overpower Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Στα γνωστα μερη, το πρωτο που μολις βγηκε ειναι το 13ο επεισοδιο Στο δικο μου γνωστο μερος δεν εχει ανεβει κατι ακομα, οποτε αν θες να μοιραστεις μεσω pm το δικο σου γνωστο που ειναι αγνωστο σε εμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Βγήκε όλη η σεζόν σε HD και 1080p ανάλυση. Περιμένουμε υπότιτλους τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainChris Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Υπάρχει ήδη όλη ή σεζόν με Ελληνικούς υπότιτλους, έχω δει τρία επεισόδια, αύριο αλλά δύο ή τρία. Αφήστε το Survivor και δείτε την ποιότητα στην τηλεόραση σάς. Η διαπλοκή και η δολοπλοκια στην πολιτική σε όλο της το μεγαλείο! Δεν πάει ο νους σάς το τι σκαρφιζεται ο πρόεδρος για να κερδίσει της εκλογές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Υπάρχει ήδη όλη ή σεζόν με Ελληνικούς υπότιτλους, έχω δει τρία επεισόδια, αύριο αλλά δύο ή τρία. Αφήστε το Survivor και δείτε την ποιότητα στην τηλεόραση σάς. Η διαπλοκή και η δολοπλοκια στην πολιτική σε όλο της το μεγαλείο! Δεν πάει ο νους σάς το τι σκαρφιζεται ο πρόεδρος για να κερδίσει της εκλογές. Υπότιτλοι; Πού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainChris Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Netflix φυσικά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Netflix φυσικά! Όπως το έγραψες νόμισα ότι κυκλοφόρησαν για κατέβασμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Tα πρωτα 2 επς τα ειδα χθες βραδυ τρομερα, ποσο μου ελλειψε το ζευγαρι αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Εγω ειδα τα 4 πρωτα και η αληθεια ειναι οτι ψιλο ξενερωσα απο την ακραια υπερβολη πλεον που κινειται. Φυσικα ειναι κορυφαιο σε ολα απο ηθοποια μεχρι παραγωγη και σκηνοθεσια αλλα στο σεναριο νοιωθω οτι το παρακαναν λιγο. Εννοειται οτι θα το τελειωσω με ευχαριστηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Ούτε στο μυαλό μου να ήσουν kargo, έτσι ακριβώς, το ξεχυλωσαν στην τροπή των γεγονότων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δεν επρεπε να τον κανουν προεδρο τόσο νωρίς, εκαψαν και το χαρτι με ρωσίες και δολοφονίες και τώρα ξεμένουν από υλικό, ηρθε και ο Τραμπ οπότε πρεπει να υπερβάλουν περισσότερο. Επρεπε να του δώσουν αλλη 1 σεζόν ως αντιπρόεδρο. Γενικότερα του πηγαινε πιο πολύ ο ρόλος να προσπαθεί να αναρριχηθεί στην εξουσία παρα ο τωρινός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyf95 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Παιδιά έχει βρει κανείς ελληνικούς υπότιτλους για εμάς τους τζαμπατζήδες; ας στείλει κανείς με πμ Ελάτε και είμαι Ερωτευμένος με τον Φρανσις ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 πουθενά ακόμη... εγω να δεις αλλα σε παρακαλώ Frank όχι Francis... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyf95 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Χαχαχα τον αποκαλώ όπως τον φωνάζει μόνο η Claire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Άμα δεν έχεις κάψει τον 1 μήνα δωρεάν Netflix μπορείς να τον εκμεταλλευτείς και να δεις τη σειρά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα