voltmod Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Μία, από ότι φαίνεται, ήταν η βασική πρόκληση για την γνωστή εταιρεία Bang & Olufsen, μετά την παρουσίαση του φορητού ηχείου BeoPlay A1 πέρυσι: να λανσάρει ένα ακόμη μικρότερου μεγέθους φορητό ηχείο, που να έχει παραπλήσια ή και υψηλότερη απόδοση. Το νέο BeoPlay P2 χωράει στην παλάμη ενός χεριού, και μοιάζει περισσότερο με μία θήκη για… ακουστικά, παρά για κάποιο φορητό ηχείο. Όπως και το BeoPlay A1, έτσι και το BeoPlay P2, ενσωματώνει τεχνολογία που “εκπέμπει” τον ήχο κατά 360⁰. Η τεχνολογία μάλιστα έρχεται βελτιωμένη με την μορφή ενός καλύτερου mid-woofer από εκείνο που διέθετε το περσινό μοντέλο. Το tweeter ωστόσο των 0,75-ινστών είναι όμοιο ανάμεσα στα BeoPlay A1 και BeoPlay P2. Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι ότι το φορητό ηχείο της Bang & Olufsen δεν διαθέτει φυσικά πλήκτρα, και πως όλες οι ρυθμίσεις πραγματοποιούνται μέσω του BeoPlay app. Αν πάντως προτιμάτε να μην βγάζετε το κινητό κάθε λίγη ώρα για να αλλάζετε μουσικό κομμάτι ή να ρυθμίζετε την ένταση του ήχου, τότε θα βρείτε ιδιαίτερα βολικό το ευαίσθητο στην αφή αλουμινένιο “κέλυφος” του ηχείου. Με ένα double tap ή με ένα κούνημα, εκτελούνται ενέργειες όπως play, pause και skip ενώ μπορείτε να ενεργοποιήσετε και τον αγαπημένο σας προσωπικό βοηθό από το κινητό σας για να αλλάζετε μουσικά προφίλ κ.ά. Το νέο Bang & Olufsen BeoPlay P2 είναι διαθέσιμο με $169 (το BeoPlay A1 στοιχίζει $249). Site: Engadget
foxgre Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Ποσό; Αλήθεια ποιος τύπος ανθρώπου χρησιμοποιεί τέτοια ηχεία; Δεν το λέω για να προσβάλλω κανέναν απλά δε ξέρω σε τι κοινό απευθύνεται πέρα από καμμία παρέα με skate σε κανα πάρκο. 2
bluesattack Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Ποσό; Αλήθεια ποιος τύπος ανθρώπου χρησιμοποιεί τέτοια ηχεία; Δεν το λέω για να προσβάλλω κανέναν απλά δε ξέρω σε τι κοινό απευθύνεται πέρα από καμμία παρέα με skate σε κανα πάρκο. Για αρχη αυτοι που δεν πολυγουσταρουν ακουστικα.Πχ το δενεις στο μπρατσο και πηγαινεις για τρεξιμο
risingsun Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Ουτε εγω θελω να κραξω,αλλα μου θυμιζει τους τσιγγανους με το ραδιακι τερμα στα σκυλαδικα! 5
XPHSTOS_ Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Ποσό; Αλήθεια ποιος τύπος ανθρώπου χρησιμοποιεί τέτοια ηχεία; Δεν το λέω για να προσβάλλω κανέναν απλά δε ξέρω σε τι κοινό απευθύνεται πέρα από καμμία παρέα με skate σε κανα πάρκο. Φοιτητές, επαγγελματίες που θέλουν κάτι για το γραφείο τους και τα ταξίδια τους, κάποιους που πάνε διακοπές... Τώρα θα μου πεις, φοιτητής να δώσει 160€!? Θα σου πω ναι, στην Αγγλία που ήμουν οι μισοί είχαν JBL των 70-80λιρών οπότε λίγο περισσότερο θύμα να είσαι το παίρνεις... Το ίδιο ισχύει και για φαντάρους... Αν το σκεφτώ λίγο ακόμη θα βρω μερικές κατηγορίες ακόμη. Παρόλα αυτά, συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι κάτι υπερβολικά ακριβό και ίσως περιττό.
stelios18120 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Με ένα κινέζικο των 10€ με 6watt δύναμη και θύρα κάρτας μνήμης,micro usb,και bluetooth και κανείς άνετα την δουλειά σου. 6
Ablaoublas_542 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Ποσό; Αλήθεια ποιος τύπος ανθρώπου χρησιμοποιεί τέτοια ηχεία; Δεν το λέω για να προσβάλλω κανέναν απλά δε ξέρω σε τι κοινό απευθύνεται πέρα από καμμία παρέα με skate σε κανα πάρκο. Μερικα προιοντα δεν φτιαχνονται για να γινουν best seller αλλα για να ανεβασουν το brand name. 2
nikchris Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Οι φωστηρες του insomnia ξαναχτυπουν!!! Γιατι να θελει ο αλλος bang & olufsen, την ωρα που μπορει να παρει ενα τρισαθλιο Κινεζικο που απλα θα ακουγεται σαν τηλεφωνο του 1960 και "να κανει τη δουλεια του." 160€ δεν ειναι τιποτα για ποιοτικο ηχειο, που θα μεινει χρονια, οταν αλλοι δινουν 400+ για τηλεφωνο μονο. Τωρα, χρησεις υπαρχουν 600, αν εσεις δεν θελετε, οκ, αλλα μη μιλατε για θυματα 18
gkatsogr Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Οι φωστηρες του insomnia ξαναχτυπουν!!! Γιατι να θελει ο αλλος bang & olufsen, την ωρα που μπορει να παρει ενα τρισαθλιο Κινεζικο που απλα θα ακουγεται σαν τηλεφωνο του 1960 και "να κανει τη δουλεια του." 160€ δεν ειναι τιποτα για ποιοτικο ηχειο, που θα μεινει χρονια, οταν αλλοι δινουν 400+ για τηλεφωνο μονο. Τωρα, χρησεις υπαρχουν 600, αν εσεις δεν θελετε, οκ, αλλα μη μιλατε για θυματα Μάλλον δεν έχεις ακούσει το Xiaomi V2 Stereo Bluetooth Speaker.
nikchris Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Θα μείνει χρόνια; Η μπαταρία μάλλον δεν αλλάζει. Εδω κρατανε το κινητο που το φορτιζουν καθε μερα, το ηχειο καθε ποσο θα το φορτιζεις;;
kifinas Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Το κινητό χάνει την αξία του και το αλλάζεις στα 2-3 χρόνια. Ένα ποιοτικό ηχείο όμως θα την κρατούσε αναλλοίωτη, αν φυσικά κρατάει η μπαταρία του. Κανένας δεν αγοράζει ποιοτικό ηχείο για να το πετάξει πχ στα 5 χρόνια. Το JBL όμως στα 28€ αν και πολύ κατώτερο είναι μια σοφότερη αγορά και θα το ευχαριστηθείς περισσότερο αφού δεν θα σε νοιάξει να το πάρεις στην παραλία και ας γεμίσει άμμο.
Agony Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 160 euro για φορητο ηχείο κατάλαβα πάει και η B&O ....απο φιστίκια θα είναι φτιαγμένο με ποιότητα jbl sony κτλ. Ευτυχώς υπάρχουν τα B&W T7 και Vifa Helsinki .
overpower Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 160 euro για φορητο ηχείο κατάλαβα πάει και η B&O ... lel
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα