Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό μήνα σε όλους!

Θέλω να κάνω μια αγορά από Σκρουτζομάγαζο, γύρω στα 1300 ευρώ. Πιστωτική δεν έχω, αντικαταβολή δεν γίνεται, μένει η κατάθεση στην τράπεζα. Θέλω να ρωτήσω, αν πάω να κάνω κατάθεση στον λογαριασμό του καταστήματος θα με ρωτήσει η τράπεζα την προέλευση των χρημάτων ή είναι μικρό το ποσό και δεν χρειάζεται θα δικαιολογηθεί? Γνωρίζει κάποιος άπο τι ποσό και πάνω χρειάζεται δικαιολόγηση?

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ο υπάλληλος στην τράπεζα απλά θα σε ρωτήσει το ονοματεπώνυμο σου, πατρώνυμο και ίσως αφμ

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Διαφορά μαγαζιά κοιτάζω, όπως kaizershop.gr, electroholic, inter eshop. Έχουν καλές αξιολογήσεις. Δεν έχω καταλήξει ακόμα κάπου. Ήθελα να δω πρώτα τι γίνεται με τα χρήματα κ αν θα μπορέσω να τα στείλω χωρίς προβλήματα. Είναι κάτι άλλο να προσέξω στην συναλλαγή?

• Moderators
Δημοσ.

Μια χρεωστικη καρτα παντως θα σε διευκοληνε και σε αλλα πραγματα . Οπως το αφορολογητο .

Βγαινει αμεσα και πανευκολα .

Νομίζω το μεγαλύτερο πρόβλημα των Ελλήνων δεν είναι να φτάσουν το αφορολόγητο αλλα να δικαιλογησουν τα έξοδα, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ

• Like 4
Δημοσ.

Νομίζω το μεγαλύτερο πρόβλημα των Ελλήνων δεν είναι να φτάσουν το αφορολόγητο αλλα να δικαιλογησουν τα έξοδα, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ

Αν ειναι μισθωτοι δεν ισχυει αυτο .Σε αλλες περιπτωσεις μπορει .

• Like 1
Δημοσ.

Έχω παιδιά χρεωστική κάρτα. Ό,τι είπε ο Spect~ :-)

η αγορά αφορά ένα πράγμα που κάνει τόσο ή πολλά πράγματα; 

Ένας υπολογιστής είναι.

Δημοσ.

Έχω παιδιά χρεωστική κάρτα. Ό,τι είπε ο Spect~ :-)

Ένας υπολογιστής είναι.

Αν δεν μπορεις να δικαιολογησεις ουτε 1300 ευρω εχεις προβλημα με καρτα .

Εγω κανω αγωνα να μαζεψω 7000-8000 που θελω για το αφορολογητο .

• Moderators
Δημοσ.

Παντως εγω στην θεση σου για τετοιο ποσο δεν θα εμπιστευομουν καταθεση. Μονο αντικαταβολη ή επιτοπου στο μαγαζι

• Like 1
Δημοσ.

Παντως εγω στην θεση σου για τετοιο ποσο δεν θα εμπιστευομουν καταθεση. Μονο αντικαταβολη ή επιτοπου στο μαγαζι

Αν δεν μενει Αττικη ισως ειναι δυσκολο .

Δημοσ.

Αν ειναι μισθωτοι δεν ισχυει αυτο .Σε αλλες περιπτωσεις μπορει .

Εγώ θα έλεγα πως ισχύει για όποιον φοροδιαφεύγει, δεν θα έκανα διαχωρισμό ανάμεσα σε μισθωτούς και μη μισθωτούς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...