Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάλι εκτός θέματος...Ποτέ η Bang & Olufsen δεν απευθυνόταν στο κοινό, πάντοτε στόχευε και στοχεύει σε αυτούς με την πιο παχουλή τσέπη!!! Άλλωστε η συγκεκριμένη εταιρεία ανέκαθεν ήταν και είναι η Elite στον ποιοτικό ήχο, σε συνδυασμό πάντα με τον προχωρημένο για την τρέχουσα εποχή σχεδιασμό! Δεν είναι τυχαίο που πολλές εταιρείες στον χώρο του ακριβού αυτοκινήτου φέρουν τα ηχοσυστήματα της...Όπως κάθε εταιρεία έτσι και αυτή έχει τους πελάτες της. Προσωπικά είχα την τύχη κάμποσες φορές να χειριστώ μηχανήματα της B&O και πιστέψτε, με οι άνθρωποι είναι έτη φωτός μπροστά! Τώρα το αν σηκώνει ή δεν σηκώνει η τσέπη, αυτό είναι άλλο! Προσωπικά δεν θα έδινα αυτά τα χρήματα για ένα ηχείο σαν και αυτό, αλλά εκεί δεν πληρώνεις μόνο αυτό που εισπράττεις σαν αποτέλεσμα, πληρώνεις τεχνολογία, φίρμα, ποιότητα και τελευταίο στην λίστα, το ηχητικό αποτέλεσμα!

• Like 1
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nαι αλλά είναι κοροιδια όμως με $169 να παίρνεις ηχείο που η αξία του είναι λιγότερη. 

Η Ferrari που λες έχει τουλαχιστον ωραιο design - τώρα το BeoPlay P2 δεν βλέπω να είναι και ιδιαίτερα όμορφο + που είσαι αναγκασμένος να βάζεις εφαρμογή BeoPlay app για να χρησιμοποιήσεις το ηχείο οπότε είναι μεγάλη κλεψιά τα $169.

Όλα αυτά καθιστούν (κατά τη γνώμη σου) το ηχείο "ανάξιο" τής τιμής του. Παραμένει όμως το οικονομικότερο B&O. 

Επεξ/σία από CheOnWeb
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ποσό; Αλήθεια ποιος τύπος ανθρώπου χρησιμοποιεί τέτοια ηχεία; Δεν το λέω για να προσβάλλω κανέναν απλά δε ξέρω σε τι κοινό απευθύνεται πέρα από καμμία παρέα με skate σε κανα πάρκο.

Έχω ενα φθηνό της Xiaomi επειδή ταξιδευω συχνά. Κατι βράδια σε ξενοδοχεία ειναι πολυ βολικό να ακαους μουσικούλα. Ενταξει θεωρω υπερβολη να δωσεις 249 ευρω αλλα ο καθενας εχει αλλα μπατζετ και γουστα

Δημοσ.

Οποίος ενδιαφέρεται για καλύτερο Bluetooth ήχο και δεν τον νοιάζει η φορητότητα ας ρίξει μια ματιά στο TDA7492P. Του έχω φτιάξει θήκη με εισοδο για μπαταριες 18650, lipo από drone και DC 12v και με ηχεια απο παλιο ηχοσυστημα. Εχει ποιότητα πολύ καλή αλλά όχι όπως του γνήσιου ηχοσυστήματος με 20watt rms για 40+ ώρες με 3-4 σετ μπαταριών.

Δημοσ.

Δεν έχω αλλά ένας φίλος έφερε bt ηχειάκι σε διακοπές και μας είχε σώσει. Και όχι κανένα ακριβό. Για το μέγεθός του αξιοπρεπέστατος ήχος.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...