Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Πρόσφατα έβαλα  windows10 pro και θέλω να περάσω το Nero 7.7 ελληνικό. Δεν το δέχεται με τίποτα. Κάνει εγκατάσταση αρχείων και κάποια στιγμή το σταματά.

(Ο λόγος που θέλω το Nero 7.7 ελληνικό είναι ότι μπορεί να κάνει κωδικοποίηση αρχείων ήχου σε πολύ χαμηλό ρυθμό π.χ 25kbit/s  για να το ανεβάζω στην ιστοσελίδα μου, λόγω εργασίας μου = εκπαιδευτικός. Πέρασα το Nero 2017 αλλά δεν το βρήκα κάποια παρόμοια δυνατότητα για μετατροπή τόσο χαμηλού ρυθμού.)

Γνωρίζει κάποιος πώς κι αν είναι δυνατό να εγκαταστήσω το Nero 7.7 στα 10άρια;

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι θα καταφερεις να το πετυχεις. Ειναι παρα πολυ παλια εκδοση. Πρωτοβγηκε για XP αν θυμαμαι καλα.

Δεν ξερω αν το audacity θα σε βολεψει για την δουλεια που θελεις. Ριξε μια ματια.

Δημοσ.

αν εχεισ καποιο καλο συτημα βαλε ενα vm με το λειτουργικο που μπορει να τρεξει το προγραμμα και θα εισαι οκ.αλλιως πρεπει να βρεις το ποιο καινουργιο η ποια ειναι η επιλογη στο αγγλικο προγραμμα οστε να εισαι οκ.

• Like 1
Δημοσ.

Αν μιλαμε μονο για ηχο το Αudacity που αναφερθηκε παραπανω
http://www.audacityteam.org/download/windows/
:-)
Κι αν δεν σου κανει, η βρισκεις "δυσκολο" να το συνηθισεις, τοτε
δες και το fre:ac free audio converter και τα βγαζεις μεχρι 8kbps
https://www.freac.org/index.php/en/downloads-mainmenu-33

Δημοσ.

Η εργασία που κάνω είναι η εξής: διαβάζω τα κείμενα-μαθήματα και ταυτόχρονα τα ηχογραφώ. Ο όγκος των αρχείων όμως έρχεται μεγάλος. Έτσι τα κάνω πιο μικρά-πιο απλά για να τα ανεβάσω και ταυτόχρονα να ανοίγουν πιο εύκολα στο σψη.γρ που έχω την ιστοσελίδα. Έτσι μπορεί να κατάβει πιο ΄εύκολα σε ταμπετ ή κινητό και να το ακούσει ο μαθητής και ιδίως οι μαθητές που έχουν προβλήματα στην ανάγνωση. Ούτε ο μπαμπάς, ούτε η μαμά να διβάζει το παιδί. Τα παιδιά μέσω της τεχνολογίας (που όλα έχουν) ακούνε-μαθαίνουν το μάθημα.

Το Αudacity που αναφερθηκε παραπανω, το έχω, το δούλεψα πριν από 8 χρόνια, αλλά κάνει αυτή την εργασία;

Πολλά free audio converter ή και online δεν καταβάζουν τον ρυθμό κάτω από 96kbit/s. Οπότε ο όγκος είναι τετραπλάσιος από αυτόν που έκανα με το Nero. Ποιότητα δεν ζητώ, την χρησιμότητα κοιτάζω μόνο.

Θα δω το fre:ac free audio converter.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.

Δημοσ.

Ειμαι σιγουρος οτι -το τωρινο!- Audacity θα κανει αυτο που θελεις = μετατροπες σε αλλο format και αλλο bitrate!

Εγω χρησιμοποιω κυριως το fre:ac για τις audio μετατροπες μου, για αρκετους λογους "προσωπικου βολεματος"
:-D

Το ξανακοιταξα μολις επι τουτου, στο fre:ac, πραγματι σε χαμηλα bitrate δινει:
8 / 16 / 24 / 32 / 40 / 56 μα και παραπανω βεβαιως => επιλεγεις οποιο θελεις!

encode-settings.jpg
lame-encoder-settings.jpg
freac.png

Δημοσ.

Ειμαι σιγουρος οτι -το τωρινο!- Audacity θα κανει αυτο που θελεις = μετατροπες σε αλλο format και αλλο bitrate!

Εγω χρησιμοποιω κυριως το fre:ac για τις audio μετατροπες μου, για αρκετους λογους "προσωπικου βολεματος"

:-D

Το ξανακοιταξα μολις επι τουτου, στο fre:ac, πραγματι σε χαμηλα bitrate δινει:

8 / 16 / 24 / 32 / 40 / 56 μα και παραπανω βεβαιως => επιλεγεις οποιο θελεις!

encode-settings.jpg

lame-encoder-settings.jpg

freac.png

Σε ευχαριστώ πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...