφοδοτικό.

Από τη πρόταση μου του e-gate βγάλε gpu, ssd, τροφοδοτικό και πάρε αυτή την κάρτα  https://www.skroutz.gr/s/9526986/Palit-GeForce-GTX1060-6GB-Dual-NE51060015J9D.html κυρίως λόγω χαμηλής κατανάλωσης σε σύγκριση με την RX480/580 (επειδή το τροφοδοτικό σου δεν είναι super για αυτές τις κάρτες)

Ή το ίδιο μπορείς να κάνεις με την πρόταση του radiohead βγάζοντας ssd, θα έχεις καλύτερο επεξεργαστή αλλά πιο αργή ram. Τώρα που το σκέφτομαι είναι η καλύτερη επιλογή αυτή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...