mataragas24 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Καλημερα, καλο μηνα Ξερει καποιος αν γινεται σε ιδια πολυκατοικία (διαφορετικες παροχες ρευματος) μπορει να λειρουργησει το repeater? http://www.skroutz.gr/s/4661553/TP-LINK-TL-WPA4226KIT-v1.html Καποια προταση; για συνδεση 1ου κ 4ου οροφου;
johnmegarythmos Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 εγω εχω σε τριφασικο ρευμα το devolo 500 starter και δουλευει μια χαρα.
mataragas24 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 εγω εχω σε τριφασικο ρευμα το devolo 500 starter και δουλευει μια χαρα. Δουλευει και σε διαφορετικη παροχη ρευματος; εντύπωση μου κανει πως βρισκει το σημα απο διαφορετικο ρολοι
johnmegarythmos Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 να πω την αληθεια δεν το εχω δοκιμασει σε διαφορετικο ρολοι αλλα μονο σε τριφασικο ρευμα στο ιδιο ρολοι. ποσο μακρυα βρισκεται το αλλο διαμερισμα σε πιο οροφο; γιατι δεν δοκιμαζεις ασυρματα; .
mataragas24 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δοκιμασα αλλα δεν γινεται.. ειναι 1ος με 4ο.. να πω την αληθεια δεν το εχω δοκιμασει σε διαφορετικο ρολοι αλλα μονο σε τριφασικο ρευμα στο ιδιο ρολοι. ποσο μακρυα βρισκεται το αλλο διαμερισμα σε πιο οροφο; γιατι δεν δοκιμαζεις ασυρματα; . Δοκίμασα αλλα δεν γινεται.. 1ος με 4ο ειναι..
isay Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Αλλο ρολοι και μεγαλη αποσταση δεν θα παιξει με το κιτ που λες. Λύση 1: Καλώδιο utp απο τον 4ο στον 1ο και μετά συνδεση με οτι θες. Λύση 2: Ζευγαρι κατευθυντικές κεραίες με οπτική επαφή (π.χ. απο μπαλκόνι 4ου με μπαλκόνι 1ου) Προτεινω το καλώδιο. Αν το βάλεις εξωτερικά, πάρε καλώδιο εξωτερικου χώρου και βάλε τη σε ένα καλώδιο σπιράλ ή σε πλαστικό λάστιχο (το μαυρο του νερου). Θα το εχεις χρόνια.
johnmegarythmos Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 και εγω καλωδιο θα σου προτεινα. επισης μια αλλη προταση ειναι παλι με powerline να δωσεις με καλωδιο ethernet στο κοινοχρηστο φως του διαδρομου στις σκαλες και εσυ στο 4 οροφο να παρεις με powerline και να περασεις καλωδιο ethernet μεσα στο σπιτι αν υπαρχουνε μπριζες στον διαδρομο! , και αμα σε αφηνει ο διαχειρηστης επισης δεν ξερω αμα θελεις να φαινεται το κουτι του powerline !! , αυτο ειναι μια μπακαλιστηκη λυση αλλα σιγουρα το καλωδιο ειναι οτι καλυτερο! οσο για αυτο που λετε να το περασει μεσα σε πλαστικο σωλινα υδροροης , μπορει να κανει και σε υπαρχουσα υδροροη; ή θα εχει προβλημα το χειμωνα; με τα νερα; απο βροχες; παντως ενας γνωστος μου που μενει σε 4 οροφο και εχει και στο υπογειο ενα χωρο που καλει φιλους τραβηξε καλωδιο ethernet cat6 και το ειδα ειναι πολυ χονδρο πιο χονδρο και απο την κεραια τηλεορασης! και εχει μεσα μονωτικα για να μην υπαρχουνε παρεμβολες , και αγορασε και ενα μηχανημα που βαζει κλιπς ethernet και τα εβαλε μονος του. κατι αλλο στο σπιτι στον 4 οροφο με το αλλο σπιτι εχετε κοινη κεραια τηλεορασης; υπαρχει τροπος με καλωδιο κεραιας να βγαλεις ethernet!!.
mataragas24 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δυστυχώς όχι.. είναι καινούρια πολυκατοικία... Ευχαριστω για τις απαντησεις guys..
poulinos Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 a.δεν ειναι Repeater ειναι powerline. β.αλλο τριφασικο ρευμα στο ιδιο ρολοι και αλλο ρευμα απο διαφορετικο πινακα/διαφορετικο ρολοι που δυσκολα θα παιξει.στο τριφασικο παιζει γιατι ειναι κοινως η γειωση και ο ουδετερος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα