@zouve@ Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) καλημέρα, έχω συνδέσει μια δεύτερη οθόνη TV monitor στον desktop υπολογιστή μου για να βλέπω ταινίες αλλά το τελευταίο καιρό χωρίς λόγο και αιτία μου έχει αφήσει ένα κενό από τα δεξιά περίπου τρεις πόντους με αποτέλεσμα να μην κεντράρεται σωστά η επιφάνεια εργασίας και να χάνω εικόνα. Δεν μπορώ να βρω από τους drivers της κάρτας γραφικών ρυθμίσεις, αν θυμάμαι παλιά είχαν ένα κάρο πράγματα για να το επαναφέρεις, δεν ξέρω πρέπει να τα έχουν κόψει στους νέους drivers. Η τηλεόραση δεν έχει μενού όπως η οθόνη για να τη καλιμπράρω με το χέρι και να τη φέρω στα σωστά της μέτρα. Το μόνο που έχω κάνει είναι να κατεβάσω του νέους drivers της AMD 17.4.4 αλλά τίποτα Windows 10 Education 64-bit AMD Phenom II X4 965 39 °C 8,00GB Dual-Channel DDR3 @ 669MHz (9-9-9-24) Gigabyte Technology Co. Ltd. GA-790XTA-UD4 (Socket M2) 36 °C Generic PnP Monitor (1920x1080@60Hz) LG IPS FULLHD (1920x1080@60Hz) 1024MB ATI AMD Radeon HD 7700 Series (Gigabyte) 35 °C Επεξ/σία 1 Μαΐου 2017 από @zouve@
@zouve@ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 τελικά βρήκα τι συμβαίνει έφταιγε η θύρα hdmi της τηλεόρασης μου, άλλαξα θύρα και το κενό χάθηκε όποια συσκευή συνδέω σε αυτή τη θύρα (προβληματική) το κενό εμφανίζεται για κάποιο λόγο άρα η εν λόγο θύρα βγαίνει off μου μένουν άλλες τρεις ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα