Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ποια δωμάτια και σε ποιους χώρους βρίσκεις τα μυρμήγκια;

Λοιπόν άκου πως έχει...

Στο μπροστινό μπαλκόνι έχουμε φωλιές από πουλιά... Πιθανόν να φταίει κ αυτό...

Τα βρίσκω κυρίως στο σαλόνι με ξύλινο δάπεδο και γενικά στα δωμάτια με ξύλινο δάπεδο.

Πίσω στο παιδικό μόνο στο μπαλκόνι τα βρίσκω.

Επίσης σήμερα τα βρήκα και στο μπανιο..

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μήπως υπάρχει σε εσάς ή στους πάνω/κάτω κανένα δεντράκι/λουλουδάκι όπως π.χ. φίκος, γεράνι, αγιόκλημα, τριανταφυλλιά ή ιβίσκος;

Δεν παίζει να ναι απ τα πουλια

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως υπάρχει σε εσάς ή στους πάνω/κάτω κανένα δεντράκι/λουλουδάκι όπως π.χ. φίκος, γεράνι, αγιόκλημα, τριανταφυλλιά ή ιβίσκος;

Δεν παίζει να ναι απ τα πουλια

Εγώ είμαι ο τελευταίος δεν πάει παραπάνω... Δεν υπάρχει ούτε μια γλάστρα.

Δημοσ.

Κατσαριδοκτονο δοκιμασες? Εγω κανω δουλεια μ αυτο

χαχα ρε φιλε για οδοντογλυφιδες τα εχουν αυτα....εδω σου λεω με ξυδι και κανουν παρτι !

• Like 1
Δημοσ.

Ριξτους ενα πακετο ζαχαρη καπου εξω, θα ασχοληθουν για μερες μεχρι να την κουβαλησουν, μετα δωστους αλλη....χαχα

• Like 2
Δημοσ.

μπορεί να μην είναι δικό σας πρόβλημα (οπότε μάλλον δεν θα μπορέσεις να κάνεις και τίποτα δραστικό).εμάς π.χ. έρχονται απ την διπλανή πολυκατοικία

Δημοσ.

μπορεί να μην είναι δικό σας πρόβλημα (οπότε μάλλον δεν θα μπορέσεις να κάνεις και τίποτα δραστικό).εμάς π.χ. έρχονται απ την διπλανή πολυκατοικία

Μπορεί.. Θα δείξει... Σήμερα θα πάω να πάρω υλικά για να κάνω επίθεση τωρα που έχω άδεια από δουλειά.

Δημοσ.

Αλάτι ; τι κάνει;

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δοκιμάζετε το ακίνδυνο αλάτι...το αλάτι είναι περίπου σαν τα σουβλάκια/πίτσες για εμάς...τα μυρμήγκια τρελλαίνονται και το τρωνε ασταμάτητα...ανεβαίνει η πίεση τους και παρτα κάτω...εγώ πάντως με αυτή την τεχνική όποτε είχα πρόβλημα το έκανα και για σας....ρίχνει μια κουταλιά στην διαδρομή τους....και περιμένεις...σιγά σιγά θα δεις το άσπρο να μαυρίζει απο τα πτώματα των λαίμαργων μυρμηγκιων...

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δοκιμάζετε το ακίνδυνο αλάτι...το αλάτι είναι περίπου σαν τα σουβλάκια/πίτσες για εμάς...τα μυρμήγκια τρελλαίνονται και το τρωνε ασταμάτητα...ανεβαίνει η πίεση τους και παρτα κάτω...εγώ πάντως με αυτή την τεχνική όποτε είχα πρόβλημα το έκανα και για σας....ρίχνει μια κουταλιά στην διαδρομή τους....και περιμένεις...σιγά σιγά θα δεις το άσπρο να μαυρίζει απο τα πτώματα των λαίμαργων μυρμηγκιων...

Οκ θα βάλω το βράδυ τώρα, την νύχτα αυτά βγαίνουν βόλτα ή μένουν μέσα; βασικά δεν θέλω να τα σκοτώσω... Να τα διώξω θέλω, κρίμα είναι.

Δημοσ.

Οκ θα βάλω το βράδυ τώρα, την νύχτα αυτά βγαίνουν βόλτα ή μένουν μέσα; βασικά δεν θέλω να τα σκοτώσω... Να τα διώξω θέλω, κρίμα είναι.

έτσι έλεγα και εγώ και τώρα πλέον νιώθω φιλοξενούμενός τους ... 

Δημοσ.

έτσι έλεγα και εγώ και τώρα πλέον νιώθω φιλοξενούμενός τους ...

Χάχα δεν φύγανε;

Δημοσ.

Χάχα δεν φύγανε;

όχι μόνο δεν έφυγαν....φώναξαν και συγγενείς και φίλους... άστα σου λέω...δράμα 

Από την δική μου εμπειρία το αλάτι δεν κάνει τίποτα με τα μυρμήγκια, δεν το τρώνε για κανένα λόγο

μπορεί να του φαίνεται λίγο ανάλατο ... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...