vairass Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 όχι μόνο δεν έφυγαν....φώναξαν και συγγενείς και φίλους... άστα σου λέω...δράμα μπορεί να του φαίνεται λίγο ανάλατο ... Κάτσε τι έβαλες και φώναξαν και το σόι τούς;
glougr Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Κάτσε τι έβαλες και φώναξαν και το σόι τούς; έβαλα αλτρουισμό και φιλοζωική συνείδηση 1
jimskeet2002 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Εχω δωσει τη δοκιμασμενη λυση απο την πρωτη σελιδα κ ακομα ψαχνετε τ αλατια και τα γιατροσοφια. Στο τελος θα προταθει να πας κ σε κανα μαγο να διωξει τα μυρμηγκια.... Σου ξανα λεω αν θες να ησυχασεις παρε το φαρμακο που εβαλα στη πρωτη σελιδα 3
glougr Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Εχω δωσει τη δοκιμασμενη λυση απο την πρωτη σελιδα κ ακομα ψαχνετε τ αλατια και τα γιατροσοφια. Στο τελος θα προταθει να πας κ σε κανα μαγο να διωξει τα μυρμηγκια.... Σου ξανα λεω αν θες να ησυχασεις παρε το φαρμακο που εβαλα στη πρωτη σελιδα προσπαθούμε να αποφύγουμε να δώσουμε τα λεφτά μας στους γερμανούς φίλε....
suedehead7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Εχω δωσει τη δοκιμασμενη λυση απο την πρωτη σελιδα κ ακομα ψαχνετε τ αλατια και τα γιατροσοφια. Στο τελος θα προταθει να πας κ σε κανα μαγο να διωξει τα μυρμηγκια.... Σου ξανα λεω αν θες να ησυχασεις παρε το φαρμακο που εβαλα στη πρωτη σελιδα Επειδή έχω και εγώ θέμα.. Το αγόρασα όταν το πρωτοπόσταρες, το έβαλα, περίμενα καμιά βδομάδα και τελικά... δούλεψε! Πήρα δεύτερο σωληνάριο, ξαναέβαλα και μία βδομάδα μετά μάλλον έχω κερδίσει τη μάχη.. θα δείξει. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να το εφαρμόζεις σε οριζόντιες επιφάνειες. Εχω θέμα με τον διπλανό μου που το μπαλκόνι του το έχει κάνει ζούγκλα και μυρμηγκάκια έρχονται από τον τοίχο και το ταβάνι. Εκεί δυστυχώς δεν εφαρμόζεται. 2 αρνητικά= Ακριβό+πολύ λίγο. Το μισό σωληνάριο είναι αέρας. Πάντως δούλεψε.
jimskeet2002 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Ειναι ακριβο κ λιγο αλλα δν χρειζεται να βαζεις πολυ. Εγω εχω ενα απο περυσι κ ακομα εχει μεσα. 3-4 σταγονες να βαλεις. Περυσι ετσι την εβγαλα. Φετος ειδα παλι μερικα μυρμηγκια πριν κανα μηνα, εβαλα μια σταγονα εκει κοντα π τα ειδα κ πλεον δν κυκλοφορει τιποτα! 1
Orpheas1992 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Προς αυτους που χρησιμοποιησαν Maxforce Quantum και δουλεψε... Τα μυρμηγκια πανε μονα τους πανω στις σταγονες και τρωνε ή πρεπει να τις βαλετε μπροστα τους οταν τα δειτε ετσι ωστε να το φανε αναγκαστικα; Εχω βαλει μερικες σταγονες οταν τα ειδα αλλα ειναι σχεδον αθικτες, πλησιαζουν μερικα μυρμηγκια, τρωνε λιγο και μετα εξαφανιζονται. Αρκει αυτο;
ParhsG Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Βασικα λενε οι οδηγιες δοσολογια κτλ. Εγω το εβαζα εκει που περνανε παρατηρουσα διαδρομη. Δε πεθαινουν αμεσως. Βρηκα καπου πιο μακρια μαλλον τη φωλια και ηταν ψωφια. Μεχρι τωρα δεν εχω δει κατι απο μυρμηγγι. Ειχα μεγαλο προβλημα στη κουζινα. Ακομα και στο ρανταρ τουβσυναγερμου ηταν. Και δε το θεωρω ακριβο. Καλυτερο απο το να ψεκαζεις παντου χωρις αποτελεσμα
jimskeet2002 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Βαζεις σε σημειο κοντα στο οποιο κυκλοφορουν η κοντα στην τρυπουλα που τυχον εχει βρει να βγαινουν κ να μπαινουν. Αυτα πανε το μαζευουν, το πανε στη φωλια κ καθαριζουν ολη τη φωλια. Αν εβαλες πολλες σταγονες μπορει να μην μπορεσουν να τις παρουν ολες. Αναλογα ποσα ειναι τα μυρμηγκια.
ParhsG Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δε θελει πολλες σταγονες το λενε και οι οδηγιες. Επισης αν μεινει πολυ καιρο πχ 1 week κτλ ξερενεται ειναι σαν σιλικονη. Θελει πολυ μικρη σταγονα
Orpheas1992 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δεν εχω βαλει πολλες ουτε μεγαλες, ειδα και βιντεακι στο youtube Απλα στην αρχη ειχα βαλει στα σημεια που περνανε και δεν βγηκαν απο τις τρυπες τους, μετα εβαλα λιγο μελι διπλα και εκαναν παρτι, πρεπει να βγηκε η μιση φωλια. Πηγαιναν μονο στο μελι ομως και οχι στο φαρμακο. Μαζεψα το μελι (το οποιο με βοηθησε να δω απο που βγαινουν) και πηγα και εβαλα λιγο ακομα διπλα στις εισοδους της φωλιας για να το φανε επιστρεφοντας....αλλα γενικα δεν. Με εξαιρεση 5-6 μυρμηγκια που εκατσαν λιγο και εφυγαν, τα υπολοιπα αποφευγουν τις σταγονες κανοντας παρακαμψη οταν τις συναντουν σαν να τις σιχαινονται
CleanthisD Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Και εδώ τα ίδια. Σε κάτι μικρουτσικα κόκκινα που έβαλα λίγο πιο έξω από την τρυπουλα μαζεύτηκαν εφαγαν και σαν να πέθαναν επιτόπου. Κάτι μεγαλύτερα μαύρα το "μυρίζουν" και την κάνουν με τη μια
jimskeet2002 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Παιδια περιμενετε μερικες μερες κ θα δειτε οτι θα εξαφανιστουν τα μυρμηγκια. Μη καθεστε απο πανω κ περιμενετε να δειτε ποσο θα παρει το καθε μυρμηγκι απ τη σταγονα...
diplo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 επειδή πέρυσι είχαν και εγώ θεμα με γκουρμεδιάρικα μυρμήγκια που δεν έτρωγαν το δόλωμα, ανακάτεψα μία σταγόνα φάρμακο με μία σταγόνα μέλι μια χαρά καθάρισα 1
finder3 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα...καταλαβαίνω πολύ το πρόβλημα αυτό! Μέχρι πριν λίγες μέρες είχα και εγώ στο σπίτι μου αυτό το εκνευριστικό θέμα με τα μυρμήγκια και όχι μόνο. Είχα και ιπτάμενα. Τα συγκεκριμένα είναι μεγάλα και δεν πεθαίνουν εύκολα όσο και να τα σκοτώνεις. Τι γνωστά εντομοκτόνα, τι χλωρίνες τίποτα. Το σπίτι ήταν πεντακάθαρο και τα μυρμήγκια μυρμήγκια και κυρίως βραδινές ώρες. Άκου τι να κάνεις. Το βρήκα σε ξένες σελίδες. Καταρχάς εάν μπορείς βρες από που εμφανίζονται. Μετά πάρε ένα σπρέι και βάλε μέσα νερό, μπόλικο απορρυπαντικό πιάτων και ξύδι. (Δεν κάνω διαφήμιση αλλά εγώ χρησιμοποίησα Fairy. Νομίζω κάνει και απορρυπαντικό των ρούχων). Ψέκασε το σημείο εάν το έχεις βρει, όλες τις γωνίες του σπιτιού, πόρτες πάνω κάτω και έξω στο μπαλκόνι. Δεν θα το καθαρίσεις μετά, θα το αφήσεις εκεί. Εάν μπορείς ρίξε το απορρυπαντικό όπως είναι στα σημεία που υπάρχει το μεγαλύτερο πρόβλημα. Αυτά παθαίνουν αφυδάτωση με το απορρυπαντικό και πεθαίνουν. Τέλος, ρίξε τα ίδια μέσα σε ένα κουβά και σφουγγάρισε όλο το σπίτι μ' αυτό. Θα δεις αμέσως διαφορά. Εγώ ψέκασα και στα πλακάκια της του μπάνιου μ' αυτό και το άφησα και δεν έχω ξαναδεί κάτι μικρά μυγάκια που κυκλοφορούσαν. Έχω ηρεμίσει εδώ και μια εβδομάδα. Δεν έχω ξαναδεί ούτε ένα. Άσε που όταν βλέπεις τα πτώματά τους το ευχαριστιέσαι πάρα πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα