Fotis13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Εμενα στην tv της υπογραφης μου μου εβγαζε κανονικα επιλογη ελληνικων υποτιτλων . Επισης και απο imac που τσεκαρα το ιδιο .
dfokas21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δεν αντεξα και ειδα το πρωτο επεισοδιο . Ξκινησε πολυ δυνατα αυτο θα πω μονο . Εγω ειδα μεχρι το 5ο ..στα γνωστα υψηλα επιπεδα η σειρα....το μονο "παραπονο" ειναι οτι σε κατι φασεις εχει πολυ πολιτικους ορους και αμα εισαι τελειως ασχετος με αυτα ψιλοχανεις τη μπαλα χαχα. 1
Heybro Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Θα δοκιμάσω και εγώ σήμερα να κάνω συνδρομή να το δω στην H6400. Ενημερώσεις κάνει συνέχεια στο λογισμικό πιστεύω να μην έχω θέμα με τη γλώσσα να δω το House of cards κανονικα. Αν και θα πέσει και κατέβασμα μέσα να το έχω κρατημένο στον σκληρό για μελλοντική θέαση.
overpower Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Για την επομενη σεζον προβλεπω Underwood vs Underwood 2
vrwmiaris Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μεχρισ στιγμής μόνο στο Netflix Ναι για το Netflix λέω, να βάλω τον ένα μήνα δωρεάν
Heybro Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Σήμερα ξεκινάει και στο ote tv σε μια βδομάδα θα τα έχουν δείξει όλα. Ίσως να μην χρειαστεί το Netflix τελικά.
kargo130 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Παραξενο που το εχουν και η cosmote και το ελληνικο netflix παντως
Heybro Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Παραξενο που το εχουν και η cosmote και το ελληνικο netflix παντως Εχει τα δικαιώματα ο ote τα εχει 2 χρόνια νομίζω απλά δεν γινόταν να το δείξει μόνο ο ΟΤΕ και το Netflix το οποίο έχει μια καλή βάση στην Ελλάδα να μην το βάλει.
ksessalonikios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 η cosmote δειχνει 2 επεισοδια καθε τετάρτη, δηλαδή καλό Ιούλιο
Heybro Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 η cosmote δειχνει 2 επεισοδια καθε τετάρτη, δηλαδή καλό Ιούλιο Το τέταρτο επεισόδιο θα το δείξει την Τετάρτη σήμερα θα δείξει τα πρώτα 2
ksessalonikios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 τα 2 πρωτα τα εδειξε την Τεταρτη που μας περασε, την Τεταρτη που μας ερχεται θα δειξει το 3ο+4ο και παει λεγοντας
dfokas21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Το τέταρτο επεισόδιο θα το δείξει την Τετάρτη σήμερα θα δείξει τα πρώτα 2Καλά ρε heybro πληρώνεις cosmote για να τελειώσεις την σειρά τον Αύγουστο και δεν βάζεις τσάμπα NETFLIX να τα δεις όλα μονομιάς? Άβυσσος η ψυχή ......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα