Markus Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Γεια σας !!! Αναζητω καποια site απο τα οποια θα μπορω να παραγγειλω φθηνα αξιοπιστα ανταλακτικα (πλαστικα )για το μηχανακι μου και γενικα για τετοιου ειδους ανταλακτικα το μηχανακι μ ειναι daytona DY125 ALΕαν γνωριζεται κατι και με βοηθουσατε θα το εκτιμουσα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_chris_ Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 πόσο στα χρεώνει ρε φίλε ο γκοργκόλης τα πλαστικά και θες να τα πάρεις από κίνα; άντε και βρήκες τρόπο, αν σου κάτσει τελωνείο; πράγμα πολύ πιθανό τώρα. δεν θα είναι και μικρό το δέμα σου. εγώ κοιτούσα για αντίστοιχο μηχανάκι στο ebay ανταλλακτικά και στην ελλάδα τα βρήκα φθηνότερα. 25€+ στο ebay ,20€ ελλάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Markus Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 πόσο στα χρεώνει ρε φίλε ο γκοργκόλης τα πλαστικά και θες να τα πάρεις από κίνα; άντε και βρήκες τρόπο, αν σου κάτσει τελωνείο; πράγμα πολύ πιθανό τώρα. δεν θα είναι και μικρό το δέμα σου. εγώ κοιτούσα για αντίστοιχο μηχανάκι στο ebay ανταλλακτικά και στην ελλάδα τα βρήκα φθηνότερα. 25€+ στο ebay ,20€ ελλάδααυτο για το τελωνειο ειναι σιγουρο ? δεν ειναι οτι ειναι πολυ τραγικες οι τιμες, συνολο απο ελλαδα αυτα που χρειαζομαι κανουν 100 ευρω μαζι με τα εργατικα ,απλα αμα τα εβρισκα απο καπου αλλου εστω και 20-30 ευρω φθηνοτερα δεν θα με χαλαγε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα