Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα ποια εφαρμογη email θα προτυνατε για διαχειριση αλληλογραφιας σε win 10. εχω ακουσει για τo thunderbird και στο κινητο χρησιμοποιω το Bluemail . στην εφαρμογη θα πρεπει να συνδεθουν και λογαριασμοι απο σχολες.

ps καποιος να φτιαξει τον τιτλο αν ειναι δυνατον.

Επεξ/σία από billiboo
Δημοσ.

καλησπερα ποια εφαρμογη email θα προτυνατε για διαχειριση αλληλογραφιας σε win 10. εχω ακουσει για τo thunderbird και στο κινητο χρησιμοποιω το Bluemail . στην εφαρμογη θα πρεπει να συνδεθουν και λογαριασμοι απο σχολες.

Είμαι φανατικος του thunderbird εδω και χρόνια. Το εχω συνηθίσει και δεν το αλλαζω. Το ιδανικο ειναι να κάνεις δοκιμές και να δεις τι σου αρεσει

Μπορείς και μονος σου. Κάτω απο το μηνυμα σου λεει επεξεργασία, πάτα το και στην εξελιγμενη επεξεργασία αλλάζεις και τιτλο. Οντως όπως ειναι τωρα βγαζει ματι

καλήτερα τώρα, αλλά θα μπορούσε ακόμα καλύτερα

Δημοσ.

Μπορείς και μονος σου. Κάτω απο το μηνυμα σου λεει επεξεργασία, πάτα το και στην εξελιγμενη επεξεργασία αλλάζεις και τιτλο. Οντως όπως ειναι τωρα βγαζει ματι

καλήτερα τώρα, αλλά θα μπορούσε ακόμα καλύτερα

hmmm see what u did there.. puns intended?

Δημοσ.

καλησπερα και παλι, προσπαθησα να χρησιμοποιησω και τα 2 αλλα ειχα καποια προβληματα

αρχικα στο thunderbird το email της σχολης συνδεθηκε κανονικα ομως το yahoo μου εβγαλε ειδοποιηση οτι προσπαθω να συνδεθω με μη ασφαλη εφαρμογη και ειχε ενα λινκ για να επιτρεψω τη συνδεση. Ενω με το gmail μου ανοιγε ενα παραθυρο για να κανω συνδεση στον google λογαριασμο αλλα δεν μπορουσα να κανω τπτ οτι και να παταγα δεν υπηρχε καμια αντιδραση(οχι δεν ειχε κολλησει)

ενω στο emailtray δεν μου εβγαλαν ειδοποιηση  και gmail και yahoo για προσπαθεια συνδεσης απο μη ασφαλη εφαρμογη.

Υπαρχει καποιο θεμα ασφαλειας ή το μνμ ειναι ας πουμε αυτοματοποιημενο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...