zen91 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 i) Το ποσό που διαθέτουμε: 700 max. ii) Tη χρήση του υπολογιστή (θέλω να παίζει BattleGrounds , gta.) iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: κανένα. iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Όχι έχω μια Lg 24" 1920x1080. v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι έχουμε τα πάντα. vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (ναι όλα απο eshop) vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (ναι απο το κατάστημα) viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Όχι. ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> όχι δεν θα γίνει καμια αναβάθμιση. x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> όχι. xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> όχι. xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: όχι
zen91 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Κοίτα θα προτιμούσα απο eshop γιατι δεν ξέρω να το συναρμολογω και ούτε έχω κάποιον να γνωρίζει
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Ζητάς ευγενικά απο τους κυριούληδες εκεί να στο συναρμολογήσουν και να περάσουν τελευταίο bios στη μητρική. Μόνο με rx 460 θα μπορούσε να μπεί καλύτερος επεξεργαστής και φυσικά λιγότερα fps αλλα με αυτόν θα είσαι καλυμμένος μην ψαρώνεις που λέει pentium Καλές επιλογές και καλό μήνα.
zen91 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 www.e-shop.gr/psu-corsair-vs-series-vs550-550w-p-PER.641160 Έχω αυτό το τροφοδοτικό μπορώ να το χρησιμοποίησω αντί για αυτό που μ προτείνεις? Και να προσθέσω περισσότερο χρήμα στον επεξεργαστή?
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 μπορείς αλλα δεν κάνουμε τίποτα θέλει αρκετά παραπάνω Σε είπα θα είσαι καλυμμένος και θα παίζεις τις παιχνιδάρες σου γιατί αγχώθηκες;
zen91 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Μπορείς να μου προτείνεις εναν να δω για τι ποσά μιλάμε? αγχωθηκα γτ είναι pentioum και πιστεύω οτι είναι πολύ ξεπερασμένος
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Μιλάμε για σετ http://www.e-shop.gr/cpu-amd-ryzen-5-1400-340ghz-4-core-with-wraith-stealth-box-p-PER.559705 http://www.e-shop.gr/mitriki-asus-prime-b350-plus-retail-p-PER.524542 με κόστος 300φεύγα Και αυτό που σου έβαλα κοστίζει 130€ με ίσες-καλύτερες επιδόσεις σε games για την ώρα. Μπορείς να μου προτείνεις εναν να δω για τι ποσά μιλάμε?αγχωθηκα γτ είναι pentioum και πιστεύω οτι είναι πολύ ξεπερασμένος Ξεπερασμένος είναι ο pentium προ ετών όχι ο συγκεκριμένος 7ης γενιάς. Επειδή βλέπω δεν το πολυέψαξες άν θες ενημερώσου με λίγο ψάξιμο στο google και με videos στο youtube για τον g4560.
zen91 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Με πήγες στα πιο καινούρια που έχουν κυκλοφορησει...γτ όχι κάτι σε i5?
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 γιατί έχει 200 ευρώ ο φθηνότερος και ο ρημάδης που σου 'βαλα έχει 60 και πρέπει να μείνουμε στα 700 ευρώ για όλο το Pc
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Άν σε βολεύει άλλο μαγαζί αλλάζει Θα χρειάζεσαι λιγότερα απο 700. @ tanasen01 Δε φτάνει που θα δώσει 50 ευρώ παραπάνω, θα έχει και χειρότερες επιδόσεις με 1050ti. Έχουμε χάσει λίγο το μπούσουλα μου φαίνεται με τον 1400 για gaming. Μιλάμε για 130 ευρώ διαφορά. Και ένα bench 1050ti-470 https://www.youtube.com/watch?v=2EkM8EelpJs Ξαναλέω 130 ευρώ διαφορά hellooooo
tanasen01 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Γνωρίζω την διαφορά 1050ti-rx470. Η επιλογή του ryzen έχει πολλά θετικά πλέον και στο gaming, μακροπρόθεσμα... Ούτως ή άλλως σε 2-3 χρόνια το πολύ, θα ξανακοιτάξει να αλλάξει gpu. Στην περίπτωση που πάει στο combo g4560-rx470 θα χρειαστεί να βάλει κ i5 πέρα από καινούρια gpu. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Γνωρίζω την διαφορά 1050ti-rx470. Η επιλογή του ryzen έχει πολλά θετικά πλέον και στο gaming, μακροπρόθεσμα... Ούτως ή άλλως σε 2-3 χρόνια το πολύ, θα ξανακοιτάξει να αλλάξει gpu. Στην περίπτωση που πάει στο combo g4560-rx470 θα χρειαστεί να βάλει κ i5 πέρα από καινούρια gpu. Άν θες να το πάμε ακόμα πιο κοντά, πουλάει του χρόνου το σετάκι του που αγόρασε 130 στα 80 παίρνει εντελώς καινούργιο ίσως καλύτερο που θα έχει βγεί και μπαίνει μέσα ένα πενηντάρι. Αν αξίζει να παρθεί τώρα ryzen είναι ο 1500x-1600 και όχι σε αυτό το budget. H δε 470 θα κρατήσει παραπάνω απο 1050ti. Μην τρώτε παραμύθια απο τις εταιρίες. Εσύ συγκεκριμένα απο την υπογραφή σου βλέπω πήρες πέρσι τον 6100 και τώρα νομίζεις οτι έχεις παλιό cpu. Δεν πάει έτσι αδερφέ. Τέλος πάντων αυτή την άποψη έχω και θα πάρω ένα σύστημα να αρχίσω να παίζω άμεσα δε θα σκέφτομαι τι θα γίνει μετά απο τρία χρόνια και να έχω και χειρότερη gpu-fps για να'χαμε να λέγαμε. @ts Άν σε βολεύει άλλο μαγαζί πέφτεις απο τα 700 ξαναλέω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα