StratosV7 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 γεια σε ολους, εχω ενα λαπτοπ fujitsu ah512 4gb ram και προσπαθω 3 μερες τωρα να αντικαταστησω τον αρχικο του δισκο 500gb με εναν ssd 120gb, αλλα ματαια, βαζω κανονικα τον δισκο στην θεση του παλιου και δεν τον διαβαζει, μου βγαζει επιλογες με ποιον δισκο να κανει εκινηση, παταω ssd αλλα τπτ, <<failure>>... τι να κανω? μπαινω bios και ολα ειναι κανονικα τον δειχνει κανονικα. να πω οτι ο ssd ηταν σε πυργο και δουλευε κανονικα σαν αρχικος δισκος...
sil_unique Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Μπορεί στο ένα μηχάνημα να ήταν σεταρισμένο σαν UEFI το λειτουργικό και να μην παίζει στο άλλο. Το καλύτερο που πρέπει να γίνει είναι μια καινούρια εγκατάσταση λειτουργικού στο δίσκο για να παίξει από το παρόν μηχάνημα.
StratosV7 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 χαχαχα ναι εχει περασμενα 10αρια, ειδα τωρα ενα βιντεο που δειχνει στο μπιος κατι σαν να ειναι κλειδωμενα, https://www.youtube.com/watch?v=C7wLLBLB3fw Aς δει καποιος το βιντεο και να μου πει γιατι νομιζω πως αυτο ειναι το προβλημα και σε μενα ακριβως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα