JON_YOUGREEKS Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Ίσως να έχει αποκολληθεί κάποιο "ποδαράκι" χαλκού μεταξύ micro usb & απο το pcb,απο την χρήση..Λίγο δύσκολο αλλά έχει γίνει. το πιθανότερο όμως σενάριο όπως είπα,υπευθυνο για την φόρτιση είναι το στρογγυλό πίν. αυτά Το μόνο που κάνει με το usb είναι αν το βάλω στο laptop μεταφέρει δεδομένα αλλά δεν φορτίζει και αν το βάλω στην πρίζα κλειστό το ταμπλέτ ανοίγει από μόνο του αλλά δεν κάνει τίποτα…. http://imgur.com/5fkXmWj χτες μου έδωσε μια κοπέλα για μια ώρα το φορτιστή της έναν με πολλά βύσματα και σε μια ώρα φόρτισε στο 54% την ρώτησα πόσο τον πήρε και μου είπε 15 ευρώ … αν κάποιος ξέρει τiς διαστάσεις και μπορεί μου πει αλλιώς με βλέπω να δίνω 2 ευρώ στο ebay να πάρω αυτό http://www.ebay.com/itm/Universal-IC-Power-Adapter-AC-Charger-5V-2A-DC-2-5mm-EU-US-for-Android-Tablet-SY-/281977133506?var=&hash=item41a72599c2:m:mKViY1FvZYDCO9UARyxZFgA και αν κάνει καλός…. Ποιο πολύ το θέλω μιας και μου το έδωσαν για να εχω το κινητό μου ελεύθερο…. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2017 από JON_YOUGREEKS
coolerman Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Πρέπει να πας σε κάποιο κατάστημα (μαζί με το tablet) πχ. φανος-βενιέρης κλπ, και να δείς ποιό είναι το σωστό καρφί φόρτισης..εμείς απο εδω δεν μπορούμε να σου πούμε ποιο είναι.
JON_YOUGREEKS Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Πρέπει να πας σε κάποιο κατάστημα (μαζί με το tablet) πχ. φανος-βενιέρης κλπ, και να δείς ποιό είναι το σωστό καρφί φόρτισης..εμείς απο εδω δεν μπορούμε να σου πούμε ποιο είναι. Ελεγα μηπως καποιος εχει καποιο παρομοιο και μπορει να μου πει για αυτο το εγραψα στο ποστ... πηγα σε καταστηματα και μου ειπαν στο ενα οτι η συσκευασια ειναι κλειστει και δεν μπορουν να την ανοιξουν... ισως καποιο κανει ... και στο πλαισιο που μου ειπαν οτι κανει 100% καποιο απο αυτα αλλα ουτε και εκει με αφησαν να δοκιμασω καποιο μου ειπαν παρε αυτο... http://www.plaisio.gr/tablet/fortistes/chargers/Turbo-X-Universal-Fortisths-gia-Tablets-5V-2A-DA-001.htm και για να αποφειγω τις βολτες ειπα δεν το ρωταω .... αν το ταμπετ ηταν πχ των 100 ευρω οκ αλλα το ταμπλετ ουτε 20 ευρω δεν κανει 50 εκανε και θεωρω περιττο το να δωσω 13-15 για τον φορτιστη... Επεξ/σία 1 Μαΐου 2017 από JON_YOUGREEKS
coolerman Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Αθήνα μένεις;; Πήγαινε σε κάποιο καταστημα που πουλάει μικροηλεκτρονικά κλπ φανος-βενιέρης κλπ,να δεις ποιο καρφί θέλει το ταμπλετ. Πλαίσιο/public δεν ξέρουν που παν τα 4
oxlapatsas Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Επειδή τυχαίνει να έχω το ίδιο τάμπλετ οφορτιστής γράφει μοντέλο HN-528
mechpanos Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Λύσεις: Πας με το τάμπλετ παραμάσχαλα σε μαγαζί ηλ/κών, και βρίσκεις φορτιστή που κάνει. 2) Πας στο σιδηροπωλείο της γειτονιάς σου και λες ρε μάστορα για μέτρα μου με το παχύμετρο πόσα mm είναι η τρύπα να πούμε αν δεν σου κάνει κόπο. Σου λέει 2.5 mm και από εκεί ψάχνεις και βρίσκεις φορτιστή με 2.5mm βίσμα (ας πούμε). Αλλά για αυτά που έχει να σου προσφέρει το συγκεκριμένο tablet, μάλλον πολύ ασχολείσαι (εκτός αν γουστάρεις να σκαλίζεις, οπότε καλά κάνεις). Τώρα, μπορείς να βρεις (ή να φτιάξεις-προσοχή στην πολικότητα!) κανένα 2.5 mm to m-usb adapter και να το φορτίζεις με φορτιστή κινητού 5v και άσε στο πλαίσιο να λένε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα