flogerakos Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Καλημέρα παιδιά, Galaxy S3 σε υπεράριστη κατάσταση και μια μερα ξαφνικά το ανοίγεις και απλα μένει ετσι... Τι έπαθε γνωρίζει κανένας να βοηθήσει?
ziaba Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 έλεγξε αν είναι οκ οι καλωδιοταινίες και αν εφαρμόζουν σωστά οι ακροδέκτες τις οθόνης ... ρίξε και λίγο σπρέι αλκοόλης στα φισάκια
saruman123 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Κάνε αυτά που λέει ο ziaba Μετά μπες σε recovery να δεις αν μπορείς να μπεις. Αν ναι κάνε ένα factory reset. 1
ziaba Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Καλα εννοείται πρώτου ανοίξει και πειράξει την συσκευή να δοκιμάσει αν μπαίνει recovery να κανει reset
GeorgeSmirlis Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Εμένα γιατί μου φαίνεται σαν να τα παίξε κάνα ολοκληρωμένο; Καλού κακού κανε αυτό με τις καλωδιοταινίες και αν δεν φτιαξει θερμανε μόνο την πλακέτα με πιστόλι θερμού αέρα για λίγα δευτερόλεπτα. Στην emmc κυρίως (τσιπακι μνήμης πχ.16gb)
kosmasgr Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Νομίζω κάπου ειχα διαβάσει οτι αρκετά S3 που ειχαν το sane chip παρουσιάζαν αυτό μετά απο καιρό.
flogerakos Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Η οθόνη τελικά δεν ειναι, και ουτε ανταποκρίνεται για hard reset κτλ... Παράγγειλα καινούρια γνήσια μητρική απο εξωτερικό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα