Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά το αναφέρω, αλλα με μια rx 480 παίζω witcher 3 σε ~45 fps όλα max σε 1600x1050, το ίδιο και το andromeda σε high, και με μια γρηγορη ματια ο δικός σου επεξεργαστής φαίνεται δυνατότερος από τον q8200 μου. Εφόσον ρήξεις τις απαιτήσει σου σε γραφικά, με συνδυασμό με την χαμηλή ανάλυση τις οθόνης σου, νομίζω σε βγάζει 1-2 χρονια ακόμα το cpu αρκεί να πάρεις άλλη κάρτα.

Αν και ο pngts1996 δήλωσε οτι θα περιμένει (και καλά θα κάνει), να προσθέσω στην πρότασή σου: "άλλη κάρτα και άλλο τροφοδοτικό". Πιστεύω πως δεν είναι φρόνιμο να εμπιστευτεί καινούριο hardware (κανονικά, ούτε το υπάρχον) πάνω στο Hantol των 20€.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα μια ερωτηση ηθελα να κανω οπως κοιτουσα την μητρικη και τη ραμ λεει οτι δεχεται η μητρικη ραμ ddr4 2400 oc δλδ  αν εχω ραμ 2400 θα παιζει κομπλε?η πρεπει να παρω μια 2133 hz και να την κανω oc?

Δημοσ.

Η μητρική αναφέρει το 2400 με overclock γιατί η νορμάλ συχνότητα είναι 2133. Μπορεί η μητρική (με oveclock φυσικά) να ανεβάσει τις μνήμες στα 2400. Οι μνήμες από την άλλη μεριά είναι το "ζουμί"! Μπορείς να πάρεις μνήμες π.χ. 3000Mhz και αν μπορεί η μητρική (και ο επεξεργαστής εν μέρει, μιας και ο memory controler είναι μέσα σε αυτόν), να τις ανεβάσεις στα 3000Mhz. Αν όμως πάρεις μνήμες 2133Mhz δεν είναι σίγουρο οτι θα μπορέσεις να τις ανεβάσεις (έστω στα 2400), υπάρχει πιθανότητα να τα καταφέρεις όπως και το να μην τα καταφέρεις.

Απλά όταν ο κατασκευαστής λέει οτι οι μνήμες του είναι π.χ. 3000Mhz, έχουν την νορμάλ συχνότητα 2133 και την εγγύηση του κατασκευαστή τους οτι μπορούν να πάνε στα 3000Mhz (βασικά σε όλες τις ενδιάμεσες συχνότητες και χρονισμούς που δίνει ο κατασκευαστής τους).

Προσοχή θέλει μόνο στην νέα πλατφόρμα της AMD (αν κοιτάς προς τα εκεί) γιατί υπάρχουν ακόμα θέματα με συμβατότητες μεταξύ μητρικών και μνημών όπως και με το overclock στις μνήμες.

Δημοσ.

βασικα τα κοιτουσα απο ενδιαφερον και για αυτη την Link.png Site: μητρικη που μου χαν αναφερει ειδα τη ραμ αρα το νορμαλ ειναι το 2133 που μπορω να βαλω? αν εβαζα παραπανω χωρις oc τι θα γινοταν?και θα ηθελα την γνωμη καποιου εψαξα οτι καλυτερος ειναι ο i3 απο τον πεντιουμ  γτ εχει ht . συμφερει καλυτερα ο i3?το θεμα δεν ειναι τα λεφτα κοιταξα ι3  ξεκλειδωτος στα 120

Δημοσ.

βασικα τα κοιτουσα απο ενδιαφερον και για αυτη την Link.png Site: μητρικη που μου χαν αναφερει ειδα τη ραμ αρα το νορμαλ ειναι το 2133 που μπορω να βαλω? αν εβαζα παραπανω χωρις oc τι θα γινοταν?

Αυτήν έχω και εγώ. (μαζί με g.skill F4-2400C15S-8GNT που είναι 2133 αλλά της πουλάνε σαν 2400)

Απλά θα παίξουν κανονικά στο 2133 και δεν θα καταλάβεις και καμιά διαφορά,για να πάνε στο 2400 το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο Bios και να ενεργοποιήσεις το xmp, έτοιμο προφίλ δηλαδή, ούτε να ψάξεις τι ρυθμίσεις να βάλεις ούτε τίποτα.

Δημοσ.

οποτε με αυτη τη μητρικη βολευει ηρ αμ στα 2400 και θα την εχει ως 2133 χωρις oc?αυτο ππου με μπερδευει θα ειναι κομπλε ειτε αν παρω 2133 η 2400?

Δημοσ.

Ναι και στα 2133 μνήμη να πάρεις,δηλαδή ποιο φτηνή,θα τρέχει κανονικά κομπλέ και χωρίς oc,απλά κάποιες σελίδες κάναν δοκιμές και βρήκαν ότι υπάρχει ένα μικρό όφελος σε κάποια παιχνίδια οπότε εγώ είπα να βάλω την λίγο καλύτερη καμιά μεγάλη διαφορά πάντως δεν θα έχεις για να ανησυχείς για αυτό.

Δημοσ.

εγινε σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου! κατι ακομα σε προηγουμενα μηνυματα αναφερανε για επεξεργαστη τον πεντιουμ να παρω...εψαξα και  ειδα οτι στο gaming  ειναι ιδια απλα  o i3 εχει hyper threading.. αν εχω τη δυνατοτητα να παρω i3 να διαλεξεω αυτον η τον πεντιουμ κατα την γνωμη σου!?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...