Προς το περιεχόμενο

Diagnostic program

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα εχω εναν υπολογιστη εδω και 4 χρονια ..Τωρα τελευταία εχει αρχισει blue screens και δεν μπορω να ανοιξω τιποτα απο games, αμα ανοιξω συνέχεια freezαρει . Μηπως υπαρχει κανα προγραμμα που να βρισκει ολα τα προβλήματα η τιποτα αλλο που μπορω να κανω

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Βάλε το amd overdrive και πες μας θερμοκρασίες επεξεργαστή και το hardware monitor για όλα τα υπόλοιπα.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, το hardware monitor.

Αν και είναι προφανές ότι υπερθερμένεται ο επεξεργαστής. Με την στοκ ψύκτρα είσαι?

Δημοσ.

3 restart εχω κανει για να στα στειλω αυτα .. δεν μπορωω αλλο :mad:  :mad:  ... Οχι δεν εχω την stock εχω μια Xigmatek Apache 2 νομιζω

post-406753-0-05492200-1493593916_thumb.png

post-406753-0-83068100-1493593917_thumb.png

Δημοσ.

επίσης όπως είναι εμφανές,κάτι απασχολεί τον επεξεργαστή μιας και είναι συνεχώς υπο φόρτο.

Για αρχή όμως χρειάζεσαι αλλαγή ψύκτρας και αντικατάσταση θερμοαγώγιμης πάστας.

ψήνεται ο επεξεργαστής.

Δεν ειναι σίγουρο οτι αυτό ευθύνεται για τις μπλε οθόνες 100% μιας και απο υπερθέρμανση απλά θα έκλεινε το σύστημα,ίσως να έχεις και άλλο πρόβλημα.

Δημοσ.

Θα το κοιταξω .. περιπου ποσα χρειάζομαι για μια αξιοπρεπή ψύκτρα που να κανει καλα τη δουλεια της

Δημοσ.

Με 20-25 κάνεις καλά την δουλειά σου αλλά γράψε σε παρακαλώ εδώ http://www.insomnia.gr/topic/610848-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CF%88%CF%8D%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%82%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%BF%CF%85/  να σε βοηθήσουν τα άτομα που ξέρουν καλύτερα το αντικείμενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...