alfeios Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Εχω ενα δίκαρτο κινητό με android 4.4.2 Στην SIM1 εχω κάρτα Q , και στην SIM2 εχω κάρτα Vodafone Ως γνωστόν η Q λειτουργει τα δεδομενα της σε καθεστως περιαγωγης, αρα πρεπει να ειναι τσεκαρισμενη η περιαγωγη για να εχεις δεδομενα. Καθε φορα που κανω κληση με αυτη την καρτα εμφανιζει αυτο το προειδοποιητικό μηνυμα. Υπαρχει επιλογη να σταματησει να το εμφανιζει καθε φορα σε καθε κληση;
alfeios Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Ψάξε κάπου στις ρυθμίσεις σίγουρα θα έχει επιλογή. Τωρα αυτο γιατι το εγραψες; για να προσθεσεις αλλο ενα μηνυμα στα 2701 που ειχες ;
panos- Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Τωρα αυτο γιατι το εγραψες; για να προσθεσεις αλλο ενα μηνυμα στα 2701 που ειχες ;Άμα δεν έχει επιλογή τότε δεν υπάρχει. Επίσης λιιιιγος σεβασμός δεν βλάπτει
alfeios Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Άμα δεν έχει επιλογή τότε δεν υπάρχει. Επίσης λιιιιγος σεβασμός δεν βλάπτει Σεβομαι απολυτα τις αποψεις ολων. Αλλα αν ειχα βρει επιλογη, προφανως δεν θα ρωτουσα. Επειδη λοιπον κι εσυ δεν βρηκες, δεν χρειαζοταν να απαντησεις οτι υπαρχει Οπως και κανενας αλλος προφανως δεν βρηκε για να απαντησει. Δεν χρειαζεται να το συνεχισουμε
spyros007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Λιγο σεβασμος ρε παιδια ......ξερεται ποση φαιά ουσια σπαταλησε για αυτην την απαντηση...........ασε που μπορει να επαθε και μόνιμη βλαβη ο εγκέφαλος του απο την υπερπροσπάθεια. 1
panos- Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Λιγο σεβασμος ρε παιδια ......ξερεται ποση φαιά ουσια σπαταλησε για αυτην την απαντηση...........ασε που μπορει να επαθε και μόνιμη βλαβη ο εγκέφαλος του απο την υπερπροσπάθεια.Καθίστε εσείς τότε φωστήρες μας να βρίσκετε όλες τις απαντήσεις.
alfeios Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Καθίστε εσείς τότε φωστήρες μας να βρίσκετε όλες τις απαντήσεις. Φιλε μου, κανενας αλλος δεν το επαιξε φωστηρας αλλα δεν ειρωνευτηκε κιολας. Να σου δωσω ενα παραδειγμα ; Η απαντηση που εδωσες ειναι σαν την παρακατω: Σε ρωταει ενας περαστικος στο δρομ "τι ωρα ειναι ΄" , κι εσυ του απαντας "κοιτα ενα ρολοι, την γραφει" Μην το συνεχισουμε θα μας κραξουν οι διαχειριστες
panos- Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Φιλε μου, κανενας αλλος δεν το επαιξε φωστηρας αλλα δεν ειρωνευτηκε κιολας. Να σου δωσω ενα παραδειγμα ; Η απαντηση που εδωσες ειναι σαν την παρακατω: Σε ρωταει ενας περαστικος στο δρομ "τι ωρα ειναι ΄" , κι εσυ του απαντας "κοιτα ενα ρολοι, την γραφει" Μην το συνεχισουμε θα μας κραξουν οι διαχειριστες Πω σόρρυ τώρα είδα ότι έσβησε λέξη το κινητό μόνο του! Εννοούσα να δεις στις ρυθμίσεις του dialer!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα