Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι μου λες τωρα!!! Τοτε παρε μια LED αντιστοιχης κατηγοριας...

Αν παιζεις φανατικα fps παιζεις σε pc,  κονσολα και "φανατικα fps" δεν πανε μαζι.

Κανενα μονιτορ δεν θα ειναι ποτε καλυτερο για console gaming.

Επεξ/σία από heavyrain
Δημοσ.

Καλά ήθελα να ήξερα τι σας πειράζει μερικούς που παίζουμε κονσόλα με μονιτορ?Και μερικοί έχουν pc και έχουν συνδέσει τηλεόραση πάνω,δεν ήξεραν να ρωτήσουν εσάς πρώτα για να το κανουν!Όπως σου είπα πιο πάνω εχω oled (930v) πριν την oled εχω αλλάξει αρκετές led.Ο λόγος που της άλλαζα; δες πιο πάνω τα προβλήματα που ανέφερα μην τα ξανά λέω..

Δημοσ.

Καλά αν τελικά το τερματίσουν και αυτοί όπως την ASUS στα 2000€, να τις έχουν να τις χαίρονται.

Βάλτε τις στα 1500€ έστω, να τσιμπήσω ακόμα μια Zotac 1080 να κάνω κανένα SLI και να ελπίζω για πάνω από 60FPS σε κάποια παιχνίδια ????

Άκου εκεί 2000€!!!

Δημοσ.

Δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι στα 1200$. Υπαρχουν αλλες οθονες με κατωτερα spec στα 1200. Ολοι λενε για 2000+ αλλα δεν ξερουμε ακριβως ποσο

Ναι δεν μιλάμε για ακριβώς την ίδια αλλά για αυτή εδώ απο την ACER  παλι Predator με 4Κ IPS με HDR10 quantumdot 144hz G-sync κτλ

http://www.144hzmonitors.com/reviews/acer-predator-xb272-hdr-review/

και για αυτή λέγεται πως θα είναι στα 1200$

Δημοσ.

Ναι δεν μιλάμε για ακριβώς την ίδια αλλά για αυτή εδώ απο την ACER  παλι Predator με 4Κ IPS με HDR10 quantumdot 144hz G-sync κτλ

http://www.144hzmonitors.com/reviews/acer-predator-xb272-hdr-review/

και για αυτή λέγεται πως θα είναι στα 1200$

Εδω μιλαμε οντως για 2 διαφορετικες οθονες με την μονη τους διαφορα να φαινεται οτι ειναι η υπαρξη του Tobii eye tracking στην δευτερη  (Predator X27) ενω η XB272-HDR δεν θα το εχει. 

Η XB272-HDR αναμενεται να κοστιζει 2000$ και η Predator X27 να ξεπερναει αυτο το ποσο. 

Σχετικο αρθρο

Οτι και να λεμε τωρα δεν εχει και πολυ νοημα. Ας περιμενουμε να δουμε εξαλλου δεν ειναι για την τσεπη μας. Ακομα και 1200 να κανει θες αλλα τοσα και παραπανω για τις καρτες γραφικων και μονο.

Δημοσ.

Δεν γίνεται να έχει και freesync;το 4:2:2 θέλει δυνατή κάρτα δεν κατάλαβα καλά τι αλλά υπαρχουν και τι απαιτησεις έχουν;

Ti freesync φιλε μου. Δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη καρτα της AMD που να μπορει να οδηγησει αυτη την οθονη οπως πρεπει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...