Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Μπορεις να μου πεις πως μπορει να φοροδιαφευγει μισθωτος δηλμενος κανονικα για εργασια ? Εκτος και αν ενοεις να παιρνει 700 ευρω και να υπογραφει για 500 . γιάννη ξέρεις πόσοι φαίνονται να παίρνουν 500€ στα χαρτιά, τόσα να κατατείθονται στον μισθοδοτικό τους λογαριασμό και τα υπόλοιπα να δίνονται στο χέρι; μάλλον δε ξέρεις. ξέρεις τι έχει να γίνει με τη μείωση του αφορολογητου; πόσοι θα παίρνουν 400€ στα χαρτιά και τα υπόλοιπα στο χέρι; και καλά κάνουν. Το ειχα γραψει κι εγω αυτο σαν πιθανο
Joshua21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δεν εκανα καμμια στροφη .Μισθωτος για μενα και για για τον νομο ειναι οποιος εργαζεται χωρις αδηλωτη εργασια Τα ισοπεδώνεις όλα τώρα. Δηλαδή τον υδραυλικό που φώναξα χτες και ήρθε στο σπίτι μου να μου φτιάξει το καζανάκι και η εργασία του ήταν νόμιμη/δηλωμένη(μου έκοψε δελτίο παροχής υπηρεσιών) τον θεωρείς μισθωτό? Ο χαρακτηρισμός μισθωτός δεν έχει να κάνει με τη νομιμότητα της εργασίας, μισθωτός είναι αυτός που υποχρεούται να παρέχει εργασία στον εργοδότη του και παίρνει ως αντάλλαγμα μισθό.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Τα ισοπεδώνεις όλα τώρα. Δηλαδή τον υδραυλικό που φώναξα χτες και ήρθε στο σπίτι μου να μου φτιάξει το καζανάκι και η εργασία του ήταν νόμιμη/δηλωμένη(μου έκοψε δελτίο παροχής υπηρεσιών) τον θεωρείς μισθωτό? Ο χαρακτηρισμός μισθωτός δεν έχει να κάνει με τη νομιμότητα της εργασίας, μισθωτός είναι αυτός που υποχρεούται να παρέχει εργασία στον εργοδότη του και παίρνει ως αντάλλαγμα μισθό. Ο υδραυλικος ειναι ελευθερος επαγγελματιας .Αν σου εκοψε αποδειξη καλο ειναι να παιξεις ενα joker!!!!
Joshua21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Ο υδραυλικος ειναι ελευθερος επαγγελματιας .Αν σου εκοψε αποδειξη καλο ειναι να παιξεις ενα joker!!!! Μα πως, σύμφωνα με την περιγραφή που εσύ έδωσες μισθωτός θα έπρεπε να λογίζεται... μήπως η περιγραφή σου ήταν ανακριβής? Όσο για το αν μπορεί να φοροδιαφύγει ένας μισθωτός, θα σου δώσω ένα πραγματικό παράδειγμα γνωστού. Ο μπάμπης ήταν σιδεράς, και δούλευε στην επιχείρηση συγγενή του. Ο μισθός του ήταν αρκετά παραπάνω του βασικού, αλλά στα χαρτιά φαινόταν μόνο ο βασικός. Επίσης είχε συμφωνήσει με το αφεντικό του κάθε χρόνο να τον απολύει εικονικά ώστε να μπαίνει ταμείο ανεργίας, και όσο διαρκούσε το ταμείο ανεργίας έπαιρνε κανονικά στο χέρι και τον μισθό και τις εισφορές. Επίσης τα απογεύματα έφτιαχνε δικές του δουλειές, από τις οποίες πληρωνόταν μαύρα φυσικά. Κατά τα άλλα δεν μπορούν να φοροδιαφύγουν οι μισθωτοί...
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 νομιζω πως ο Γιαννης σαν μισθωτο εννοει ΔΥ μιας και στον ιδιωτικό τομεα κανεις οτι θες
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 νομιζω πως ο Γιαννης σαν μισθωτο εννοει ΔΥ μιας και στον ιδιωτικό τομεα κανεις οτι θες Ναι αλλα οχι μονο...Πιστευω οτι και στην πλειονοτητα των ιδιωτικων υπαλληλων κατι ιδιο ισχυει .Φυσικα υπαρχου καποιες διαφοροποιησεις μερικες φορες.
Joshua21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 νομιζω πως ο Γιαννης σαν μισθωτο εννοει ΔΥ μιας και στον ιδιωτικό τομεα κανεις οτι θες Γιατί, οι ΔΥ δεν φοροδιαφεύγουν?
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Γιατί, οι ΔΥ δεν φοροδιαφεύγουν? Φοροδιαφευγουν απο εξτρα δουλειες δεν μπορουν απο την "βασικη" εργασια
Joshua21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Φοροδιαφευγουν απο εξτρα δουλειες δεν μπορουν απο την "βασικη" εργασια Και ποια η διαφορά? Φοροδιαφυγή το ένα, φοροδιαφυγή και το άλλο! Άσε που σε μερικές περιπτώσεις φοροδιαφεύγουν και από τη "βασική" εργασία με τη μορφή "δώρου", φακελάκι, κτλ. 1
_chris_ Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 εδω οι ΔΥ πληρώνονται χωρίς να το αξίζουν κι εσείς συζητάνε αν φοροδιαφεύγουν. το αν φοροδιαφεύγουν είναι το λιγότερο.
Anorymous Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Εγώ θέλω να πάρω έναν υπολογιστή περίπου 600 μέσω ebanking λογικά δεν θα έχω θέμα ε τι να το κάνω ηλεκτρονικά τι να πάω να κάνω κατάθεση ?
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Εγώ θέλω να πάρω έναν υπολογιστή περίπου 600 μέσω ebanking λογικά δεν θα έχω θέμα ε τι να το κάνω ηλεκτρονικά τι να πάω να κάνω κατάθεση ? Εμπιστευεσαι το μαγαζι για να κανεις την αγορα με μεταφορα/καταθεση? Επισης αν μιλας για πυργο καλυτερα φτιαξτον κομματι κομματι πιο φτηνος και πιο καλος θα βγει
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Εγώ θέλω να πάρω έναν υπολογιστή περίπου 600 μέσω ebanking λογικά δεν θα έχω θέμα ε τι να το κάνω ηλεκτρονικά τι να πάω να κάνω κατάθεση ? Αν πληρωσεις ηλεκτρονικα ή επι τοπου με καρτα χτιζεις και αφορολογητο αν σε ενδιαφερει . 1
Anorymous Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Εμπιστευεσαι το μαγαζι για να κανεις την αγορα με μεταφορα/καταθεση? Επισης αν μιλας για πυργο καλυτερα φτιαξτον κομματι κομματι πιο φτηνος και πιο καλος θα βγει Θα πάω σε γνωστό κατάστημα ή msystems ή vision studio. Εννοείται ότι θα τον πάρω κομμάτι κομμάτι στα έτοιμα βάζουν σαπακια.
SnapShot Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Θα πάω σε γνωστό κατάστημα ή msystems ή vision studio. Εννοείται ότι θα τον πάρω κομμάτι κομμάτι στα έτοιμα βάζουν σαπακια. msystems αξιοπρεπέστατοι εξυπηρετικοί χαίρομαι να ψωνίζω από εκεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα