Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Σε El Capitan 10.11.6 έβαλα Parallels Desktop 11.0 Εχω να χρησιμοποιήσω windows από τέλη 00'ς και δεν έχω άποψη. Ποια έκδοση από τις 3 τελευταίες να προτιμήσω; Ποια είναι η καλύτερα συμβατή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 εννοείς ποια έκδοση windows να βάλεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Windows αν εννοεις 10, αλλα θα προτεινα να δουλεψεις με bootcamp οπως προτεινω παντα, το parallels το γονατιζει το μηχανημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Windows αν εννοεις 10, αλλα θα προτεινα να δουλεψεις με bootcamp οπως προτεινω παντα, το parallels το γονατιζει το μηχανημα μπηκα στο site του bootcamp και λεει πως ειναι default προγραμμα. γιατί δεν το έχω ρε παίδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Boot camp assistant ψαξε στο spotlight Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Boot camp assistant ψαξε στο spotlight να πετάξω το parrallels πριν ξεκινήσω τη διαδικασία; τι προτείνεις; (δεν έχω ακόμα τα Win 10 οπότε δεν θα γίνει σήμερα-αύριο η φάση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 τσεκαρε και με τα 2, αν δεις οτι το σηκωνει το παραλ εχεις καλως, γενικα εμενα γινεται πολυ αργο το μηχανακι, εχω το προ του 15, δες αποδοση και αν δεις οτι δεν bootcamp δεν χανεις και τιποτα να τα δοκιμασεις και τα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.bar Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Ελπιζω να πεταξες το paralles! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα