Anorymous Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Αν πληρωσεις ηλεκτρονικα ή επι τοπου με καρτα χτιζεις και αφορολογητο αν σε ενδιαφερει . Φυσικά με ενδιαφέρει αλλά περνάει δεν θεωρείτε είδος πολυτέλειας ? Επίσης η αγορά μέσω ebanking επηρεάζει τα λεφτά που έχεις διαθέσιμα για τράβηγμα ? msystems αξιοπρεπέστατοι εξυπηρετικοί χαίρομαι να ψωνίζω από εκεί Ναι το ξέρω είναι δίπλα σε μια θεία μου
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Φυσικά με ενδιαφέρει αλλά περνάει δεν θεωρείτε είδος πολυτέλειας ? Επίσης η αγορά μέσω ebanking επηρεάζει τα λεφτά που έχεις διαθέσιμα για τράβηγμα ? Οχι κανενα απολυτως προβλημα και δεν επηρεαζει τα λεφτα για μετρητα .Αλοιμονο ενα pc να ηταν ειδος πολυτελειας
paperscore Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Παιδιά γιατί διστάζετε για πληρωμή με κατάθεση σε σκρουτζομαγαζο με καλές κριτικές? Αν κάνω την αγορά ηλεκτρονικά κ επιλέξω πληρωμή "κατάθεση σε τράπεζα" μετά που θα πάρω την απόδειξη από την τράπεζα δεν θα λειτουργεί ως αποδεικτικό μαζί με την παραγγελία που θα έχω κάνει? Ποια η διαφορά αν βάλω τα χρήματα στην χρεωστική και πληρώσω? Για δώστε τα φώτα σας!
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Παιδιά γιατί διστάζετε για πληρωμή με κατάθεση σε σκρουτζομαγαζο με καλές κριτικές? Αν κάνω την αγορά ηλεκτρονικά κ επιλέξω πληρωμή "κατάθεση σε τράπεζα" μετά που θα πάρω την απόδειξη από την τράπεζα δεν θα λειτουργεί ως αποδεικτικό μαζί με την παραγγελία που θα έχω κάνει? Ποια η διαφορά αν βάλω τα χρήματα στην χρεωστική και πληρώσω? Για δώστε τα φώτα σας! Αν πληρωσεις με καρτα η μονη διαφορα είναι ότι "χτιζεις αφορολογητο" ενώ με μεταφορα σε λογαριασμο είναι πολύ αμφιβολο εως αδυνατον. Μεταφορα σε λογαριασμο μπορεις να κανεις για πολλους λογους και δεν μετρανε στο αφορολογητο . Για γορα γενικοτερα από skroutz θα το εκανα αν δεν ειχα λλο τροπο λογω καθαρα θεμα χαρακτήρα που προτιμω συναλλαγες μουρι με μουρι χωρις αυτό να σημαινει ότι εχω δικιο εγω.
Bertolucciman7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Παιδιά εγώ θέλω να αγοράσω κάτι 497 κάνει αλλά βγαίνει 502 με αντικαταβολή...θα έχω θέμα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, Bertolucciman7 είπε Παιδιά εγώ θέλω να αγοράσω κάτι 497 κάνει αλλά βγαίνει 502 με αντικαταβολή...θα έχω θέμα? Τι προβλημα να εχεις ?
Bertolucciman7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Τι προβλημα να εχεις ? Εννοώ επειδή υπερβαίνει το 500ρι και έχουν βγάλει νόμο μετρητά έως 500
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 21 λεπτά πριν, Bertolucciman7 είπε Εννοώ επειδή υπερβαίνει το 500ρι και έχουν βγάλει νόμο μετρητά έως 500 Στην πραξη δεν εχει ακομα ισχυσει αυτο .
Bertolucciman7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Στην πραξη δεν εχει ακομα ισχυσει αυτο . Άρα είμαι κομπλέ έτσι?ευχαριστώ φιλε 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 43 λεπτά πριν, Bertolucciman7 είπε Άρα είμαι κομπλέ έτσι?ευχαριστώ φιλε Μια χαρα θα εισαι
Joshua21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Στην πραξη δεν εχει ακομα ισχυσει αυτο . Ισχύει κανονικά από το 2016 κιόλας (ήταν 1.500 και έγινε 500) η απαγόρευση εξόφλησης με μετρητά παραστατικού άνω των 500€ που εκδίδεται σε ιδιώτη. 1 ώρα πριν, Bertolucciman7 είπε Παιδιά εγώ θέλω να αγοράσω κάτι 497 κάνει αλλά βγαίνει 502 με αντικαταβολή...θα έχω θέμα? Είναι θέμα καταστήματος, αν στο παραστατικό συμπεριλάβει την αξία της αντικαταβολής τότε δεν επιτρέπεται η εξόφληση με μετρητά, λογικά μόλις βάλεις την παραγγελία θα σε ενημερώσουν. Αν θέλεις να είσαι σίγουρος κάνε ένα τηλέφωνο στο κατάστημα πριν βάλεις την παραγγελία.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ισχύει κανονικά από το 2016 κιόλας (ήταν 1.500 και έγινε 500) η απαγόρευση εξόφλησης με μετρητά παραστατικού άνω των 500€ που εκδίδεται σε ιδιώτη. Είναι θέμα καταστήματος, αν στο παραστατικό συμπεριλάβει την αξία της αντικαταβολής τότε δεν επιτρέπεται η εξόφληση με μετρητά, λογικά μόλις βάλεις την παραγγελία θα σε ενημερώσουν. Αν θέλεις να είσαι σίγουρος κάνε ένα τηλέφωνο στο κατάστημα πριν βάλεις την παραγγελία. Εχω πληρωσει πανω απο 500 ευρω και με αντικαταβολη και σε φυσικο καταστημα . Πολλα μαγαζια πουλανε με αντικαταβολη ακομα και για μεγαλυτρα ποσα. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2021 από Γιάννης Platano
Bertolucciman7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ισχύει κανονικά από το 2016 κιόλας (ήταν 1.500 και έγινε 500) η απαγόρευση εξόφλησης με μετρητά παραστατικού άνω των 500€ που εκδίδεται σε ιδιώτη. Είναι θέμα καταστήματος, αν στο παραστατικό συμπεριλάβει την αξία της αντικαταβολής τότε δεν επιτρέπεται η εξόφληση με μετρητά, λογικά μόλις βάλεις την παραγγελία θα σε ενημερώσουν. Αν θέλεις να είσαι σίγουρος κάνε ένα τηλέφωνο στο κατάστημα πριν βάλεις την παραγγελία. Έχω μιλήσει κ μου είπαν δεν υπάρχει θέμα απλά ήθελα να είμαι σιγουρος
Joshua21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Εχω πληρωσει πανω απο 500 ευρω και με αντικαταβολη και σε φυσικο καταστημα . Και εγώ έχω πάει με 250 km/h στην αττική οδό, άρα επιτρέπεται? Για του λόγου το αληθές πάρε τον επίμαχο νόμο: 2. Η παρ. 3 του άρθρου 20 του ν. 3842/2010 αντικαθίσταται ως εξής: «3. Τα φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ και άνω, που εκδίδονται για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, εξοφλούνται από τους λήπτες τους, αγοραστές των αγαθών ή των υπηρεσιών, αποκλειστικώς με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής, όπως ενδεικτικά άλλα όχι περιοριστικά τραπεζικό έμβασμα, πληρωμή μέσω λογαριασμού πληρωμών, χρήση ηλεκτρονικού πορτοφολιού. Δεν επιτρέπεται εξόφληση των στοιχείων αυτών με μετρητά». https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofories/nomothesia/n-4446-2016/arthro-69-nomos-4446-2016-diasfalisi-kai-eleghos Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2021 από Joshua21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα